Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

OK, dzwoniłam do Demi (w ciągu 2 dni pozna cenę i raczej nie będzie to 30zł). Jolę zahaczę za jakiś czas, bo w pracy nie odbiera kom. Pan Bóg ma do mnie oddzwonić, jest na interwencji w czyśćcu.

Jestem w tym układzie za tym hotelikiem, bo... Masa osób, nie ma do niego zastrzeżeń. Są tam psy z dogomanii. Prowadzi go wet, który wie co robi, a nie robi co wie (zasadnicza różnica).
I dalej... Oborniki są rzut beretem do Wrocka. We Wrocku - sorry za określenie, spece ortopedii zajebioza, a i dziewczyny, które mają do nich doskonałe dojścia też więc dochodzi nam plus w postaci ewentualnych, gdyby były konieczne konsultacji wyników, psa etc. Kolejny ogromny plus - wspaniałe, pomocne i z głową na karku dogomaniaczki z Wrocka. Wiem, że jeśli poproszę je o pomoc, nie odmówią.

Do ostatecznego wyjazdu psa i tak jest jeszcze czasu, że hohoho..., bo najpierw W-wa, tam pies nie trafi z dnia na dzień (im szybciej tym lepiej), "chwilkę" tam pobędzie. Potem trafi na doleczenie, doobserwowanie do naszego, łódzkiego weta (tu, gdzie obecnie jest) i dopiero w pełni zabezpieczony, mając zielone światło do wyjazdu (dograny hotelik + zgodę weta na wyjazd) ruszy w drogę.

Jeśli są pytania/ wątpliwości, poproszę.

Posted

dziewczynki, mamy zgodę z super miejsca w obornikach. ceny zawrotne ale negocjowałam po naszemu i pan w formie pomocy dla nas dał ok., na to co płacimy w poprzednich sprawdzonych. i można psa po zabiegu przywieżć za ceny nasze wynegocjowane wczeŚniej w MIELCU I Lwówku. cudnie bo jest na miejscu klinika. jeszcze szczegóły do dogrania ale najpierw zielone światlo od was. NA MIEJSCU KLINIKA. WOGOLE JAK GDZIES W POBLIŻU POTRZEBNA SZYBKA POMOC, PAN JEDZIE MAM KOMÓRKE. TO DLA DZIEWCZYN Z TAMTEJ OKOLICY. REZERWOWAĆ. MOŻNA Z WYŻYWIENIEM MOŻNA DOWIEŻĆ WŁASNE.

Posted

Ten wet jest bardzo rzeczowy i sympatyczny, rzeczywiscie wie co robi, i najpierw oferował cene 20, ale ja mowie że mamy najlepszy hotelik w polsce za.... I sie zgodził zwłaszcza ze sa to hotelowicze długoterminowi. Nawet jak potrzebuje trochę czasu to ok bo prawie skończy się sprawa leczenia w warszawie. Transport sie znajdzie bo trasa uczęszczana.. Juz chyba cos mam . Tu na watku też sie ktos oferował. Czyli jest dobrze. Trzymaj sie psiak!!! Cioteczki wrocławskie nie zawiodą napweno w razie potrzeby pomocy na miejscu.

Posted

Rewelacja. Karma niech będzie nasza, da się wyrwać dobrą w super cenie i dostarczyć dla psa. Na ten moment więc ustalenia są takie: dogranie W-wy, po operacji kierunek Łódź na parę dni, po zgodzie weta (a z tym nie będzie problemów), że pies może ruszać dalej, w drogę do hoteliku.

Posted

[quote name='jola od jadzi']Ja dlatego tak bardzo chciałam żeby Lucky trafił pod opiekę tego właśnie lekarza bo to profesjonalista w każdym calu, mam do niego pełne zaufanie...[/QUOTE]
doc Jacek Sterna przyjmuje rowniez na SGGW, gdzie wyklada tam jest o wiele lepszy szpital niz na Bemowie:)

Posted

A mnie w pracy pytaja co tam zeby szczerze i z czego sie ciesze jak glupol......

To ja wychodza na papierosa bo mamy psychiatryk obok biura jak bede dalej gadac i smiac sie do monitora to mnie zamkna ;)

Posted

[quote name='Ellig']doc Jacek Sterna przyjmuje rowniez na SGGW, gdzie wyklada tam jest o wiele lepszy szpital niz na Bemowie:)[/QUOTE]

Elig- już dawno dawno nie...

Posted

[quote name='Ellig']doc Jacek Sterna przyjmuje rowniez na SGGW, gdzie wyklada tam jest o wiele lepszy szpital niz na Bemowie:)[/QUOTE]
SGGW jeśli chodzi o klinike też mogę polecić, myślę że jedna z lepszych w Warszawie.

Posted

Szpital na SGGW nie przyjmuje nowych pacjentów - został zamkniety juz jakis czas temu. Był nieopłacalny - bez komentarza.

Posted

[quote name='Ellig']Cioteczki , kto zbiera pieniadze na Lucky?Poprosze o namiary na konto, na pw.:)[/QUOTE]

Jeśli byś mogła - to napisz na wątku ile deklarujesz i czy jednorazowo czy stale.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Przepatrzyłam deklaracje, uzupełniłam 2 post (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam). Serdecznie dziękujemy!!!
Tattoi, zawsze wożę męża bez klatki (nie przedstawia sobą zagrożenia), na tyle już mnie poznałaś. ;-)

Posted

w razie czego dysponuję większą klatką :) nawet mój mąż się w niej mieści i nawet na plecy się przekręci :) jakby któraś na męża potrzebowała :)

Posted

No to bomba!!! A swoją drogą, tak obocznie, jestem przeszczęśliwa, że miałam okazję poznać Wunię, Jej Męża i Mmd... Cudne ludziska!!! :loveu: :loveu: :loveu: