mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: właśnie...gdzie nie wejde tam juz Polubek siedzi:p No, już u Tolka siedzi i sie awanturuje, że za dużo napisane ;) Lakuś, jak tam pierwsza noc w SWOIM domku? Quote
polubek Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: właśnie...gdzie nie wejde tam juz Polubek siedzi:p a zobacz może jeszcze u ciebie w kuchni jestem :eviltong: mmd napisał(a):No, już u Tolka siedzi i sie awanturuje, że za dużo napisane ;) ciotka mmd nie narażaj mi się bo w końcu poświęcę się i przejadę całą łodź do ciebie na ka(Wunie) :diabloti: Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Phi phi, też mi wyczyn :eviltong: wcale się nie boję i zapraszam :) Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 mmd napisał(a):Phi phi, też mi wyczyn :eviltong: wcale się nie boję i zapraszam :) jasne masz przecież prawie-jamnika obronnego :diabloti: Będzie najazd na świerki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 A 25 maja znalazła domek jeszcze ta maleńka. Pamiętasz Wuniu? http://www.dogomania.pl/threads/181399-Tasie%C5%84ka-sunia-malta%C5%84czyk-znalaz%C5%82a-wspania%C5%82y-dom/page34 Z bliskich mi psiaków - 20 maja: http://www.dogomania.pl/threads/181732-Amik-staruszek-kt%C3%B3ry-ma-tylko-karton-do-spania-ale-i-to-wkr%C3%B3tce-straci-.../page22?p=14750880#post14750880 wczoraj: http://www.dogomania.pl/threads/184880-Ma%C5%82a-Kora-czeka-na-swego-amatora/page7 I do tego Gapcio oczywiście. Zapomniałam że szczeniory Urwiska juz prawie w komplecie wyjechane do DS. Mam w subskrypcjach prawie same wątki psów, które mają DS :multi::multi::multi: To jakiś karnawał czas zacząć:) Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 u mnie Karmelcia pojechała do DS i Tadeuszek :) więc rzeczywiście nie taki zły ten miesiąc... ;) A jak komuś w subskrypcjach zaczyna brakować psiaków bez DS, to zapraszam do Pralinki (suni, która oszczeniła się w drodze ze schroniska) http://www.dogomania.pl/threads/186463 Albo do czarnej, dzikiej piękności Nadine: http://www.dogomania.pl/threads/145955 Quote
WiosnaA Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ależ Lakuś dziś ma niespodziankę!!!:crazyeye: Przyszła cała wielka paka;wór karmy 15kg,dwie torby przysmaków i miseczka. Ciociu Elig,wiem że to Twoja sprawka:lol:.....bardzo, bardzo dziękujemy!! Lakuś wybrał co najlepsze:lol: Quote
Ellig Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Na zdrowie dla kochanych psiakow:) Pozdrawiam serdecznie cala Rodzinke:) Quote
Aimez_moi Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Piekny, radosny, szczesliwy. pies.....:) jednym slowiem LUCKY...:):) Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Ellig!! Ale niespodzianka, a jak cichutko siedziałaś:) I tyle wspaniałości - Lucky, jak siedział pod mostem chyba nawet nie śnił, że będzie miał takie życie. Quote
WiosnaA Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mmd napisał(a): Lakuś, jak tam pierwsza noc w SWOIM domku? Normalnie, tak jak przedtem...nic się nie zmieniło Lakuś jak przyjechał do mnie wogóle nie znał psich przysmaków:shake:,na pewno ich nie jadł wcześniej...siedział i patrzył jak sunia je,sam nie chciał.... później lizał i z czasem się przekonał... teraz lubi pochrupać..uszko, dentastiki to teraz pychota:lol: Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 wow, ale Lakus dostał dar :D Ellig Aniele :loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 i znowu ciśnie się na klawiaturę... właściwy pies na właściwym miejscu :) Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 WiosnaA napisał(a):Normalnie, tak jak przedtem...nic się nie zmieniło Lakuś jak przyjechał do mnie wogóle nie znał psich przysmaków:shake:,na pewno ich nie jadł wcześniej...siedział i patrzył jak sunia je,sam nie chciał.... później lizał i z czasem się przekonał... teraz lubi pochrupać..uszko, dentastiki to teraz pychota:lol: Niech się chłopak przyzwyczaja do dobrego:) Teraz to już tylko leżenie, dogadzanie i przytulanie. Quote
