Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jola od jadzi']Izuniu, będę ci bardzo wdzięczna jeśli napiszesz tekst. Wszak Twoje literackie arcydzieła znane są już na obu półkulach( i nie tylko)[/QUOTE]
Rozumiem, że mózgowych, średnio rozwiniętego pitekantropa. Pszszszegłaś, łoj, pszegłaś... :mad:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='omar']ajć, no to zonk, mówił, tylko żle zrozumiałam :([/QUOTE]
Dla Ciebie gotów jest jechać. Tak kazał mi napisać. (Grab sobie dalej Omarku.) Jutro popołudniem dowie się, czy będzie mógł przełożyć robotę na W-wę we wt., a wtedy zadzwoni da Ci znać i macie randkę gotową.
Czy Wy na pewno tylko łapaliście psa???

Posted

[quote name='jola od jadzi']I gratuluję wszystkim osobom biorącym udział w akcji ratunkowej! To była naprawdę dobra robota![/QUOTE]
Ale Wy...zapoczątkowaliście to zielone światełko!!! :-) A bez niego to... ;-)

Posted

Jesteście w stanie odjąć powagi każdemu wątkowi. :obrazic::obrazic::obrazic:
Wracając do kwestii operacji. Omarku, wiem z czym to się je u ludzi, a u psików? Możesz dopytać, czy potem idzie usztywnienie gipsowe, czy inny rodzaj unieruchomienia? Słowem - the day after i po jakim czasie od operacji można psa transportować bezpiecznie z powrotem itp...

Posted

Wrocilam, nadrobilam - czy ktos ma kontakt do Teresy bo chyba nie doczytala za Lucky ma miejsce u Aliny S i dalej Hoteli mu mu szuka...

Dedklaracje na oko sie zgadzaja (Obraczus, dzieki ze 50 zl se Skarbonki) - ale glowy sobie nie dam uciac, jak ktos ma sile to niech sprawdzi.

Czy wiemy juz gdzie zbieramy pieniazki dla Lucky? Konto?

Dzieki wszystim za znalezienie/wygiagniecie biedaka - jak pisze Majqa to chyba byl dla niego faktycznie ostatni dzwonek.

Spi w klinice dzisiaj rozumiem?

Posted

A kuku Emi... tak, śpiunia w klinice i... taki to agresor, że ponoć leżał obok pana doktora i polizał go po ręce. :-( Ja, jasne, jasne, pod wpływem emocji pewno ale... ja nie widzę w nim agresora w czystej postaci, on się po prostu bał i był obolały. Teresce trzeba wysłać PW.

Posted

Plicha - widze masz 3 banerki "do wymiany"... ermmmmmmm Skrzat i MIka z pelnymi deklaracjami dupinki juz grzeja w hotelikach, Bosmanowi tylko troszek brakuje ale tez juz dupine wygrzewa razem ze Skrzatem, Rusalka, Bingo (kulfon)....

Mysle ze mozesz teraz wymienic juz na inne bidy ;)

Buzka

Ide zebrac po dogo....

Jak bedzie konto dla Lucky to prosze o wiadomosc PM zebym sie nie pogubila...

dzieki

Posted

[quote name='Emigrantka']Plicha - widze masz 3 banerki "do wymiany"... ermmmmmmm Skrzat i MIka z pelnymi deklaracjami dupinki juz grzeja w hotelikach, Bosmanowi tylko troszek brakuje ale tez juz dupine wygrzewa razem ze Skrzatem, Rusalka, Bingo (kulfon)....

Mysle ze mozesz teraz wymienic juz na inne bidy ;)

Buzka

[/QUOTE]
Juz sie poprawiłam :) Lucky super imię :)

Posted

A moja prośba, wiadoma, gdyby pojawiły się deklaracje to... :-) Do ostatniej, od Mmd, naniosłam je w 2 poście. Resztę jednak przegapię, Wy Moje Nocne Marki... :-)

Posted

No, jestem wreszcie i ja. Dwa pytania.
Rtg zrobione, czyli opis będzie najpóźniej jutro. Czy możemy prosić o przesłanie mailem lub faksem najszybciej, jak się da? Jeśli się uda wcześnie rano (ok. 8.00), to na adres Omar, jeśli później, to na mój, a ja postaram się dostarczyć na Bemowo lub do Omar w locie. Jeśli dr Sterna poprosi o zdjęcia rtg, to Żółty M&M ma randkę z innym kolorkiem;-) we wtorek.
Czy doktor na Kalinowej stwierdził już konieczność operacji, czy czekamy na zlikwidowanie obrzęku i wtedy zapadnie decyzja?
Rozumiem, że czasu na podjęcie decyzji przez nas jest mało - tylko, że my właściwie go nie potrzebujemy - jest jasne, że pies będzie operowany niezaleznie od kosztów, jeśli zaistnieje taka konieczność.

Posted

Pierwsze pytanie - kierunek Jola.
Drugie pytanie - tak, stwierdził konieczność operacji. Podany steryd na bank zadziała ale później wsio wróci do stanu wyjścia.