malibo57 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jest gdzies watek hotelowy - poszukam. Tam sa tez namiary. Quote
agata51 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Talcott']to zajrzyj do Czartka:-([/QUOTE] Zajrzałam.... Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tu jest watek hotelowy Aliny S: http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie-2-wolne-miejsca Zadalam moje pytania bezposrednio na watku, mam nadzieje ze szybciutko bedzie odpowiedz.... Quote
rosacanina Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dzieeeeeń dobry. Jak tylko wrócę do siebie i uporządkuję swych podopiecznych, zaraz zaczynam działać, coby jak najszybciej uzbierać kasę na ewentualną operację. Parę kontaktów będzie, mam nadzieję. Jeśli zaś chodzi o ten hotelik to zasiałyście we mnie lekkie wątpliwości... Zobaczymy, czy będą zdjęcia. A jeszcze napiszę do kilku osób z tamtego wątku, opinię jakąś zasięgnąć... Quote
omar Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Pochwalony :) Moje dzieciaki już wysikane, konsumpcja śniadania trwa, więc mam chwilkę na nadrobienie zaległości :) Od kompa zmykam przed 8, więc po tej godzinie proszę mnie łapać na kom 792 551 933 Deklaruję jednorazowo 50zł (płatne pod koniec lutego), i stałe 20zł (od marca) - więcej niestety na chwilę obecną nie mogę finansowo pomóc, ale w razie operacji służę transportem, logistyką i całą sobą w miarę możliwości. Buzia cioteczki i wujki ;) i pozdrawiam żółtego ;) Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Alina - dzieki ale to sa zawsze zdjecia z kuchni - tylko inne psy tam pojedynczo na zdjecia wprowadzane? To samo jest na watku hotelowym, pojedyncze psy fotografowane zawsze w tej samej kuchni. Prosze daj znac ile jest obecnie psow w Popielarni a ile w Jakotrowie (czy jakos tak, skleroze mam do nazw). Czy i tu i tam na stale ludzie z psami mieszkaja? Zdjecia budynkow, podworek - nie same psiaki z obcietym calym tlem i w jednym miejscu - kuchni .... Dzieki Zadalam pare pytan na watku hotelowym Twoim tutaj (na ostatniej stronie): http://www.dogomania.pl/threads/148872-PROPOZYCJA-Hotelik-dla-psA-w-w-potrzebie-2-wolne-miejsca Widze ze bylas na Dogo ale odpowiedzi na moje pytania nie ma - nie rozumiem? Quote
NusiaiJa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a tu się pytałyście? http://www.dogomania.pl/threads/179317-OferujAE-transport-za-zwrot-kosztA-w-paliwa Quote
ocelot Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Emigrantka']Alina - dzieki ale to sa zawsze zdjecia z kuchni - tylko inne psy tam pojedynczo na zdjecia wprowadzane? To samo jest na watku hotelowym, pojedyncze psy fotografowane zawsze w tej samej kuchni. Prosze daj znac ile jest obecnie psow w Popielarni a ile w Jaskrowie (czy jakos tak, skleroze mam do nazw). Czy i tu i tam na stale ludzie z psami mieszkaja? Zdjecia budynkow, podworek - nie same psiaki z obcietym calym tlem i w jednym miejscu - kuchni .... Dzieki Emigrantko zajrzyj na wątek mojego Czarka, są zdjęcia ze spaceru. Zresztą obrączuś była w odwiedzinach w hoteliku AlinyS i chyba anawa? Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ocelot - ja widzialam zdjecia ze spacerow i zdjecia z kuchni - ja chcialam zobaczyc zdjecia gdzie psy mieszkaja i info ile tych psow tam obecnie jest. Zreszta pytam Aline bo tylko ona na to moze odpowiedziec. dzieki. Quote
mmd Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='majqa']A kuku Emi... tak, śpiunia w klinice i... taki to agresor, że ponoć leżał obok pana doktora i polizał go po ręce. :-( Ja, jasne, jasne, pod wpływem emocji pewno ale... ja nie widzę w nim agresora w czystej postaci, on się po prostu bał i był obolały. Teresce trzeba wysłać PW.[/QUOTE] Jaki tam z niego agresor. On w trakcie łapania na samym początku próbował dziabnąć, ale to z przerażenia. Za momencik już leżał i dawał się Omar głaskać, tylko błagalnie patrzył, jakby chciał powiedzieć, żeby nie robić mu nic złego. U mnie w domu siedział grzeczniutko jakby go nie było. Raz warnął jak mój smark wpadł do pokoju i próbował mu podwędzić jedzonko, ale tak ostrzegawczo. Pan doktor go głaskał zaraz po przybyciu do lecznicy i psin chyba uznał, że już mu nic nie grozi. Na stole u doktora stał grzecznie, Majqa też widziała, że nie szarpał się, nie warczał, nic. To naprawdę kochany psinek. Czy ktoś ma relacje co po nocy u naszego bohatera? Quote
argusiowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 deklaruje 20zł jednorazowo więcej nie dam rady, ale chociaż tyle. i poproszę o nr konta. Quote
Emigrantka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A ja przed wyjsciem do pracy jeszce napisze ze nie uwazam zeby miejsce u Aliny bylo odpowiednie dla psa po operacji - i bardzo prosze, szukajmy mu czegos innego. Quote
malibo57 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Talcott']Jak na razie to tylko Ty tak uważasz.[/QUOTE] Nie, nie tylko. Ja tez tak uważam. Obecnie u Aliny w Jaktorowie przebywa Czarek, Staszek, Lenka, Frodo, amstaff. Jest jeszcze Aldo i kilka psów w Popielarni. GDZIE jest miejsce dla psa po operacji? Quote
malibo57 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A, jeszcze Rotka, Jaro i Leszek. W Popielarni, przypuszczam. Poza tym, pani Alina wróciła już do pracy w schronisku w Milanówku. Czy ma czas, żeby jeździć codziennie do Popielarni? Szukamy, gdzie się da. Nie musi być w pobliżu Łodzi. Byle miejsce było domowe i z dobra opieką. Quote
Wunia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='agata51']Ja sobie spokojnie imieninowe sałatki kroję, a psiak już w ciepełku! Tak bym chciała zawsze.[/QUOTE] wszystkiego najlepszego, życzenia się spełniają :) :) :) Quote
mmd Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Poszłam molestować biedną demi znaczy zadzwoniłam marudzić ona ma 14 psów teraz, ale na krótko może go przetrzymać, a później miałaby hotelik pod Wrocławiem, o którym wypowiada się entuzjastycznie wysłałam link Quote
Wunia Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 :oops: do Wrocławia trasę mam opanowaną :) można by przy okazji Lalę z Dzierżoniowa drapnąć :evil_lol: Quote
Kizia1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Przeczytałam wszystko, super szybka i świetnie skoordynowana akcja, miał piesio szczęście. Jasne, że trzeba go dalej ratować. Deklaruję 10 zł miesięcznie stałej wpłaty. Proszę podajcie numer konta. Quote
demi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 psy bezdomne podobno są traktowane BARDZO ulgowo, można spróbować. http://www.vetoborniki.pl/viewpage.php?page_id=3 Quote
mmd Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Wunia']:oops: do Wrocławia trasę mam opanowaną :) można by przy okazji Lalę z Dzierżoniowa drapnąć :evil_lol: Ewa:mad::mad::mad: jeszcze Warcisław nie wyjechał - Ty jakiś nałóg masz... demi dziękuję zobaczymy, co ciotki powiedzą na to ale jakby co to jw. transport się zgłosił sam:evil_lol: Quote
Recommended Posts