Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Prawda?
Gdyby nie Wy i Wasze wsparcie nie byłoby tak.
Mój (już nie mój ;)) kochany Lakuś bezpieczny.

Twoj Lakus , Twoj przynajmniej w duzej czesci, wybierz sobie cus:)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig napisał(a):
Twoj Lakus , Twoj przynajmniej w duzej czesci, wybierz sobie cus:)

Mój był zawsze ogonek:)
A Ania robiła tak filmiki chyba, żebym ten ogonek mogła pooglądać.

Już kiedyś pisałam, że jeszcze w Rawie i później przez wiele dni on miał ten biedny ogonek wciśnięty pod siebie, taki biedny był.
A teraz - ogonek w górze, gęba uśmiechnięta, ach... żyć nie umierać.

Posted

Ależ się cieszę! Dziękuję pięknie! Bardzo mi potrzebne dzisiaj takie pozytywy...
cudny, najwspanialszy domek dla Lakusia :loveu::multi::klacz::cunao:
A ja kurcze nic do picia nie mam... nawet :pepsi: :evil_lol:

Posted

No i Ciocia Ra ten "a feeeeee" napój musi popijać :D:D:D:D
Wczoraj pewnie wszystko wypiła u Gapcia, a tu się okazuje, że zapas trzeba mieć :D:D:D:D

Posted

[quote name='Wunia']No i Ciocia Ra ten "a feeeeee" napój musi popijać :D:D:D:D
Wczoraj pewnie wszystko wypiła u Gapcia, a tu się okazuje, że zapas trzeba mieć :D:D:D:D

Cos jeszcze znalazlam, wystarczy dla Wszystkicj:)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Wuniu - ja nawet tego a fee napoju nie mam. Zielona herbatkę se zrobiłam :D

no to bida rzeczywiście ... to ode mnie wirtualne cosik mocniejszego masz :drinking:

Posted

Jak Lakuś zostawał sam i wracałam do domu,to mąż mówił:lol:..."o mama wróciła,dziecko się cieszy".
Dziś jest Dzień Mamy!!

Dziękuję Wszystkim za ciepłe słowa pod moim adresem,za pomoc w ciężkich chwilach,za wsparcie duchowe.

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZAANGAŻOWANYM W RATOWANIE LUCKIEGO!!!!!

TO WYJĄTKOWY PIES!!!

On zawsze będzie Was Wszystkich i mój!

Będę informować jak nam się żyje.

Posted

Mam nadzieję, że będą fotki i filmiki.
To dla wszystkich innych, bo ja - wiadomo - będę na bieżąco, w końcu muszę wiedzieć co u MOJEGO ogonka :diabloti:

Posted

mmd napisał(a):
mam nadzieję, że będą fotki i filmiki.
To dla wszystkich innych, bo ja - wiadomo - będę na bieżąco, w końcu muszę wiedzieć co u mojego ogonka :diabloti:

obiecuję!!!

Posted

A ja i ciocia Wunia musimy skończyć te nasze nieszczęsne studia i zrobić wizytę poadopcyjną:)

I jeszcze jedna rzecz, o której tu nie było pisane ostatnio, bo w tym wirze umknęło: sąsiadki, które chciały adoptować Lakusia, nadal go kochają, a Lucky chociaż mieszkać tam nie ma najmniejszego zamiaru to chętnie zachodzi codziennie na obiadki;) Panie robią mu różne dobre rzeczy, np. jeśli udko z kurczaka to bez skórki, bo niezdrowo. Dzisiaj była wołowinka.
To naprawdę raj dla niego. Ma kochającą Panią i jeszcze obok dwie... hmmm... babcie??? ;) które mu dogadzają.

Posted

demi napisał(a):
w końcu ktoś się nad psem zlitował:multi::multi::multi:

Demi :crazyeye: Podglądałaś? :evil_lol: Super, prawda?
Musiało być parę zakrętów widocznie...

Posted

co za tydzien!!!!! wczoraj Gapcio...dzis Lakuś.....chcecie żebym alkoholiczka zostala????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aniu masz ogromne serce :loveu::loveu: i powtórzę się, ten PSIAK wygrał los na loterii:multi::multi:
lepszego domu nie moglismy sobie wymarzyc....powiem po cichu, ze liczylam na to, zreszta chyba jak każda z NAS:evil_lol::evil_lol:,ze z czasem ten DT przemieni sie w DS

mmd to teraz nie wyobrażam sobie imprezy w Twoje urodzinki:cool3::cool3:

Posted

:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:to cudowna wiadomość, oby rzeczywiście takie codziennie, zakręty , zakrętami doczekał sie biedak wreszcie swoich pięciu minut. i to jakich:loveu::loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
co za tydzien!!!!! wczoraj Gapcio...dzis Lakuś.....chcecie żebym alkoholiczka zostala????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Aniu masz ogromne serce :loveu::loveu: i powtórzę się, ten PSIAK wygrał los na loterii:multi::multi:
lepszego domu nie moglismy sobie wymarzyc....powiem po cichu, ze liczylam na to, zreszta chyba jak każda z NAS:evil_lol::evil_lol:,ze z czasem ten DT przemieni sie w DS

mmd to teraz nie wyobrażam sobie imprezy w Twoje urodzinki:cool3::cool3:

Jeszcze Tolek w weekend ma domek znaleźć. Alkoholiczką zostaniesz po festynie :)

A w moje urodzinki to ja mam referat, ćwiczenia, później dwa wykłady i na deser 3 godz. ciurkiem po angielsku, w sumie 10 godzin. Dlatego to przyspieszenie jest mi bardzo na rekę;) W końcu to tylko 44 lata, a nie jakieś straszne 30 albo 40 :evil_lol:

Posted

[quote name='mmd']Jeszcze Tolek w weekend ma domek znaleźć. Alkoholiczką zostaniesz po festynie :)

A w moje urodzinki to ja mam referat, ćwiczenia, później dwa wykłady i na deser 3 godz. ciurkiem po angielsku, w sumie 10 godzin. Dlatego to przyspieszenie jest mi bardzo na rekę;) W końcu to tylko 44 lata, a nie jakieś straszne 30 albo 40 :evil_lol:
:ices_bla:A ja myślałam, że Cioteńka po 50-ce jest:scream_3::scream_3::scream_3::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

RenW napisał(a):
:ices_bla:A ja myślałam, że Cioteńka po 50-ce jest:scream_3::scream_3::scream_3::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

i studiuje na Uniw Trzeciego Wieku ;)

cicho, te trzy dychy sobie czasem odejmuję, tu nie wszyscy muszą wiedzieć :evil_lol: