jola od jadzi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jeśli uważacie, że potrzeba konsultacji to ja nie mam nic przeciwko, ja mogę tylko dodać, że wet pod którego opieką jest Lucky był przez 4 lata asystentem dr Sterny, więc raczej się nie myli, ale to także zostawiam do Waszej decyzji. A co do allegro cegiełkowego, oczywiście, że zrobimy, też już o tym myślałam. My absolutnie nie wycofujemy się z finansowania leczenia psiaka, nie przewidziałyśmy tylko, że koszty mogą sięgnąć aż takich rozmiarów, dlatego allegro będzie, jak najbardziej. Quote
jola od jadzi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja dlatego tak bardzo chciałam żeby Lucky trafił pod opiekę tego właśnie lekarza bo to profesjonalista w każdym calu, mam do niego pełne zaufanie... Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ależ ulga... To już coś. Allegro fundacyjne (cegiełki) jest wiarygodniejsze niż wystawiane przez osobę prywatną. Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że się zgodziliście :-), choć dla Was to dodatkowa robota. A może... Pokombinuję z tekstem i jeśli się zgodzicie zrobicie z tym, co wymotam, a jeśli nie to oczywiście z umyślaną przez Was wersją? Jeśli mam nie robić, pisz śmiało. :-) Quote
Isadora7 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 O kurczątko to trochę niepapuśne, ale trzeba walczyć dalej. Quote
omar Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ja biorę konsultację w Wawie na siebie - jutro będę u Sterny to z nim pogadam Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 no to chyba dalsze konsultacje nie mają sensu Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Faktycznie koszty moga byc ogromne, cholercia... Quote
ocelot Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 trzeba leczyć jak się da. Jak dojdzie do operacji to jednorazowo mimo kiepskiej kondycji finansowej wpłacę. Wyjścia brak. Quote
TERESA BORCZ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nie, nie chodzi na szczęscie o hotelik aliny, była wcześniej prośba o sprawdzenie innego. Całe szczęscie że jest, tamten to mariamc. Fajny i niedrogi.ale niestey w chwili obecnej tylk osiągalne miejsce dla suni. Quote
TERESA BORCZ Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Normalnie takie ogromne ceny nie zawsze są dla bezdomniaków. Może się zlituje już jak nie nad psiakiem to nad nami i troche tę cene obnizy. Psa trzeba ratowć. Szukajmy pomocy gdzie się da. Quote
irenaka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja jestem za konsultacją Jolu tylko z tego powodu, że co dwie głowy to nie jedna. Absolutnie nie chciałam podważać opinii tego lekarza, zawsze jednak lepiej przegadać sprawę też z drugim, zwłaszcza, jeżeli Omar może to zrobić już jutro. Quote
zula131 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Isadora7']O kurczątko to trochę niepapuśne, ale trzeba walczyć dalej. Dokładnie ................ Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ale RTG nie jest pewno na nośniku tylko na kliszy więc Omar konsultowałaby nie wynik a odczytany opis. Quote
jola od jadzi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='irenaka']Ja jestem za konsultacją Jolu tylko z tego powodu, że co dwie głowy to nie jedna. Absolutnie nie chciałam podważać opinii tego lekarza, zawsze jednak lepiej przegadać sprawę też z drugim, zwłaszcza, jeżeli Omar może to zrobić już jutro.[/QUOTE] Wiem, że równiez chcesz by było jak najlepiej. Tylko do konsultacji potrzebne jest zdjęcie RTG, jak je dostarczyć do jutra do Wa-wy? Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Hm... ale z drugiej strony... Jeśli mają nowe RTG to nowy aparat powinien mieć opcję zrzucenia wyniku do pliku, a wtedy można wysłać to mailem. Quote
omar Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 kobitki oddychać :) będę jutro to powiem co wiem i zapytam co myśli i jak to technicznie widzi. Lekarz też człowiek. We wtorek TZ majgi będzie w Wawie i będę się z nim widziała w celu odbioru klatki - weźmie rtg i po sprawie szystko trzeba na spokojnie :) Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Omarku, sprostowanie. Klatka wyjedzie z firmy męża na rodzimej, warszawskiej firmy (bez męża w środku) i będzie do odbioru pod wskazanym adresem (ponoć Ci o tym mówił). Quote
omar Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ajć, no to zonk, mówił, tylko żle zrozumiałam :( Quote
jola od jadzi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='omar']ja biorę konsultację w Wawie na siebie - jutro będę u Sterny to z nim pogadam[/QUOTE] Omar, to może udałoby Ci się wstępnie uzgodnić termin operacji? Powiedz, że pies jest pod opieką naszej fundacji, będzie pamiętał bo operował nam innego psa zaledwie miesiąc temu. I poproś go o adres mailowy, prześlę mu mailem ten nośnik RTG, czy jak to się tam zwie Quote
mmd Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ostatni raz dzisiaj bo padam dorzucę się na razie 100 zeta jednorazowo, jak bedzie wiadomo co z operacja pomysle dalej - mam rzeczy na bazarek, no i pojde meczyc ludzi Wunia, dziekuje Wam, sama bym niewiele zrobila ide pogadac z Wunią i odpadam Rosacanina wie, że kasa potrzebna, wraca do siebie i tez bedzie szukac po tej akcji musimy doprowadzic sprawe do konca, za fajne to bylo Quote
mmd Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 i jeszcze dodam ze dla takich dni warto zyc:) Quote
jola od jadzi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='majqa']. A może... Pokombinuję z tekstem i jeśli się zgodzicie zrobicie z tym, co wymotam, a jeśli nie to oczywiście z umyślaną przez Was wersją? Jeśli mam nie robić, pisz śmiało. :-)[/QUOTE] Izuniu, będę ci bardzo wdzięczna jeśli napiszesz tekst. Wszak Twoje literackie arcydzieła znane są już na obu półkulach( i nie tylko) Quote
omar Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 dobra, wyślijcie mi proszę na osa.bzzz@gmail.com to co wiemy na dzisiaj - pokarzę jutro i pogadam Quote
jola od jadzi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 I gratuluję wszystkim osobom biorącym udział w akcji ratunkowej! To była naprawdę dobra robota! Quote
Recommended Posts