Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Talcott']Jeśli byś mogła - to napisz na wątku ile deklarujesz i czy jednorazowo czy stale.:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
przecie wczoraj pisalam 10/ miesiecznie deklaracji stalej za rok z gory:)

Posted

[quote name='Wunia']no co? ... ktoś mądry powiedział, że CEL UŚWIĘCA ŚRODKI :eviltong:
a grupy wzajemnej adoracji tylko pomagają koordynować działania :mad:[/QUOTE]

No dobra ale ermmmm adorowanie sie grupowo publicznie w klatkach - duzo gapiow bylo?

Trzeba bylo liczyc zza bilet za takei widoki heheheh

Posted

[quote name='Tattoi']Elig- już dawno dawno nie...
Ok, na Bemowie szpital jest bardzo drogi ale cuz innego nam pozostaje...

moze sie przyda.....godziny i dni przyjec na Bemowie, juz trzeba dzwonic bo do Sterny zawsze sa dlugie terminy oczekiwania na konsultacje

dr hab. n. wet. Jacek Sterna
poniedziałek 17:00 - 20:00 zabiegi
czwartej 17:00 - 20:00 konsutlacje
piątek 17:00 - 20:00 zabiegi

Na konsultacje specjalistyczne do: dr Sterny konieczne jestwcześniejsze umówienie pacjenta.
W tym celu prosimy dzwonić pod numer 0 22 638 39 14

Posted

[quote name='Talcott']Co Oni w tej klatce wyprawiali, no no:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Wolę nie wiedzieć, bo mąż aż nazbyt był pod wrażeniem Omarka. ;-)

Posted

[quote name='Talcott']Oj sorki!!!! Już mi się .............. I to jeszcze ja wpisywałam. Wybacz!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
No widzisz jaki z Ciebie Pit bull:loveu::loveu::loveu:

Posted

CZYLI TE OBORNIKI OK, ZAKLEPYWAC OSTATECZNIE? 2. CZY TRANSPORT OFEROWANY NA WĄTKU W RAZIE OBORNIK TEZ WCHODZI W RACHUBĘ CZY SZUKAĆ? jak się wszystko już ustali od razu to lepiej się śpi a i jakąś rezerwę na wszelki wypadek można załatwić.

Posted

[quote name='Talcott']no tak no tak - chyba powinnam się wyspać.:loveu:

No ale widzisz - nie zgubiłam deklaracji tylko " chciałam jeszcze raz" Hi Hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:):):)Teraz musze spaaaaaadac....jak cos waznego do poprosze na pw.
powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='majqa']Dzięki Ellig za rozpiskę. :-)[/QUOTE]
Nie ma za co w razie czego we wtorki konsultuje tez dr Beata Degorska, operuje od wielu lat razem ze Sterna, do niej tez trzeba sie wczesniej umawiac pod tym samym nr telefonu...

Posted

[quote name='rosacanina']

Są poza tym jakieś nowe wieści o Psiaku?[/QUOTE]
Psiak przespał noc spokojnie, rano był na siusiu, ruchy ma nadal nieskoordynowane, nie panuje nad kończynami, zabieg konieczny bez dwóch zdan.

Posted

mój chłop decyduje ... teraz nie dam odpowiedzi jednoznacznej, jeszcze trochę wody upłynie, więc na pewno to można mówić o dziś a co jutro, co za tydzień? Ale deklaruję gotowość :)