Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli uważacie, że potrzeba konsultacji to ja nie mam nic przeciwko, ja mogę tylko dodać, że wet pod którego opieką jest Lucky był przez 4 lata asystentem dr Sterny, więc raczej się nie myli, ale to także zostawiam do Waszej decyzji.
A co do allegro cegiełkowego, oczywiście, że zrobimy, też już o tym myślałam. My absolutnie nie wycofujemy się z finansowania leczenia psiaka, nie przewidziałyśmy tylko, że koszty mogą sięgnąć aż takich rozmiarów, dlatego allegro będzie, jak najbardziej.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ ulga... To już coś.
Allegro fundacyjne (cegiełki) jest wiarygodniejsze niż wystawiane przez osobę prywatną.
Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że się zgodziliście :-), choć dla Was to dodatkowa robota. A może...
Pokombinuję z tekstem i jeśli się zgodzicie zrobicie z tym, co wymotam, a jeśli nie to oczywiście z umyślaną przez Was wersją? Jeśli mam nie robić, pisz śmiało. :-)

Posted

Nie, nie chodzi na szczęscie o hotelik aliny, była wcześniej prośba o sprawdzenie innego. Całe szczęscie że jest, tamten to mariamc. Fajny i niedrogi.ale niestey w chwili obecnej tylk osiągalne miejsce dla suni.

Posted

Ja jestem za konsultacją Jolu tylko z tego powodu, że co dwie głowy to nie jedna.
Absolutnie nie chciałam podważać opinii tego lekarza, zawsze jednak lepiej przegadać sprawę też z drugim, zwłaszcza, jeżeli Omar może to zrobić już jutro.

Posted

[quote name='irenaka']Ja jestem za konsultacją Jolu tylko z tego powodu, że co dwie głowy to nie jedna.
Absolutnie nie chciałam podważać opinii tego lekarza, zawsze jednak lepiej przegadać sprawę też z drugim, zwłaszcza, jeżeli Omar może to zrobić już jutro.[/QUOTE]
Wiem, że równiez chcesz by było jak najlepiej. Tylko do konsultacji potrzebne jest zdjęcie RTG, jak je dostarczyć do jutra do Wa-wy?

Posted

kobitki oddychać :)

będę jutro to powiem co wiem i zapytam co myśli i jak to technicznie widzi. Lekarz też człowiek. We wtorek TZ majgi będzie w Wawie i będę się z nim widziała w celu odbioru klatki - weźmie rtg i po sprawie
szystko trzeba na spokojnie :)

Posted

Omarku, sprostowanie. Klatka wyjedzie z firmy męża na rodzimej, warszawskiej firmy (bez męża w środku) i będzie do odbioru pod wskazanym adresem (ponoć Ci o tym mówił).

Posted

[quote name='omar']ja biorę konsultację w Wawie na siebie - jutro będę u Sterny to z nim pogadam[/QUOTE]
Omar, to może udałoby Ci się wstępnie uzgodnić termin operacji? Powiedz, że pies jest pod opieką naszej fundacji, będzie pamiętał bo operował nam innego psa zaledwie miesiąc temu. I poproś go o adres mailowy, prześlę mu mailem ten nośnik RTG, czy jak to się tam zwie

Posted

Ostatni raz dzisiaj bo padam
dorzucę się na razie 100 zeta jednorazowo,
jak bedzie wiadomo co z operacja pomysle dalej - mam rzeczy na bazarek, no i pojde meczyc ludzi

Wunia, dziekuje Wam, sama bym niewiele zrobila
ide pogadac z Wunią i odpadam

Rosacanina wie, że kasa potrzebna, wraca do siebie i tez bedzie szukac

po tej akcji musimy doprowadzic sprawe do konca, za fajne to bylo

Posted

[quote name='majqa']. A może...
Pokombinuję z tekstem i jeśli się zgodzicie zrobicie z tym, co wymotam, a jeśli nie to oczywiście z umyślaną przez Was wersją? Jeśli mam nie robić, pisz śmiało. :-)[/QUOTE]
Izuniu, będę ci bardzo wdzięczna jeśli napiszesz tekst. Wszak Twoje literackie arcydzieła znane są już na obu półkulach( i nie tylko)