Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 7 Luty 12:45 Deklaracje Jednorazowe: Emigrantka - 50 zł Talcott - 50zł ---------------------------------------------------------------- Razem jednorazowych: 100zl [SIZE=2] Deklaracje stałe: Aska25 - 10zł zula131 - 10zł Emigrantka - 30zł (od marca) Marysia55 - 20zł Plicha - 10zł Monika, córka Emigrantki - 20zł (od marca) Agata51 - 20zl Zofija - 5zł --------------------------------------------------------- Razem stałych 125zl Bazarek http://www.dogomania.pl/threads/179480-BiA-uteria-zabawki-ciepA-e-szale-i-czapki-na-poturbowanego-psa-i-kociaki-do-14-02 Ewentualne miejsca Dif - odpada Kikou - najprawdopodobniej odpada Ronje - miejsce jest, ale pies musi być wykastrowany. AlinaS - miejsce chyba jest, czekamy na cene Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Omar w kontakcie z TZ Majqi, dojeżdża, jest już w mieście. Najpiewr sprawdzą tę panią, która dokarmiała psa. Tę informacje zdobyła Jola od policji. Pani mieszka w pobliżu stolarni przy moście. Pies nie został wywieziony do Łodzi, sprawdza też Ostatnia Szansa u siebie - poszło do nich całe info, jakie mamy. Mmd jest jeszcze kawałek od Rawy. Wie już o karmicielce. Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Malibo - dzieki. Ma ktos namiary na Aline i moze potwierdzic cene u niej i czy dla psa byloby JUZ miejsce? Pisala za jakis piesio wybywa od niej za kilka dni wiec nie jestem pewna czy to miejsce byloby od JUZ? Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Poczekaj chwilę. A miejsce byłoby prawie od już. Quote
Plicha Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Uff dopiero dotarłam do kompa, a tu tyle sie dzieje, dziewczyny jestescie super. Trzymam baaaaaaaaaaaardzo mocno kciuki zeby psiak sie odnalazl dzis! Quote
ocelot Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jestem... po schronisku już... no nie znalazłam nikogo z autem niestety. Co mogę pomóc ewentualnie to w tyg. podjechać jeśli będzie taka akcja, ale muszę wiedzieć wcześniej, urlop w pracy. Quote
Anna_33 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ech, szkoda, ze dopiero teraz sie dowiedzialysmy. Nasze schronisko jest 5 minut drogi od Rawy. Dzwonilam do p. Jozefa- kierownika. Jest na terenie schronu, tradycyjnie jakas awaria, ale pospieszy sie i wyjdzie przed zmrokiem. Za jakas godzine przejedzie trasa na ktorej moze byc pies. Umowe z rawa ma schronisko w Lodzi. Mozliwa jest opcja, ze ktos psa tam juz odeslal. Ale to dosc watpliwe. P. Jozef kojarzy tego psa. Ostatni raz widzial go tydzien temu. Pies byl zdrowy, wiec prawdopodobnie to potracenie. Przewidywane trasy na jakich pies moze byc to: ul Tomaszowska ( tam kursuje), w kierunku Katowickiej lub w kierunku Cmentarza ( pojecia nie mam gdzie jest cmentarz). Jezeli to ten sam pies, to trzyma sie tego terenu. Ostatnia Szansa jest w Warszawie, wiec prawie 100 km od Rawy. P. Jozef ma do mnie dzwonic jezeli znajdzie psa. Moj tel 603 592 070. Quote
ocelot Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Choroba! że ja nie mam tego prawa jazdy!!! ciągle mi go brak. Quote
tayga Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ponieważ dzisiaj mój Nero pojechał do domku, a na bazarku zbierałam między innymi fundusze na jego ewentualny transport przekażę tą kwotę jednorazowo na tego psiaczka. Suma jeszcze nie jest znana. Znajdźcie go... Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jest pies!!!!!! Paweł rosacanina go wypatrzył, Omar go złapała, siedzi w naszym kennelu u Tz Majqi i jedzie do kliniki!!!! Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Cajus JB']Od majqa. ZŁAPANY. Tyle wiem.[/QUOTE] Wawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww - super wiadomosc :) Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='malibo57']Jest pies!!!!!! Paweł rosacanina go wypatrzył, Omar go złapała, siedzi w naszym kennelu u Tz Majqi i jedzie do kliniki!!!![/QUOTE] Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) To ja w koncu ide z psica domowa na spacer bo... morde pruje od rana, tylko na siku byla.... Jak super ze ludzie pojechali , jak super ze ta bide znalezli, ze dal sie zlapac....... Wroce to zaraz wejde zobaczyc co z nim dalej... Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jest obolały i trochę kłpie szczęką.Niestety, wygląda, że miednica trzasnięta - zobaczymy. Najwazniejsze, że jest! Quote
ocelot Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeewczyny:):):)Fantastycznie:) ja już tu po znajomych dalszych i bliższych wydzwaniałam:) Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='tayga']Ponieważ dzisiaj mój Nero pojechał do domku, a na bazarku zbierałam między innymi fundusze na jego ewentualny transport przekażę tą kwotę jednorazowo na tego psiaczka. Suma jeszcze nie jest znana. Znajdźcie go...[/QUOTE] Tayga jestes wielka.... :) Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 7 Luty 13:30 - pies zlapany, w transporcie w drodze do kliniki :) Deklaracje Jednorazowe: Emigrantka - 50 zł Talcott - 50zł ---------------------------------------------------------------- Razem jednorazowych: 100zl + "cos o Taygi z bazarku" :) [SIZE=2] Deklaracje stałe: Aska25 - 10zł zula131 - 10zł Emigrantka - 30zł (od marca) Marysia55 - 20zł Plicha - 10zł Monika, córka Emigrantki - 20zł (od marca) Agata51 - 20zl Zofija - 5zł --------------------------------------------------------- Razem stałych 125zl Bazarek http://www.dogomania.pl/threads/179480-BiA-uteria-zabawki-ciepA-e-szale-i-czapki-na-poturbowanego-psa-i-kociaki-do-14-02 Ewentualne miejsca Dif - odpada Kikou - najprawdopodobniej odpada Ronje - miejsce jest, ale pies musi być wykastrowany. AlinaS - miejsce chyba jest, czekamy na cene Quote
rosacanina Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Taaak, właśnie wróciliśmy z całej akcji, Psiak chyba czekał po prostu na gwardię całą, heh. Najważniejsze, że już jest w drodze do kliniki... Teraz trzeba tylko zbierać kasę na DT i czekać co powie wet oczywiście. Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Miejsce U Aliny S. jest - 12 zł dziennie - z jej karmą!!!!!!!n Po zdiagnozowaniu będzie tam leczony!!!! Miejsce prakt. od już!!!! To jest 50 km od Rawy Maz. DZIĘKUJEMY Alinko!!!!!! Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ok, jest miejsce u Aliny S, ale mam pytanie. Czy to jest w domu u pani Aliny w Jaktorowie, czy w Popielarni? Bo zależy nam na warunkach domowych. Jola juz dzwoni do kliniki, zaraz będzie info. Potrzebne deklaracje - ja daję 50 stałej. Quote
tayga Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jak się cieszę!!!!! Dwie szczęśliwe chwile dzisiaj, rewelacyjny dzień!! Neruś w domku, a ten bidulek bezpieczny :) Quote
Cajus JB Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To czekamy na diagnozę i zbieramy kasę bo na pewno się przyda. Przed Nim jeszcze daleka droga. Quote
Anna_33 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Gratuluje super szybkiej i udanej akcji ! :-)) Quote
Recommended Posts