Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lakusiu kochany, trzymamy wszystkie kciuki i pazurki i co tylko się da :loveu:

[quote name='mmd']Dobrze się składa, że jesteśmy przy rozliczeniach.
Wuniu, proszę Cię bardzo z tych 500 mojego depozytu wyślij Ani 380 na kastrację, badania, które zapłaciła i RTG (bo tyle razem miało być)
a resztę czyli 120 na moje konto albo bezpośrednio tu (jak Ci wygodniej):
http://www.dogomania.pl/threads/134196-%C5%9Al%C4%85sk-Psia-tragedia-po-roku-powr%C3%B3t-z-adopcji!zbieramy-na-hotel-brakuje-210zl!!!
tylko WAŻNE - z adnotacją, że to moja deklaracja za 6 miesięcy.
ciociu mmd, dyspozycje poleciały ;) 120,oo poleciało bezpośrednio do Aresa ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy już w domu...Lakuś po kastracji...popiskuje biedaczek i nie wie co się dzieje...kołnierz przeszkadza bardzo.
Najważniejsze..zdjęcie rtg wykazało,że kręgosłup ładnie się zrósł.W następny piątek będzie prof.Adamiak-ortopeda i umówiłam się na wizytę,obejrzy zdjęcie rtg i porozmawiam o Lakusiu.Nasza p.doktor sugerowała,że Lakusia można traktować jak zdrowego psa,zobaczymy co powie ortopeda.
Później wstawię zdjęcie karty informacyjnej z dzisiejszej wizyty.

Posted

Dobrze, że po wszystkim. Teraz z górki :)

A z kręgosłupem to świetna wiadomość. Oby prof. potwierdził, że Lucky jest ok i będzie można brykac z koleżanką ;)

Posted

Czołem wszystkim:loveu::loveu:
Rozmawiałam z Anią ... razem z Lakusiem są po raczej nie przespanej nocy ... bidulek nasz ... Aniu trzymaj się ;)

Posted

Aniu na pocieszenie ... znalazłam swój post u Warsa po kastracji ... też byłam niewyspana ;) post był pisany o godz.1:12 :D:D

Wunia napisał(a):
ja na dyżurze :) ale spokojnym :) śpi jak zabity :) dziś ma kołnierz, więc może przekimam troszeczkę :) Strasznie się na ten kołnierz gniewa i znowu patrzy na mnie tak ... tak jak tylko Wars potrafi ...

Posted

Moja nocka nieprzespana to nic strasznego...przypomniały mi się czasy jak dzieciaki były małe i każdy ruch słyszałam:lol:...Lakuś mało spał w nocy,trochę lepiej nad ranem,ale nie piszczał, nie rozrabiał...taki bardzo smutny i biedny...rozmawiałam teraz z wetką i niby wszystko jest normalnie....strasznie mi go szkoda.

Posted

Wunia napisał(a):
Aniu na pocieszenie ... znalazłam swój post u Warsa po kastracji ... też byłam niewyspana ;) post był pisany o godz.1:12 :D:D

Ja znalazłam jeszcze dwa :diabloti::diabloti::diabloti:

mmd napisał(a):
Wunia, o 7 spać? Matko-Polko, całą noc niańczyłaś dzieciaczka?

Wunia napisał(a):
jakoś tak wyszło ... ale już wstałam :)

Liczę na współczucie i empatię za miesiąc ;)

Posted

[quote name='mmd']Ja znalazłam jeszcze dwa :diabloti::diabloti::diabloti:
Liczę na współczucie i empatię za miesiąc ;)
no proszę Ciocia mmd przekopała archiwum :razz::razz:
no i jasna sprawa, będę nawet Cię za rękę trzymała jeżeli będziesz sobie życzyła :diabloti:

Posted

Nie mnie, tylko Kelbiego za łapkę :diabloti:

Aniu, Lakuś zjadł coś?
Biedulek... ma taką minę na tym zdjęciu - baaardzo niezadowolony - dalej ma taką?

Wunia, ile Warsowi się goiło?

Posted

szwy miał mieć wyjmowane po 10 dniach, ale wet zadecydował, że jeszcze 2 czy 3 dni potrzymać, ale goiło się piorunem, na 3 dzień było suchutkie i różowiótkie, ale Lakuś ma rozpuszczalne szwy, więc problem z głowy ;)