Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Jeszcze musiałam zajrzeć. Pa Lakusiu, przechodzę na odbiór telefoniczny.

i pojechała :placz::placz: i dzisiaj sama musiałam odbębnić wykłady :placz::placz:

Posted

Dziś Lakuś był u weta na badaniu krwi:lol:.
Umówieni jesteśmy na kastrację na poniedziałek godz 13.30.Wtedy też będzie miał zrobione rtg,aby sprawdzić stan jego kręgosłupa.
To ostatnie dni Lakusiowych klejnocików....:razz:.

Pozdrawiamy wszystkich...Buziaczki.

Posted

Wunia napisał(a):
Czołem wszystkim ;)
Oj co ja dzisiaj przeżywam ... Gapcio ruszył do DS ... :(

Wuniu i tak nie moze byc u Ciebie to ciesz sie ,ze tak bardzo pomoglas Gapciowi i ze tyle Cioteczek go pokochalo:)Byl we wspanialym holeliku u Jamora , teraz jedzie do wspanialego domu , przeciez to jest happy end:)

Posted

Nasz kawaler jest zakochany na maxa (sunia ma cieczkę).Ostatnio wybrzydzał przy jedzeniu,ale od wczoraj założył po prostu strajk:-( ,nawet mięsko jest fe....dziś zjadł troszkę białego serka.Dzwoniłam do wetki co robić,bo kastracja się zbliża, a on nie jest spasiony :shake: aby pozwolić na głodowanie.Uspokoiła mnie,że wyniki ma dobre i nic mu nie będzie,hormony buszują i jak zgłodnieje to zje.Temperatury nie ma.
Spryskałam podłogi i drzwi łazienkowym neutralizatorem zapachów...może coś pomogło,bo Lakuś się uspokoił i leży grzecznie,ale jeść mu się nie chce ,tylko skubnie.
Może macie jakieś sposoby na taki trudny okres ...aby choć apetyt mu wrócił,bo mimo wszystko martwię się tym.

Posted

Recepty nie mam, ale znam psa, który głodował z powodu panienki 2 tygodnie, nawet wody nie bardzo chciał ;) Anuś nie martw się, z głodu nie umrze, a przejdzie mu na mur beton ;) sama kastracja to też nie jak ręką odjąć, tylko czasu wymaga taka zmiana, ;)

Posted

Aniu kochana, nie martw się. Mały jest szczuplutki, ale już całkiem odkarmiony. Jak to dobrze, że u Ciebie został, włosek z łebka mu nie spadnie ;)

Posted

Wróciłam chociaż wcale mi się nie chciało wyjeżdżać. Cała jestem obolała i kuśtykam - to się nazywa aktywny wypoczynek;) Tata ma dużą leśną działkę i uważa za legalne tylko sosny, świerki i czarne jagody. Samosiejek dębów i klonów od groma, niektóre całkiem spore;) Polatałam sobie z sekatorem i piłą i pobawiłam się w wyrwidęba:evil_lol: