Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mamy wstępne namiary na dobry płatny DT. Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Czekamy za złapanie go - wieczorem nie można go było odnaleźć:-( Quote
rosacanina Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Łaziliśmy długo, przeszliśmy wzdłuż i wszerz wszelkie możliwe zakamarki, chodziliśmy po śladach i Bruno dosłownie wsiąknął :( Ale zaraz jak tylko odmarzniemy choć trochę idziemy dalej go szukać, może w końcu się pojawi... Dobrym znakiem jest to, że jedzenie, które mu wczoraj zostawiliśmy zniknęło... Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To naprawdę dobry znak!!!! Trzymam mocno kciuki!!!!!!!! Quote
danal1983 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Talcott']Mamy wstępne namiary na dobry płatny DT. ja równiez pilnie potrzebuje dt, możesz zdradzic cos wiecej, może byc na pw http://www.dogomania.pl/threads/179309-Moody-z-kapslem-w-A-oA-AE-dku-poA-amany-pomA-A-cie-ratowaAE-pilnie-operacja-i-DT-OA-wiAE-cim Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Rosacanina, dziękuję, że próbujesz. Tymczas się znajdzie, choćby spod Ziemi, byle pies się znalazł. Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Aha, gorące podziękowania Kochani, bo o tym zapominałam i znów bym zapomniałam za to, że jesteście, chcecie pomóc na różne sposoby, w tym i gorące podziękowania za deklaracje!!!:Rose::Rose::Rose: Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jeszcze późno w nocy piałyśmy do siebie z Teresą - obiecała pomóc. Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ciotka Talcott też natychmiast wyśle jak się tylko psiak znajdzie:p Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jakie te psy są biedne. Żeby ludzie w końcu zrozumieli, ze zwierze to nie rzecz Quote
ciapuś Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Finansowo stoję kiepsko ale robię bazarek dla kotów z działek więc mogę go zrobić na dwa cele i może kilka grosików wpadnie dla psiaka Quote
Zofija Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='ciapuś']Finansowo stoję kiepsko ale robię bazarek dla kotów z działek więc mogę go zrobić na dwa cele i może kilka grosików wpadnie dla psiaka[/QUOTE] super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Oczywiście, że poprosimy. :-) Dziękuję Ciapuś, pisałam do Ciebie ale miałaś zawaloną skrzynkę. :-( Rosacanina, zdobądź coś nęcącego dla niego, zapachowego, gorącego (lepszy zapach) - kurczak z fastfoodu, marketu, gdzie jest takie żarcie - zapiekanka, coś w tym stylu... Quote
Cajus JB Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Może Bruno ma jakąś trasę i pojawia się o określonych godzinach? Jedzenie tak naprawdę mogło zjeść w nocy każde zwierzę, ale liczę na Bruna. Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Oki wiec tak napisalam sms do Kiku, dzis dzwonilam kilka razy, ale ona mieszka, na "zadupiu" jak mowi i czesto fona nie slyszy ... Dostala tez linka na watek hoteliku i na PW. Napisalam, ze w niej cala nadzieja ... Sluchajcie pewnie pies sie boi, ze stanie mu sie krzywda, dlatego sie chowa ... Chyba jedyna szansa zeby go zlapac, to zostawic zarcie i cala noc tam koczowac i czekac az sie zjawi .. Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cajus tez tak pomyslalam, ale nie dopuszczam takiej mysli ..... :( Co z imieniem kochani, skoro Emi nie chce Bruno, to jakie mu nadajemy ???????? Quote
Aska25 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tak ja tak ja zdrabniam .... Dostala sms ze jak tylko zauwazy, zeby do kompa podeszla i czytala pw lub watek, bo w niej cala nadzieja, i miejsce rezerwujemy na cito .... Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 O ile okaże się tu, w lecznicy, że nie jest chojrakiem, bo pożre Kikou starszaki. ;-) Quote
polubek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ja liczę na to że odezwie się któraś z osób do których wczoraj pisałam maile Quote
Recommended Posts