ocelot Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Człowiek sobie pojechał do Czech i wraca....... a tu taka niespodzianka:):):):):)\ Wszystkim zakręconym a maksa cioteczkom i wujkom dziękuję:):)I tym mniej też:) A przede wszystkim owej Pani:)Dzięki Wam wraca wiara i człowiek sił nabiera o. Quote
Ellig Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Znowu wspaniale wiadomosci, sliczne zdjecia i filmiki, dziekujemy Aniu i prosze pozdrowic Panie z sasiedztwa:) Quote
magenka1 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Drugi filmik mnie powalił z nóg ale Lucky to szczęściarz :) Quote
tayga Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Zaglądam do Szczęściarza i morda mi sie coraz bardziej uśmiecha :) Dzisiaj u mnie skrzywdzona piękność się pojawiła... mam nadzieję, ze "skończy" jak Lucky http://www.dogomania.pl/threads/186581-BIANKA-(prawie-HUSKY)-omal-nie-uduszona-przez-łańcuch-DT-pilnie-potrzebny Quote
WiosnaA Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 STO LAT!!! STO LAT!!! KOCHANEJ CIOCI MMD!! DUŻO ZDROWIA!!! Quote
Lu_Gosiak Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 i ja sie podłaczam do zyczen:loveu::loveu::loveu: MMD życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego Quote
mmd Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dzięki :) Ania ze mną gadu gadu przez telefon, a tu swoją drogą majstruje:) Gosiu dzięki za przepiękne życzenia:) Koleżanka Wunia sprawiła mi prezent: dwa oprawione śliczne zdjęcia, na jednym jest mój smarkacz z Wuniową labcią, a na drugim... no kto? Lakuś oczywiście z labcią Ani:) Komentarz "Twoi chłopcy i ich dziewczyny" :evil_lol: Teraz w sypialni mam "rodzinne" zdjęcia :) Quote
marysia55 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']co za tydzien!!!!! wczoraj Gapcio...dzis Lakuś.....chcecie żebym alkoholiczka zostala????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aniu masz ogromne serce :loveu::loveu: i powtórzę się, ten PSIAK wygrał los na loterii:multi::multi: lepszego domu nie moglismy sobie wymarzyc....powiem po cichu, ze liczylam na to, zreszta chyba jak każda z NAS:evil_lol::evil_lol:,ze z czasem ten DT przemieni sie w DS mmd to teraz nie wyobrażam sobie imprezy w Twoje urodzinki:cool3::cool3: nic dodać nic ująć. Jedyne co mogę zaproponować to wspólny alkoholizm w szczytnym celu. Zostanie to nam wybaczone. Zapraszam Gosiu na Malibu z bigosem :-) Quote
Lu_Gosiak Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 marysia55 napisał(a):nic dodać nic ująć. Jedyne co mogę zaproponować to wspólny alkoholizm w szczytnym celu. Zostanie to nam wybaczone. Zapraszam Gosiu na Malibu z bigosem :-) mniammm Malibu to nigdy nie odmowie:)...niestety na bigosik się raczej nie załapie, chyba, ze będzie to wersja bez mięsna czyli sama kapusta jak najbardziej:D:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mmd napisał(a):.... Koleżanka Wunia sprawiła mi prezent: dwa oprawione śliczne zdjęcia, na jednym jest mój smarkacz z Wuniową labcią, a na drugim... no kto? Lakuś oczywiście z labcią Ani:) Komentarz "Twoi chłopcy i ich dziewczyny" :evil_lol: Teraz w sypialni mam "rodzinne" zdjęcia :) cos te Twoje oba chłopaki blondyny lubia:cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):mniammm Malibu to nigdy nie odmowie:)...niestety na bigosik się raczej nie załapie, chyba, ze będzie to wersja bez mięsna czyli sama kapusta jak najbardziej:D:D:D Malibu z mleczkiem stawiam ja :p, a o bigosik wegetariański uśmiechnę się do synusia:lol:. Nie ośmieli się odmówić mamusi :evil_lol:. Tylko ustaw w końcu GPS na Kraków :cool3: Quote
mmd Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):cos te Twoje oba chłopaki blondyny lubia:cool3::evil_lol::evil_lol: Nie mają wyjścia. Mojego tylko ta jedna toleruje i daje sobie nawet grzebać w pysku:) Czego on tam szuka, nie mam pojęcia ;) A Lakuś też wyboru nie miał, chociaż teraz jak Ania mówi, z kotem są wielkimi przyjaciółmi. Z dziewczyną szlaban na widywanie się, chyba że chcemy małe Lakusie :evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 marysia55 napisał(a):Malibu z mleczkiem stawiam ja :p, a o bigosik wegetariański uśmiechnę się do synusia:lol:. Nie ośmieli się odmówić mamusi :evil_lol:. Tylko ustaw w końcu GPS na Kraków :cool3: ooo to synuś taka zdolniacha i gotowac umie??:) mmd napisał(a):...... Z dziewczyną szlaban na widywanie się, chyba że chcemy małe Lakusie :evil_lol: co za duzo to niezdrowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeden Lakus w zupełności wystarczy;) ja uciekam do wyrka:hand: Quote
marysia55 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']ooo to synuś taka zdolniacha i gotowac umie??:) co za duzo to niezdrowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeden Lakus w zupełności wystarczy;) ja uciekam do wyrka:hand: w końcu to 'szef kuchni' na pewno coś wymyśli żeby Cie zaspokoić :-) Wiesz jakie on świetne rzeczy potrafi zrobić z cukinii i bakłażanu. Normalnie 'palce lizać" :-) Quote
polubek Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 no ciotka mmd wszystkiego dobrego to kiedy ta ka(wunia) i pamiętaj zostawić mi kawałek torta bo ja wypadam na zajęcia miedługo teraz mi się już nie wywiniesz Quote
Ellig Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wszystkiego najlepszego mmd:) [video]http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3179186&path=83542[/video] Quote
wapiszon Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):i ja sie podłaczam do zyczen:loveu::loveu::loveu: MMD życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego Nie umiem tak pięknie pisać;) i przyłączam się do życzeń LU Gosiak:loveu: Wszystkiego najlepszego Szanowna Jubilatko :loveu::loveu::loveu: Quote
mmd Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dzięki wielkie, bardzo mi miło, naprawdę. Właśnie wróciłam z budy, dostałam piąteczkę (z plusem), Wunia też bo wspólna robota (jak zwykle). Teraz popijam bąbelki, które TZ serwował i idę dalej sprawdzić, który piesek dziś znalazł domek:) Quote
ocelot Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 choroba....:) Moje życzenia skromniutkie, ale 100 lat i.... wszystkich marzeń spełnienia:) I tych bąbelków smacznych i stada wyadoptowanych psów:) Quote
mmd Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dziękuję jeszcze raz wszystkim! Kochane jesteście:) Do domków poszły dziś dwa pieski:) Jeden nie z mojego, ale drugi chyba mojego ogłoszenia:) To bardzo fajne uczucie, że jakiś psinek - tak małym kosztem przecież - znalazł domek:multi: Quote
Wunia Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 wpadam i wypadam całuski rozdaję i zmierzam natychmiast do łóżka ... :loveu::loveu::loveu: Quote
mmd Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ja jestem, ale na moment. Do zobaczenia w czwartek! :) Quote
Recommended Posts