Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wunia napisał(a):
nie jest dobrze :(:(:(:(

Domyślam się... kiedy będziesz u swojego doktora? Bo popołudnie to długi okres....

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Trzym się bidoku
a już tak dobrze było...

trzymam się, trzymam ... z Kikou wszystko uzgodnione, tylko teraz z Tobą i z Anią muszę uzgodnić to samo ;) Jak wrócę od lekarza to ustalimy godzinę telekonferencji ;)

Posted

Ellig napisał(a):
Nie da sie wczesniej?Biedna Wunia:(

no nie, bo czekam na mojego rycerza Tz-a znaczy się, który mnie wyniesie i wniesie bo to ta lepsza noga poszła ... więc jestem nieruchomość ;)

Posted

Wunia napisał(a):
no nie, bo czekam na mojego rycerza Tz-a znaczy się, który mnie wyniesie i wniesie bo to ta lepsza noga poszła ... więc jestem nieruchomość ;)

Naprawde bardzo sie o Ciebie martwie....Dzielna Kobieto!

Posted

Ellig napisał(a):
Naprawde bardzo sie o Ciebie martwie....Dzielna Kobieto!

Jasne, że dzielna a ponadto potrafi zachowac dystans do siebie, to rzadki okaz, rzekłabym biały kruk.

Posted

Wunia napisał(a):
Mój rycerz już po mnie jedzie, więc spadam z dogo ... na troszkę ;)
Buziaki, trzymajcie kciuki ;)

Buziaki, trzymamy!:)

Posted

Cajus JB napisał(a):
To Wunia cały dzień siedziała przy komputerze z marchewką i groszkiem? :lol:

Ano, bo szpinaku "nie lubi"....

Posted

Cajus JB napisał(a):
Nie wie co traci.

Oj, nie wie

Relacja z placu boju:
Gipsu nie ma, złamań nie ma.
Było zwichnięcie, ale Wunia sama sobie nastawiła bardzo profesjonalnie:)
Zapakuje się w bandaż elastyczny.
Szyny też nie założyli, bo wiadomo, że i tak nie usiedzi i szynę zgubi.

Można się poużalać, pogłaskać i przytulić, ale nie za dużo, bo sobie pomyśli, że jest gorzej niż jest :diabloti:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
ja też chcę do spółdzielni! Zgłaszam się na etatowego sprawdzacza domków w pyrlandii ;) może być?

Ja jestem za,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
ja też chcę do spółdzielni! Zgłaszam się na etatowego sprawdzacza domków w pyrlandii ;) może być?

Jasne:)
Obyś muszkieterom jak najszybciej sprawdzała.

A teraz cichutko, bo kolejny DS na horyzoncie...
Lakuś jest w castingu i ma aż 5 rywali, więc podniecać się za bardzo nie ma co, ale domek już za godzinkę będzie sprawdzany.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
trzymamy:):thumbs:
Wuniu nie daj sie zagipsowac

nie dałam się :diabloti:
Cajus JB napisał(a):
To Wunia cały dzień siedziała przy komputerze z marchewką i groszkiem? :lol:

tak i z nogą do góry jeszcze do tego ... akrobatyka, że ho, ho :diabloti::diabloti:
Ellig napisał(a):
Ano, bo szpinaku "nie lubi"....

:eviltong::eviltong:
Cajus JB napisał(a):
Nie wie co traci.

wie, bo próbowała, szczypak tylko w Cenelloni i to w jednej jedynej knajpie w Łodzi, gdzie z Ciocią mmd spijamy winko albo szampana ... to zależy co oblewamy :diabloti:
mmd napisał(a):
Oj, nie wie

Relacja z placu boju:
Gipsu nie ma, złamań nie ma.
Było zwichnięcie, ale Wunia sama sobie nastawiła bardzo profesjonalnie:)
Zapakuje się w bandaż elastyczny.
Szyny też nie założyli, bo wiadomo, że i tak nie usiedzi i szynę zgubi.

Można się poużalać, pogłaskać i przytulić, ale nie za dużo, bo sobie pomyśli, że jest gorzej niż jest :diabloti:

nic dodac, nic ująć :cool3::cool3::cool3:
Ra_dunia napisał(a):

tak, tak, tak :multi::multi::multi:

tak ogólnie to jestem wolna od gipsu przynajmniej do jutra, jutro pan doktor orzeknie co robimy, bo mówił cosik o jakimś plastrowaniu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale to jutro jak przyjedzie obejrzeć moje kopytko :diabloti: muszę dziś grzeczna być co by pogorszenia stanu fatalnego nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
A teraz cichutko, bo kolejny DS na horyzoncie...
Lakuś jest w castingu i ma aż 5 rywali, więc podniecać się za bardzo nie ma co, ale domek już za godzinkę będzie sprawdzany.

znowu się denerwuję ....

Posted

[quote name='Wunia']znowu się denerwuję ....
A ja się radośnie uśmiecham:)

Może to jeszcze nie TEN domek, ale przynajmniej ktoś pyta:)
No i nawet jak przyjdzie poczekać, to w bezpiecznym, fajnym miejscu, gdzie nie ma kojca, jest trawka i dom, tak jak Lakuś lubi.

===========================================================

[quote name='Ra_dunia']"było ich trzech, w każdym z nich inna krew... ale jeden przyświecał im cel.
Za kilka chwil w domach swoich już być, kochanym tak..
."
tak mogłaby brzmieć Autobiografia w wydaniu 3 muszkieterów, których los połączył na portalu dla psów w potrzebie.
Nie, nie są to Portos, Atos i Aramis. Nasi Muszkieterowie mają o wiele bardziej oryginalne imiona :)
Gapcio - jak na dobrego muszkietera przystało jego główna zaleta to wierność w przyjaźni. Wielki, kochany pluszak, który za dobre słowo odda całe swe życie. Pomimo wielkiego i dobrego serca z pewnością swą posturą budzi należny respekt i szacunek. Ten młody, bo zaledwie 4 letni muszkieter jest w pełni sprawny i gotowy do dalszej drogi i kolejnych przygód.
Tolek - w kuluarach szepcze się iż w tym muszkieterze płynie błękitna krew rodu Molosów. Niewątpliwie, jeśli to prawda, odziedziczył on po nich urodę i dostojeństwo. Spokojnie, dumnie wyczekuje na każdy przejaw miłości swym niesamowitym spojrzeniem wręcz hipnotyzując człowieka. Tolek jest już muszkieterem dojrzałym, co najmniej 6 letnim jednak nadal zdrowym i chętnym do podjęcia dalszych wyzwań.
Lacky - najmłodszy, niespełna 4 letni muszkieter o niesamowitej urodzie. Poszkodowany w wyniku wypadku miał uszkodzony kręgosłup. Jednakże pod troskliwą opieką pewnej szlachetnej Damy muszkieter Lackuś doszedł do zdrowia i jest gotowy do dalszych zmagań. Damy za nim szaleją, zachwycając się jego miękkim włosem i szczupłą sylwetką. Jego cudne oczy wypatrują teraz miejsca w tym jednym, jedynym sercu.

* wszelkie podobieństwo do fikcyjnych zdarzeń i postaci jest w pełni zamierzone!

Wszyscy Trzej Muszkieterowie niecierpliwie czekają na domy! W celu uzyskania dalszych informacji na ich temat prosimy o kontakt:

- wszelkie uwagi, sugestie, krytyka - mile widziane i oczekiwane.