Nikus Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Wunia napisał(a):poszły PW ... :stupid: ciotki powiedzą, żem walnięta ... e tam.... to pewnie będzie efekt mrożonek....:) Quote
Wunia Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 malibo57 napisał(a):Wuniu kochana, a niby czemu walnięta? Chyba, że przez wyższy poziom kultury, niż przeciętny. Dzięki, że zadałaś sobie trudu i nas zawiadomiłaś dodatkowo - bo przecież na wątku info jest. Cieszę się razem z Wami - buziaki! Buziaki dla Ciebie również :D Quote
WiosnaA Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Wunia napisał(a):poszły PW ... :stupid: ciotki powiedzą, żem walnięta ... Wuniu,było wszystko zwalić na mnie.. Lakuś mój "dom wywrócił do góry nogami". Quote
Wunia Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Nikus napisał(a):e tam.... to pewnie będzie efekt mrożonek....:) tak ... pewnie uboczny ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 WiosnaA napisał(a):........ Dlatego też po wspólnej naradzie rodzinnej rezygnuję z wyjazdu i zostaję w domu.Całą rodziną podjęliśmy decyzję,że możemy dać Lakusiowi dom tymczasowy bezpłatny jak do tej pory, do czasu znalezienia DS... Aniu z kazdego Twojego postu widac jak bardzo zalezy Ci na tym psiaku i jak mocno Go pokochalas ...cholerne szczescie ma ten pies, ze Go przygarnelac :loveu: Ellig napisał(a):.... Wunia sie na pewno bardzo ucieszy, bo jak Ja znam to sie teraz zamartwia...... Wunia wykonala kawał roboty :Rose:i nie ma czego sie zamartwiac - to po prostu zycie taki scenariusz ulozylo, moim zdaniem najlepszy z mozliwych mmd napisał(a):.. Jak Wam mało wrażeń: DS jest zdecydowany na 99% :) noo pieknie...nie dajcie nam sie nudzic na tym watku:evil_lol::evil_lol: Wunia napisał(a):poszły PW ... :stupid: ciotki powiedzą, żem walnięta ... nooo co Ty...jaka tam walnieta - co najwyzej niezdecydowana:evil_lol::diabloti: zartuje:loveu::loveu: Quote
Wunia Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 to ja już dziś spadam do łóżeczka ... do zobaczenia ... Quote
mmd Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 To teraz plan działania: Lakuś musi jeszcze parę dni odczekać po tych wirusach (tak rzekł wet wcześniej) później odjajczamy później Lakuś dochodzi do siebie u Ani krakowski domek jest umówiony na dostawę naszego królewicza ok. 20 czerwca to jest tak jak ma być jak coś nie wyjdzie, domek się rozmyśli, czy jakaś inna plaga spadnie (tfu) to Lakuś mieszka dalej w Białymstoku i czeka na DS ogłoszenia będę kombinować dalej - w razie jakby coś z tej adopcji nie wyszło Wunia, nie peniaj, przynajmniej fajne towarzystwo tu zawitało i to jest najważniejsze;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 plan dzialania super....jajka wyciac, do domu odstawic i za kolejnego sie brac to tak w skrocie:D:D:D Quote
mmd Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):plan dzialania super....jajka wyciac, do domu odstawic i za kolejnego sie brac to tak w skrocie:D:D:D niech się najpierw wszystko dobrze skończy:) no i moja kasa na razie tu zostaje, bo te jaja cos kosztują;) później dowóz to niech sobie będą w depozycie Idę do Tolka bo pewnie sam siedzi;) Quote
agata51 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Same dobre wiadomości. Tzn. za maj już nie wpłacać? Lucky, szczęścierzu, trzymam kciuki za twój domek Quote
Ellig Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 WiosnaA napisał(a):Wuniu,było wszystko zwalić na mnie.. Lakuś mój "dom wywrócił do góry nogami". Dzieki takim "walnietym" jak Ty, mmd, Lu...... i oczywiscie Ania Lucky jest naprawde szczesciarzem:) Quote
Ellig Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']Pierwsza strona zmieniona, tytuł też ... zaraz porozsyłąm PW do osó z deklaracjami stałymi, i kilka mi odpada ;) do Cioci mmd i Wujka Nikusia już nie muszę, do siebie, do Ellig i Ani też nie :diabloti: pozostaje, mi więc czerda, malibo, kmurdz, agata51 i zula131 ... no to do roboty :evil_lol: Wunia ja juz kompletnie sie pogubilam ,jezeli sa tu jeszcze jakies moje deklaracje to czy mozna je przeniesc dla http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc!!! i jak to zrobic? Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Witam wszystkich :D Ka(Wunia) u Gapcia podana :D [quote name='agata51']Same dobre wiadomości. Tzn. za maj już nie wpłacać? no, nie wpłacać już ;) [quote name='Ellig']Wunia ja juz kompletnie sie pogubilam ,jezeli sa tu jeszcze jakies moje deklaracje to czy mozna je przeniesc dla http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc!!! i jak to zrobic? Ellig, u Lakusia jest Twoje wpłacone 110,oo ... Quote
Ellig Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dziekuje zobacze jak tam sie rozwinie sprawa szczeniaka bo musze przyznac ,ze niezla jazda................ http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc!!! I poprosze o instrukcje jak przeniesc te pieniadze?:) ka(Wunia)....Pycha:) Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ellig napisał(a):I poprosze o instrukcje jak przeniesc te pieniadze?:) ka(Wunia)....Pycha:) piszesz na wątku swoją dyspozycję, a do mnie na PW namiary gdzie mam wysłać ... Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Cześć pracy rodacy u szczeniaka byłam, jazda niezła i tempo też Quote
RenW Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 mmd napisał(a):Cześć pracy rodacy u szczeniaka byłam, jazda niezła i tempo też Byłam wczoraj na wątku szczeniaczka, świeży był wątek i mało wpisów było...;) swoją drogą fajny szkrab!:lol: Zaraz zajrzę tam...:roll: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 RenW napisał(a):Byłam wczoraj na wątku szczeniaczka, świeży był wątek i mało wpisów było...;) swoją drogą fajny szkrab!:lol: Zaraz zajrzę tam...:roll: Ciocia Ren się pojawiła :loveu::loveu::loveu: Quote
RenW Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Wunia napisał(a):Ciocia Ren się pojawiła :loveu::loveu::loveu: A co se myślała..?:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 RenW napisał(a):A co se myślała..?:eviltong::evil_lol::evil_lol: nic se nie myślała ... martwi się ... :( Quote
oska1983 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Lucky - to jednak prawdziwy szczęściarz. Nawet sobie nie zdaje sprawy ile osób się nim interesuje:) Quote
Recommended Posts