Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kochane melduje sie na watku..... Jesli przyjmiecie moja pomoc to poprosze o numer konta na pw, wplace pare grosikow. Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Aimez - dzieki ze wpadlas do bidy.. Narazie zapisujemy - mozesz dac znac ile mozesz dorzucic? Jednorazowo? Talcott pilnuje bop.. musze na moment wypad zrobic.... Talcott - dzieki .... Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Talcott']Jane!! Jak pitt bull:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] To sie wylogowujena troche spokojnie ;) Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ni ma za co!!!! Cioteczko Aimez to ile mogłabyś dorzucić ??? Stałe czy jednorazowo???? Quote
Aimez_moi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kochane na razie jednorazowo. 30zl i juz wysylam tylko numer konta poprosze. Quote
rosacanina Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Emigrantko, nie wiem, czy zauważyłaś, ale minutkę przed Tobą napisałam do obydwu ciotek z 39 str i uzupełniłam od razu stronę główną. Domyślam się, że możesz trochę we mnie wątpić, ale podjęłam się i będę starać się utrzymać ten wątek. :) Naprawdę z niecierpliwością czekam na dalsze wiadomości o naszym Bidulku. Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Emigrantka'] Zastępczo Talcott :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: ON CZEKA NA NASZĄ POMOC!!! 7 Luty 13:30 - pies zlapany, w transporcie w drodze do kliniki Ma miejsce w Hoteliku u Aliny - potrzebuje 380 zl miesiecznie deklaracji stalych. Deklaracje Jednorazowe: Emigrantka - 50 zł Talcott - 50zł Ketunia - 100zl Wapiszon - 30zl Aimez moi 30 złotych ---------------------------------------------------------------- Razem jednorazowych: 260 złotych + "cos o Taygi z bazarku" Deklaracje stałe: Aska25 - 10zł (moze 25 od marca) zula131 - 10zł Emigrantka - 30zł (od marca) Marysia55 - 20zł Plicha - 10zł Monika, córka Emigrantki - 20zł (od marca) Agata51 - 20zl Zofija - 5zł malibo57 - 50zł rosacanina - 20zł --------------------------------------------------------- Razem stałych 195zl Brakuje deklaracji stalych na 185 zl miesieczie- bardzo prosimy o pomoc Argusiowa - cos BAZAREK: http://www.dogomania.pl/threads/179480-BiA-uteria-zabawki-ciepA-e-szale-i-czapki-na-poturbowanego-psa-i-kociaki-do-14-02 no to czekamy na Argusiową Quote
omar Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 dziewczyny, nie chcę się wtrącać, bo tak naprawdę wszystko mi jedno, ale może Lucky? Przecież mimo wszystko to Szczęściarz albo Farcik, Fart :) Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Omar - ja tez jestem za Lucky - wlasnie o tym myslalam... A Fart to u mnie znaczy cos innego..... to moze jednak nie ;) Talcott - juz mnie tu nie ma i... dzieki ;) Quote
Ellig Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Piekna mordula, deklaruje 10 zl miesiecznie / wplata za rok z gory/ poprosze namiary na nr konta. Talcott , Ty i pitbull :) Quote
rosacanina Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tak ma być? Lucky? :) Łaaadnie, Farcik też ładne, więc Omar wybierz Ty. Z imieniem będzie zawsze łatwiej... A Argusiowa póki co jeszcze mi nie odpisała nic. Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A widziałaś Ty rozgniewanego Ratlerka ??? No toż Pitt Bull kuca! Quote
Ellig Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Talcott']A widziałaś Ty rozgniewanego Ratlerka ??? No toż Pitt Bull kuca![/QUOTE]:crazyeye::evil_lol:Talcott koffam Cie!:loveu: Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Emigrantka'] ON CZEKA NA NASZĄ POMOC!!! 7 Luty 13:30 - pies zlapany, w transporcie w drodze do kliniki Ma miejsce w Hoteliku u Aliny - potrzebuje 380 zl miesiecznie deklaracji stalych. Deklaracje Jednorazowe: Emigrantka - 50 zł Talcott - 50zł Ketunia - 100zl Wapiszon - 30zl ---------------------------------------------------------------- Razem jednorazowych: 230zl + "cos o Taygi z bazarku" Deklaracje stałe: Aska25 - 10zł (moze 25 od marca) zula131 - 10zł Emigrantka - 30zł (od marca) Marysia55 - 20zł Plicha - 10zł Monika, córka Emigrantki - 20zł (od marca) Agata51 - 20zl Zofija - 5zł malibo57 - 50zł rosacanina - 20zł Ellig 10 zł - płatne z góry za cały rok!!! --------------------------------------------------------- Razem stałych 195zl Brakuje deklaracji stalych na 185 zl miesieczie- bardzo prosimy o pomoc Argusiowa - cos BAZAREK: http://www.dogomania.pl/threads/179480-BiA-uteria-zabawki-ciepA-e-szale-i-czapki-na-poturbowanego-psa-i-kociaki-do-14-02 Dziękujemy Cioteczce Quote
