Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 mmd napisał(a):NA żeś se zmieniła konstrukcję kopytka to inna rzecz, ale Cię naprawią, i tak większość jest cała, patrz optymistycznie Dobra, już pisze, żeby zagadek nie było ... dzisiaj rankiem wywinęłam orzełka w domu z takim efektem, że chyba się wzięła i noga mi się połamała, w najlepszym wypadku jest "pozwichana" ... palec u nogi sobie nastawiłam, ale ładnie puchnie i wygląda nieziemsko cała stopa ... po południu jadę i pewnie po gips ... a teraz mam mrożonki ;) marchewka z groszkiem Hortex :lol::placz::lol::placz: Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Cajus JB napisał(a):Pierniczka na pocieszenie? :lol: chętnie, dziękuję :loveu: Quote
Cajus JB Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wunia napisał(a): ... a teraz mam mrożonki ;) marchewka z groszkiem Hortex :lol::placz::lol::placz: U nas w modzie jest szpinak. :cool3: Wunia napisał(a):chętnie, dziękuję :loveu: Jak będę przejeżdżał. Podrzucę. :lol: Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Szpinak niedobry, bo się zbryla. dobra jest też włoszczyzna w paskach To może ja zorganizuję szybciej pierniczka bo mój TZ właśnie dziś w Toruniu:) Quote
WiosnaA Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wuniu :-(.....trzymaj się!! Lakuś Wszystkich pozdrawia serdecznie. Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='Cajus JB']U nas w modzie jest szpinak. :cool3: Jak będę przejeżdżał. Podrzucę. :lol: szczypak nie ... po pierwsze fe, a po drugie to najlepsza marchewka z groszkiem, bo długo trzyma zamróz i ładnie się rozkłada, tak otula chore miejsce ... [quote name='mmd']Szpinak niedobry, bo się zbryla. dobra jest też włoszczyzna w paskach To może ja zorganizuję szybciej pierniczka bo mój TZ właśnie dziś w Toruniu:) a jeszcze lepsza mrożona wołowina ... no ale to na guzy a nie na uszkodzone kopyto :diabloti::diabloti: tak, tak pierniczka chcę, tylko gdzie ja tam będę dużego MMD po Toruniu ganiała za pierniczkami, poczekam na Cajusa :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='WiosnaA']Wuniu :-(.....trzymaj się!! Lakuś Wszystkich pozdrawia serdecznie. Trzymam się Aniu, teraz wszystkiego co mam pod ręką, bo inaczej bym upadła ... jestem upadłą kobietą :diabloti::diabloti::diabloti: Dzięki za Lakusiowe pozdrowionka :loveu: Quote
Cajus JB Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wunia napisał(a): tak, tak pierniczka chcę, tylko gdzie ja tam będę dużego MMD po Toruniu ganiała za pierniczkami, poczekam na Cajusa :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Osobiście przywiozę. ;) Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Cajus JB napisał(a):Osobiście przywiozę. ;) cieszę się :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='WiosnaA']Wuniu :-(.....trzymaj się!! Lakuś Wszystkich pozdrawia serdecznie. Cześć Lakuś. W tym zamieszaniu z przeprowadzką jedno mi się podoba: znowu cie psie wymiętoszę (jak się dasz) ;) nie całowałam też w uszko równiutko trzy miesiące, straszne...:) [quote name='Wunia']Trzymam się Aniu, teraz wszystkiego co mam pod ręką, bo inaczej bym upadła ... jestem upadłą kobietą :diabloti::diabloti::diabloti: Dzięki za Lakusiowe pozdrowionka :loveu: Koniecznie wpisz do profilu pod hasełkiem kim jestem ;) Quote
ewatonieja Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 podniose Cie Lucky bo już całe 22 minuty nikt nie zaglądał ;)) Quote
Cajus JB Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 ewatonieja napisał(a):podniose Cie Lucky bo już całe 22 minuty nikt nie zaglądał ;)) I ja poprawię średnią. :lol: Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 ewatonieja napisał(a):podniose Cie Lucky bo już całe 22 minuty nikt nie zaglądał ;)) To skandal:evil_lol: ...albo nie. Teraz Lakuś ma taką ekipę, że jestem spokojna;) Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Gumtree wyróżnione http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mlody-delikatny-przyjacielski-piesek-W0QQAdIdZ206290907 Quote
Ellig Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Witajcie! Lalus , Lakus , trzymaj sie Wuni.....Lo matulu, to juz jutro, podroz? Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='mmd']Gumtree wyróżnione http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mlody-delikatny-przyjacielski-piesek-W0QQAdIdZ206290907 koszt rozumiem wyróżnienia 20,oo tygodniowo, jak znajdę się w pozycji przypominającej pionową i przemieszczę się do tokena, to zlecę przelew ;) Quote
Isadora7 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Wunia']koszt rozumiem wyróżnienia 20,oo tygodniowo, jak znajdę się w pozycji przypominającej pionową i przemieszczę się do tokena, to zlecę przelew ;) padłam, jestes mi krewna za czyszczenie monitora Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Isadora7 napisał(a):padłam, jestes mi krewna za czyszczenie monitora Boziu ... Isadorka, ja tymi fakturami od Ciebie za monitor to zaraz będę mogła zacząć pokój tapetować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wunia napisał(a):Boziu ... Isadorka, ja tymi fakturami od Ciebie za monitor to zaraz będę mogła zacząć pokój tapetować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty się martw bo własnie sprawzam czy któras zapłacona i okazuje się zę jeszcze nie Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Isadora7 napisał(a):Ty się martw bo własnie sprawzam czy któras zapłacona i okazuje się zę jeszcze nie bo to podlega umorzeniu z uwagi na małą szkodliwość społeczną :D:D:D a wszystko w szerokorozumianym i wyłącznym interesie piesków :D:D:D Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='mmd']Gumtree wyróżnione http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mlody-delikatny-przyjacielski-piesek-W0QQAdIdZ206290907 poszedł przelew 40,oo czyli wyróżnienie na 2 tygodnie ;) Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Wunia']poszedł przelew 40,oo czyli wyróżnienie na 2 tygodnie ;) Osiągnęłaś pion. Dobrze jest:) Tu też to musze napisać: udało nam się zorganizować spółdzielnię :diabloti: Lu robi allegro, ja gumtree, Ty pilnujesz porządku i dbasz o przepływ ludzi i kapitału. Może jeszcze chłopakom zrobimy wspólne konto, co? I kasę zapomogowo-pożyczkową, fundusz alimentacyjny (to nie, no bez jaj przecież), ubezpieczenie zdrowotne i ... najlepiej to kupic razem chałupę, co juz proponowałam i pilnować wszystkich trzech na zmianę każda miesiąc.:diabloti: Witaj, Ellig, nie, nie jutro, w niedzielę, ale Lakuś pewnie już pakuje manatki. Ania napisała mi w mailu (a nie wiem, czemu nie tu:)), że go wykąpała i szyję mu wyszorowała, bo jak napisała, chłopak w gości jedzie:evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='mmd']Osiągnęłaś pion. Dobrze jest:) nie jest dobrze :(:(:(:( [quote name='mmd']Tu też to musze napisać: udało nam się zorganizować spółdzielnię :diabloti: Lu robi allegro, ja gumtree, Ty pilnujesz porządku i dbasz o przepływ ludzi i kapitału. Może jeszcze chłopakom zrobimy wspólne konto, co? I kasę zapomogowo-pożyczkową, fundusz alimentacyjny (to nie, no bez jaj przecież), ubezpieczenie zdrowotne i ... najlepiej to kupic razem chałupę, co juz proponowałam i pilnować wszystkich trzech na zmianę każda miesiąc.:diabloti: ok, ok ... chałupa tak, tylko baaaaaaardzo daleko od ludzi ... Ania nam "przewęszy" okolice bezludne białostockie :D:D:D Quote
Recommended Posts