Wunia Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Lakuniu, dzisiaj z całą brygadą za TM trzymajcie pazurki za Ciocię mmd ... Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Lucky-Przyjacielu : uciekł Grafit-czuwaj nad nim z tych niebiańkich krain.Grafit jest niewidomy i stary-co go czeka wśród ludzi nie zawsze życzliwych psom? Boję się o niego. E/W Quote
mmd Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Dzisiaj mija dwa lata od śmierci mojego ukochanego Kłoptusia. Wierzę, że był Twoim duszkiem opiekuńczym, Lakusiu. Teraz jesteście gdzieś razem, ale mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy wszyscy. Tęsknie za Wami chłopaki Quote
magenka1 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 wchodzenia na wątek Lakusia powodują u mnie łzy... Quote
Wunia Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Jestem, pamiętam ... Lakusiu opiekuj się nami ... Quote
mmd Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Przyszła paczka z rzeczami Lakusia. Smycz, obroża i namordniczek kupiła Majqa i do Niej wracają. ArtroHa, kołnierz, obroża p.kleszczowa - to już Wunia musi zagospodarować. U mnie (na pamiątkę) zostają szeleczki, które kupiła Ania i piłeczka, którą Lucky dostał od Omar. Poza tym Ania przysłała fajne rzeczy na bazarek, który zrobię - musimy z Anią pomyśleć, na jaki cel. Ciągle jest mi bardzo ciężko. Jak się pogodzić z takim czymś? Nawet nie bardzo mam ochotę wchodzić na nowe wątki - nie mogę się przełamać. Wszystko - tak wyczekiwana obrona, lato, wakacje - nie ma znaczenia. Brakuje tego radosnego pyszczka, machającego ogonka... Quote
Bambino Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='waldi481']Lucky-Przyjacielu : uciekł Grafit-czuwaj nad nim z tych niebiańkich krain.Grafit jest niewidomy i stary-co go czeka wśród ludzi nie zawsze życzliwych psom? Boję się o niego. E/W[/QUOTE] Lakuś kochanie, dziękuję że czuwałeś na moim Grafitem. Znalazłam mój kochany puchaty łepek następnego dnia. Pociesz ciocię mmd - tak bardzo za Tobą tęskni.:-(:-( Quote
Wunia Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Lakuniu ... kochany ... gdyby wszystko mogło być tak jak kiedyś ... Quote
mmd Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Widocznie nie można miec wszystkiego. Dobrze, że pobył z nami trochę, że pomachał ogonkiem, nie umarł sam w tej betonowej rurze... Zostawił ślady swoich łapek tutaj i był psem Ani, a nie bezimiennym, bezdomnym, anonimowym psiakiem. To całkiem sporo. Quote
mmd Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 WiosnaA napisał(a):LAKUSIU..będziesz zawsze w moim sercu. Dziś minie miesiąc. Dziś o dwudziestej. Pamiętam Lakusiu o Tobie, nigdy Cię nie zapomnę Quote
szajbus Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Nie wiedziałam piesku Badź szczęśliwy na tych zielonych łąkach za TM Quote
mmd Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 szajbus napisał(a):Nie wiedziałam piesku A kto się tego spodziewał? Nigdy tego nie pojmę Quote
obraczus87 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Lakusiu..... [***] Pamietamy............... Quote
Wunia Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Lakusiu ... pamiętam, myślę ... ArthroHa po Lakusiu poleciało do Dorothy dla Weny, kołnierzyk zaś do Pajo ... Quote
Wunia Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 wczoraj TZ Majqi odebrał resztę rzeczy Lakusia ... Quote
Recommended Posts