zula131 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Super akcja :loveu:, jesteście WIELCY :multi: Oby tylko obrażenia nie były zbyt poważne... Link do bazarku w pierwszym poście chyba nie działa ;) Quote
irenaka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dzwoniła Majqa. Zanim dojedzie do domu musi coś zjeść. Przekazała mi tylko, że piesek ma ok 7-10lat, waży 13kg i prawdopodobnie miednicę ma całą. Zostaje oczywiście w lecznicy. Będzie miał badaną krew, biochemię i zrobiony RTG. Niedowład może być spowodowany urazem kręgosłupa. Jutro ok 9 będą coś więcej mogli powiedzieć. Jak Iza dotrze do domu, to trochę rozwinie pewnie mój post. Quote
omar Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 a mnie tam, jak mówiła moja babcia - wsio ryba :) Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Fuks tyż piknie! Jak mnie koffasz to nie głaszcz za mocno - bo mi się łapki rozjadą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
magenka1 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja jednorazowo 20 zł, zapłacę dopiero pod koniec lutego Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='irenaka']Dzwoniła Majqa. Zanim dojedzie do domu musi coś zjeść. Przekazała mi tylko, że piesek ma ok 7-10lat, waży 13kg i prawdopodobnie miednicę ma całą. Zostaje oczywiście w lecznicy. Będzie miał badaną krew, biochemię i zrobiony RTG. Niedowład może być spowodowany urazem kręgosłupa. Jutro ok 9 będą coś więcej mogli powiedzieć. Jak Iza dotrze do domu, to trochę rozwinie pewnie mój post.[/QUOTE] Ufff to nie wygląda źle jak na początek!!! Quote
Ellig Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Talcott']Fuks tyż piknie! Jak mnie koffasz to nie głaszcz za mocno - bo mi się łapki rozjadą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Pomiziam delikatnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz musze uciekac od kompa, w razie czego poprosze info na pw. Dziekuje i powodzenia:) Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Emigrantka'] ON CZEKA NA NASZĄ POMOC!!! 7 Luty 13:30 - pies zlapany, w transporcie w drodze do kliniki Ma miejsce w Hoteliku u Aliny - potrzebuje 380 zl miesiecznie deklaracji stalych. Deklaracje Jednorazowe: Emigrantka - 50 zł Talcott - 50zł Ketunia - 100zl Wapiszon - 30zl Magenka 20 zł - pod koniec lutego ---------------------------------------------------------------- Razem jednorazowych: 250zl + "cos o Taygi z bazarku" Deklaracje stałe: Aska25 - 10zł (moze 25 od marca) zula131 - 10zł Emigrantka - 30zł (od marca) Marysia55 - 20zł Plicha - 10zł Monika, córka Emigrantki - 20zł (od marca) Agata51 - 20zl Zofija - 5zł malibo57 - 50zł rosacanina - 20zł Ellig 10 zł płatne za cały rok z góry --------------------------------------------------------- Razem stałych 205zl Brakuje deklaracji stalych na 185 zl miesieczie- bardzo prosimy o pomoc Argusiowa - cos BAZAREK: http://www.dogomania.pl/threads/179480-BiA-uteria-zabawki-ciepA-e-szale-i-czapki-na-poturbowanego-psa-i-kociaki-do-14-02 Dziękujemy Cioteczce! Quote
rosacanina Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Link na pierwszej str działa... Dobrze, że trochę już wiadomo. Jutro będę do wieczora w trasie, więc PROSZĘ WAS BARDZO o napisanie sms-a do mnie jak już tylko będzie wiadomo co i jak z Psinką, będę baaardzo wdzięczna. magenkę już dodaję do deklaracji, jest coraz lepiej :) Quote
Recommended Posts