Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Lucky-Przyjacielu :
uciekł Grafit-czuwaj nad nim z tych niebiańkich krain.Grafit jest niewidomy i stary-co go czeka wśród ludzi nie zawsze życzliwych psom?
Boję się o niego.
E/W

Posted

Dzisiaj mija dwa lata od śmierci mojego ukochanego Kłoptusia. Wierzę, że był Twoim duszkiem opiekuńczym, Lakusiu. Teraz jesteście gdzieś razem, ale mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy wszyscy.
Tęsknie za Wami chłopaki

Posted

Przyszła paczka z rzeczami Lakusia.
Smycz, obroża i namordniczek kupiła Majqa i do Niej wracają.
ArtroHa, kołnierz, obroża p.kleszczowa - to już Wunia musi zagospodarować.
U mnie (na pamiątkę) zostają szeleczki, które kupiła Ania i piłeczka, którą Lucky dostał od Omar.

Poza tym Ania przysłała fajne rzeczy na bazarek, który zrobię - musimy z Anią pomyśleć, na jaki cel.

Ciągle jest mi bardzo ciężko. Jak się pogodzić z takim czymś? Nawet nie bardzo mam ochotę wchodzić na nowe wątki - nie mogę się przełamać. Wszystko - tak wyczekiwana obrona, lato, wakacje - nie ma znaczenia. Brakuje tego radosnego pyszczka, machającego ogonka...

Posted

[quote name='waldi481']Lucky-Przyjacielu :
uciekł Grafit-czuwaj nad nim z tych niebiańkich krain.Grafit jest niewidomy i stary-co go czeka wśród ludzi nie zawsze życzliwych psom?
Boję się o niego.
E/W[/QUOTE]

Lakuś kochanie, dziękuję że czuwałeś na moim Grafitem. Znalazłam mój kochany puchaty łepek następnego dnia. Pociesz ciocię mmd - tak bardzo za Tobą tęskni.:-(:-(

Posted

Widocznie nie można miec wszystkiego. Dobrze, że pobył z nami trochę, że pomachał ogonkiem, nie umarł sam w tej betonowej rurze... Zostawił ślady swoich łapek tutaj i był psem Ani, a nie bezimiennym, bezdomnym, anonimowym psiakiem. To całkiem sporo.

Posted

WiosnaA napisał(a):
LAKUSIU..będziesz zawsze w moim sercu.

Dziś minie miesiąc. Dziś o dwudziestej.
Pamiętam Lakusiu o Tobie, nigdy Cię nie zapomnę

• 2 weeks later...