Wunia Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Przyszłam na dobranockowe pa, pa :bye: :bye: Quote
mmd Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Pa pa, Wuniu Królewiątko pewnie już śpi u swojej ukochanej Pani :) Quote
Wunia Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Dzień Dobry ;) Jak tam nasz Panicz i Jego Pani? ;) Quote
malibo57 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Za Wami to nie można trafić - badanie czujności, hm.. Gratuluję:) Quote
mmd Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 malibo57 napisał(a):Za Wami to nie można trafić - badanie czujności, hm.. Gratuluję:) droga kręta była to i trafić trudno :evil_lol: Quote
wojtuś Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wunia jestem:) Nie wiem czy się przyznawać do Kochania.... bo inne cioteczki będą zazdrosne a i wujkowie pewno też;);) Cieszę sie i to jest ten najlepszy domek dla Lakusia u WiosnyA:) Wunia przysłała sms a ja prawie cały dzień brałem udział w akcji wyciągania Psiaka ze schronu i przewozu do zuziM - udało się i choć to nie DS ale warunki dla Psiaka u Zuzi cudowne. Wcale sie nie przyznam gdzie to było - choć boję, boję sie czujnego Polubka:) Dla Lakusia już tylko szczęścia na stałe w domku:) A dla Wszystkich Buziaki;););) Lakuś-Szczęściarz:) Quote
Wunia Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 wojtuś napisał(a):Wunia jestem:) Nie wiem czy się przyznawać do Kochania.... bo inne cioteczki będą zazdrosne a i wujkowie pewno też;);) Cieszę sie i to jest ten najlepszy domek dla Lakusia u WiosnyA:) Wunia przysłała sms a ja prawie cały dzień brałem udział w akcji wyciągania Psiaka ze schronu i przewozu do zuziM - udało się i choć to nie DS ale warunki dla Psiaka u Zuzi cudowne. Wcale sie nie przyznam gdzie to było - choć boję, boję sie czujnego Polubka:) Dla Lakusia już tylko szczęścia na stałe w domku:) A dla Wszystkich Buziaki;););) Lakuś-Szczęściarz:) Cześć Wujo ... nie przyznajemy się do Kochania :iloveyou: a przed Ciocią Polubkową to je Cię uratuję :diabloti: Quote
mmd Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Serwis info: wszyscy się cieszą, Lakuś chodzi dumny z podniesionym ogonkiem, na lunch tradycyjnie wpadł do sąsiadek. A kot największym przyjacielem psa ;) Quote
Ellig Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Lakus , przepraszam.... Szukamy transporu Warszawa - Gdynia dla szczeniaka , suni Uszatki kontakt 668 849 831 abis1961@o2.pl Quote
polubek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Wunia napisał(a):Cześć Wujo ... nie przyznajemy się do Kochania :iloveyou: a przed Ciocią Polubkową to je Cię uratuję :diabloti: o nie wuniu przed polubkiem nie ma ratunku :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
WiosnaA Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Sąsiadki rozpieszczają mi Lakusia niesamowicie:cool3:...albo wołowinka albo kurczaczek-samo mięsko....bo tak on lubi :evil_lol:. "Babcie" swoich wnuczków nie mają,więc Lakuś jest jedynakiem.Szczęściarz jeden:lol:. Wracając ze spacerków Lakuś lubi do nich zaglądać...wiadomo dlaczego...a one też pilnują w oknie kiedy wracamy i wtedy...Lakuniu, Lakuniu ... Panie cieszą się,że został u mnie i będą mogły go widywać. Dzisiejszy spacerek; http://w740.wrzuta.pl/film/7w6lRxdfb41/mov07258 http://w857.wrzuta.pl/film/2lfSV4wtAMk/mov07260 Uśmiecha się do babci..i u nich na podwórku. Quote
Recommended Posts