WiosnaA Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Lakusiu....tak wielu przyjaciół tu miałeś,którzy wciąż pamiętają o Tobie. Tęsknię Aniołku :-( Quote
wapiszon Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Lakusiu, nie było mnie 10. Pamiętam [*] Quote
szajbus Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [FONT=Arial]Wesołych Świąt za TM psi Aniołeczku [/FONT] Quote
WiosnaA Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Pamiętam nasz ostatni spacerek....zawsze Cię będę pamiętać Lakusiu [***] Quote
mmd Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Minął rok. Chyba nigdy nie zapomnę tego, jak Wunia zadzwoniła i zaczęła : usiądź sobie.... Ze wszystkich psów za jakimi miałam do czynienia na dogo, Lakuś był najważniejszy, najkochańszy, jeden jedyny... i trochę mój Pamiętam jak się przytulał w drodze z Warszawy od lekarza, jak później jechaliśmy znów przytuleni do Białegostoku do Ani, miesiące rekonwalescencji, późniejsze obawy co do jego przyszłości, aż wyszliśmy na prostą. A wtedy ten straszny dzień [*] [*] Quote
wapiszon Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Lakusiu [*] Biegasz szczęśliwy za TM, pewnie poznałeś moją Czarną Oneczkę Azę, która też odeszła 10 czerwca , tylko kilka lat wcześniej ..... Quote
WiosnaA Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Zawsze będziemy pamiętać o Tobie Lakusiu. Uploaded with ImageShack.us Quote
mmd Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Dziś byłam na cmentarzu u moich psiaków, a Tobie Lakusiu wirtualne światełko zostawiam Quote
szajbus Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 "Daj nam wiarę, że to ma sens, że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są, dobrze im jest. Bo są z nami choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to, by żyć. Lecz tym razem będą żyć wiecznie." Quote
WiosnaA Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Lakusiu....rok temu "wróciłeś do nas w innym futerku"....jestem Ci wdzięczna...zawsze będziemy z Tobą. Quote
WiosnaA Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Madziu,ja miałam Lakusia przy sobie, Ty byłaś trochę dalej od nas,ale myślami zawsze byliśmy blisko...i nawet teraz,gdy już obie mamy daleko do Naszego Aniołka,jesteśmy u Niego w tej samej minucie... Lakusiu,zawsze będziesz Nasz...nas wszystkich,którzy Cię pokochali. Kiedyś się spotkamy Aniołku i znów położysz główkę na kolanach i ucałuję Twe cudne oczka:calus: Leżak ,Ajris,Twój Amiczek i Kofi,którego nie znałeś, pozdrawiają Cię serdecznie Lakusiu :tree1: Quote
szajbus Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [SIZE=5]Kolęda dla nieobecnych A nadzieja znów wstąpi w nas. Nieobecnych pojawią sie cienie. Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny gwar, Bo zabrakło znów czyjegoś głosu, Przyjdź tu do nas i z nami trwaj, Wbrew tak zwanej ironii losu. Daj nam wiarę, że to ma sens. Że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są - dobrze im jest, Bo są z nami choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to by żyć, I tym razem będą żyć wiecznie Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole. Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas, I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole. A nadzieja znów wstąpi w nas. Nieobecnych pojawią się cienie. Uwierzymy kolejny raz, W jeszcze jedno Boże Narodzenie . I choć przygasł świąteczny gwar, Bo zabrakło znów czyjegoś głosu, Przyjdź tu do nas i z nami trwaj, Wbrew tak zwanej ironii losu. Przyjdź na świat, by wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas puste miejsce przy stole. Jeszcze raz pozwól cieszyć się dzieckiem w nas, I zapomnieć, że są puste miejsca przy stole. [SIZE=5] Na zawsze w mej pamięci Quote
Recommended Posts