Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieeeeeń dobry.
Jak tylko wrócę do siebie i uporządkuję swych podopiecznych, zaraz zaczynam działać, coby jak najszybciej uzbierać kasę na ewentualną operację. Parę kontaktów będzie, mam nadzieję. Jeśli zaś chodzi o ten hotelik to zasiałyście we mnie lekkie wątpliwości... Zobaczymy, czy będą zdjęcia. A jeszcze napiszę do kilku osób z tamtego wątku, opinię jakąś zasięgnąć...

Posted

Pochwalony :)

Moje dzieciaki już wysikane, konsumpcja śniadania trwa, więc mam chwilkę na nadrobienie zaległości :)
Od kompa zmykam przed 8, więc po tej godzinie proszę mnie łapać na kom 792 551 933

Deklaruję jednorazowo 50zł (płatne pod koniec lutego), i stałe 20zł (od marca) - więcej niestety na chwilę obecną nie mogę finansowo pomóc, ale w razie operacji służę transportem, logistyką i całą sobą w miarę możliwości.

Buzia cioteczki i wujki ;)

i pozdrawiam żółtego ;)

Posted

Alina - dzieki ale to sa zawsze zdjecia z kuchni - tylko inne psy tam pojedynczo na zdjecia wprowadzane?

To samo jest na watku hotelowym, pojedyncze psy fotografowane zawsze w tej samej kuchni.

Prosze daj znac ile jest obecnie psow w Popielarni a ile w Jakotrowie (czy jakos tak, skleroze mam do nazw).

Czy i tu i tam na stale ludzie z psami mieszkaja?

Zdjecia budynkow, podworek - nie same psiaki z obcietym calym tlem i w jednym miejscu - kuchni ....

Dzieki

Zadalam pare pytan na watku hotelowym Twoim tutaj (na ostatniej stronie):

http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie-2-wolne-miejsca

Widze ze bylas na Dogo ale odpowiedzi na moje pytania nie ma - nie rozumiem?

Posted

[quote name='Emigrantka']Alina - dzieki ale to sa zawsze zdjecia z kuchni - tylko inne psy tam pojedynczo na zdjecia wprowadzane?
To samo jest na watku hotelowym, pojedyncze psy fotografowane zawsze w tej samej kuchni.

Prosze daj znac ile jest obecnie psow w Popielarni a ile w Jaskrowie (czy jakos tak, skleroze mam do nazw).

Czy i tu i tam na stale ludzie z psami mieszkaja?

Zdjecia budynkow, podworek - nie same psiaki z obcietym calym tlem i w jednym miejscu - kuchni ....

Dzieki
Emigrantko zajrzyj na wątek mojego Czarka, są zdjęcia ze spaceru. Zresztą obrączuś była w odwiedzinach w hoteliku AlinyS i chyba anawa?

Posted

Ocelot - ja widzialam zdjecia ze spacerow i zdjecia z kuchni
- ja chcialam zobaczyc zdjecia gdzie psy mieszkaja i info ile tych psow tam obecnie jest.

Zreszta pytam Aline bo tylko ona na to moze odpowiedziec.

dzieki.

Posted

[quote name='majqa']A kuku Emi... tak, śpiunia w klinice i... taki to agresor, że ponoć leżał obok pana doktora i polizał go po ręce. :-( Ja, jasne, jasne, pod wpływem emocji pewno ale... ja nie widzę w nim agresora w czystej postaci, on się po prostu bał i był obolały. Teresce trzeba wysłać PW.[/QUOTE]

Jaki tam z niego agresor. On w trakcie łapania na samym początku próbował dziabnąć, ale to z przerażenia. Za momencik już leżał i dawał się Omar głaskać, tylko błagalnie patrzył, jakby chciał powiedzieć, żeby nie robić mu nic złego. U mnie w domu siedział grzeczniutko jakby go nie było. Raz warnął jak mój smark wpadł do pokoju i próbował mu podwędzić jedzonko, ale tak ostrzegawczo.
Pan doktor go głaskał zaraz po przybyciu do lecznicy i psin chyba uznał, że już mu nic nie grozi.
Na stole u doktora stał grzecznie, Majqa też widziała, że nie szarpał się, nie warczał, nic. To naprawdę kochany psinek.

Czy ktoś ma relacje co po nocy u naszego bohatera?

Posted

[quote name='Talcott']Jak na razie to tylko Ty tak uważasz.[/QUOTE]
Nie, nie tylko. Ja tez tak uważam. Obecnie u Aliny w Jaktorowie przebywa Czarek, Staszek, Lenka, Frodo, amstaff. Jest jeszcze Aldo i kilka psów w Popielarni. GDZIE jest miejsce dla psa po operacji?

Posted

A, jeszcze Rotka, Jaro i Leszek. W Popielarni, przypuszczam. Poza tym, pani Alina wróciła już do pracy w schronisku w Milanówku. Czy ma czas, żeby jeździć codziennie do Popielarni?
Szukamy, gdzie się da. Nie musi być w pobliżu Łodzi. Byle miejsce było domowe i z dobra opieką.

Posted

[quote name='agata51']Ja sobie spokojnie imieninowe sałatki kroję, a psiak już w ciepełku! Tak bym chciała zawsze.[/QUOTE]

wszystkiego najlepszego, życzenia się spełniają :) :) :)

Posted

Poszłam molestować biedną demi znaczy zadzwoniłam marudzić
ona ma 14 psów teraz, ale na krótko może go przetrzymać, a później miałaby hotelik pod Wrocławiem, o którym wypowiada się entuzjastycznie
wysłałam link

Posted

Przeczytałam wszystko, super szybka i świetnie skoordynowana akcja, miał piesio szczęście. Jasne, że trzeba go dalej ratować. Deklaruję 10 zł miesięcznie stałej wpłaty. Proszę podajcie numer konta.

Posted

[quote name='Wunia']:oops: do Wrocławia trasę mam opanowaną :) można by przy okazji Lalę z Dzierżoniowa drapnąć :evil_lol:

Ewa:mad::mad::mad:
jeszcze Warcisław nie wyjechał - Ty jakiś nałóg masz...

demi dziękuję
zobaczymy, co ciotki powiedzą na to
ale jakby co to jw. transport się zgłosił sam:evil_lol: