Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Łaziliśmy długo, przeszliśmy wzdłuż i wszerz wszelkie możliwe zakamarki, chodziliśmy po śladach i Bruno dosłownie wsiąknął :( Ale zaraz jak tylko odmarzniemy choć trochę idziemy dalej go szukać, może w końcu się pojawi... Dobrym znakiem jest to, że jedzenie, które mu wczoraj zostawiliśmy zniknęło...

Posted

Aha, gorące podziękowania Kochani, bo o tym zapominałam i znów bym zapomniałam za to, że jesteście, chcecie pomóc na różne sposoby, w tym i gorące podziękowania za deklaracje!!!:Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='ciapuś']Finansowo stoję kiepsko ale robię bazarek dla kotów z działek więc mogę go zrobić na dwa cele i może kilka grosików wpadnie dla psiaka[/QUOTE]
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Oczywiście, że poprosimy. :-) Dziękuję Ciapuś, pisałam do Ciebie ale miałaś zawaloną skrzynkę. :-(
Rosacanina, zdobądź coś nęcącego dla niego, zapachowego, gorącego (lepszy zapach) - kurczak z fastfoodu, marketu, gdzie jest takie żarcie - zapiekanka, coś w tym stylu...

Posted

Oki wiec tak napisalam sms do Kiku, dzis dzwonilam kilka razy, ale ona mieszka, na "zadupiu" jak mowi i czesto fona nie slyszy ... Dostala tez linka na watek hoteliku i na PW. Napisalam, ze w niej cala nadzieja ...

Sluchajcie pewnie pies sie boi, ze stanie mu sie krzywda, dlatego sie chowa ... Chyba jedyna szansa zeby go zlapac, to zostawic zarcie i cala noc tam koczowac i czekac az sie zjawi ..

Posted

Tak ja tak ja zdrabniam .... Dostala sms ze jak tylko zauwazy, zeby do kompa podeszla i czytala pw lub watek, bo w niej cala nadzieja, i miejsce rezerwujemy na cito ....