Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Człowiek sobie pojechał do Czech i wraca....... a tu taka niespodzianka:):):):):)\

Wszystkim zakręconym a maksa cioteczkom i wujkom dziękuję:):)I tym mniej też:)

A przede wszystkim owej Pani:)Dzięki Wam wraca wiara i człowiek sił nabiera o.

Posted

i ja sie podłaczam do zyczen:loveu::loveu::loveu:
MMD życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego

Posted

Dzięki :)
Ania ze mną gadu gadu przez telefon, a tu swoją drogą majstruje:)
Gosiu dzięki za przepiękne życzenia:)

Koleżanka Wunia sprawiła mi prezent: dwa oprawione śliczne zdjęcia, na jednym jest mój smarkacz z Wuniową labcią, a na drugim... no kto? Lakuś oczywiście z labcią Ani:) Komentarz "Twoi chłopcy i ich dziewczyny" :evil_lol: Teraz w sypialni mam "rodzinne" zdjęcia :)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']co za tydzien!!!!! wczoraj Gapcio...dzis Lakuś.....chcecie żebym alkoholiczka zostala????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aniu masz ogromne serce :loveu::loveu: i powtórzę się, ten PSIAK wygrał los na loterii:multi::multi:
lepszego domu nie moglismy sobie wymarzyc....powiem po cichu, ze liczylam na to, zreszta chyba jak każda z NAS:evil_lol::evil_lol:,ze z czasem ten DT przemieni sie w DS
mmd to teraz nie wyobrażam sobie imprezy w Twoje urodzinki:cool3::cool3: nic dodać nic ująć. Jedyne co mogę zaproponować to wspólny alkoholizm w szczytnym celu. Zostanie to nam wybaczone. Zapraszam Gosiu na Malibu z bigosem :-)

Posted

marysia55 napisał(a):
nic dodać nic ująć. Jedyne co mogę zaproponować to wspólny alkoholizm w szczytnym celu. Zostanie to nam wybaczone. Zapraszam Gosiu na Malibu z bigosem :-)

mniammm Malibu to nigdy nie odmowie:)...niestety na bigosik się raczej nie załapie, chyba, ze będzie to wersja bez mięsna czyli sama kapusta jak najbardziej:D:D:D

Posted

mmd napisał(a):
....
Koleżanka Wunia sprawiła mi prezent: dwa oprawione śliczne zdjęcia, na jednym jest mój smarkacz z Wuniową labcią, a na drugim... no kto? Lakuś oczywiście z labcią Ani:) Komentarz "Twoi chłopcy i ich dziewczyny" :evil_lol: Teraz w sypialni mam "rodzinne" zdjęcia :)

cos te Twoje oba chłopaki blondyny lubia:cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
mniammm Malibu to nigdy nie odmowie:)...niestety na bigosik się raczej nie załapie, chyba, ze będzie to wersja bez mięsna czyli sama kapusta jak najbardziej:D:D:D
Malibu z mleczkiem stawiam ja :p, a o bigosik wegetariański uśmiechnę się do synusia:lol:. Nie ośmieli się odmówić mamusi :evil_lol:. Tylko ustaw w końcu GPS na Kraków :cool3:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
cos te Twoje oba chłopaki blondyny lubia:cool3::evil_lol::evil_lol:

Nie mają wyjścia. Mojego tylko ta jedna toleruje i daje sobie nawet grzebać w pysku:) Czego on tam szuka, nie mam pojęcia ;)
A Lakuś też wyboru nie miał, chociaż teraz jak Ania mówi, z kotem są wielkimi przyjaciółmi. Z dziewczyną szlaban na widywanie się, chyba że chcemy małe Lakusie :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Malibu z mleczkiem stawiam ja :p, a o bigosik wegetariański uśmiechnę się do synusia:lol:. Nie ośmieli się odmówić mamusi :evil_lol:. Tylko ustaw w końcu GPS na Kraków :cool3:

ooo to synuś taka zdolniacha i gotowac umie??:)
mmd napisał(a):
...... Z dziewczyną szlaban na widywanie się, chyba że chcemy małe Lakusie :evil_lol:

co za duzo to niezdrowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeden Lakus w zupełności wystarczy;)

ja uciekam do wyrka:hand:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']ooo to synuś taka zdolniacha i gotowac umie??:)
co za duzo to niezdrowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeden Lakus w zupełności wystarczy;)
ja uciekam do wyrka:hand: w końcu to 'szef kuchni' na pewno coś wymyśli żeby Cie zaspokoić :-)
Wiesz jakie on świetne rzeczy potrafi zrobić z cukinii i bakłażanu. Normalnie 'palce lizać" :-)

Posted

no ciotka mmd wszystkiego dobrego
to kiedy ta ka(wunia) i pamiętaj zostawić mi kawałek torta bo ja wypadam na zajęcia miedługo

teraz mi się już nie wywiniesz

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
i ja sie podłaczam do zyczen:loveu::loveu::loveu:
MMD życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego

Nie umiem tak pięknie pisać;) i przyłączam się do życzeń LU Gosiak:loveu:
Wszystkiego najlepszego Szanowna Jubilatko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzięki wielkie, bardzo mi miło, naprawdę.

Właśnie wróciłam z budy, dostałam piąteczkę (z plusem), Wunia też bo wspólna robota (jak zwykle).
Teraz popijam bąbelki, które TZ serwował i idę dalej sprawdzić, który piesek dziś znalazł domek:)

Posted

Dziękuję jeszcze raz wszystkim! Kochane jesteście:)

Do domków poszły dziś dwa pieski:) Jeden nie z mojego, ale drugi chyba mojego ogłoszenia:) To bardzo fajne uczucie, że jakiś psinek - tak małym kosztem przecież - znalazł domek:multi: