Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zlapac to sie musi dac - na zdjeciach jest prawie przy aparacie wiec podchodzil do ludzi bidulek, mial nadzieje ze mu pomoga... a pozniej odchodzil na tych chorych lapkach z ogonkiem pod ta chuda dupeczka.... Ja bym mu wlasna kurte zostawila tam....achhhhhhhhhhhhhh Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='furciaczek']http://forum . molosy .pl/showthread.php?p=941369#post941369 (Zeby link dzialal trzeba pozbyc sie spacji w nazwie forum-cenzura) Furciaczek, dzieki .... Plicha i Anett - dzieki dziewczyny tez.... Damy rade jeszcze kogos tu sciagnac? Aska sms do Kikou o 3 rano (waszej) wysylala....zobaczymy czy by go Kikou mogla wziasc.... Nie wiem co jeszcze zrobic mozna? Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Cholera, tak mnie dobija ta bezsilnosc, niemoc ehhh I jak pomysle ze masa ludzi widziala biedaka, ze tyle ludzi spokojnie odwrocilo sie i odeszlo nie zastanawiajac sie nad cierpieniem tego bezbronnego psiaka to krew mnie zalewa :( Quote
agata51 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 20zł/mies. ode mnie. Kurczę, taka bida to raczej nie zniesie towarzystwa 3 psów? Ja też bardzo proszę, żeby nie nazywał się Bruno!!! Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Agata51 - dzieki :) **************************** Na 7 luty (3.30 rano - u mnie w kazdym razie) mamy: Deklaracje Jednorazowe: Emigrantka - 50 zl (natychmiastowa jak tylko pies sie znajdzie, Nikus nie bij) ---------------------------------------------------------------- Razem jednorazowych: 50zl Deklaracje stałe: Aska25 - 10zł zula131 - 10zł Emigrantka - 30zł (od marca) Marysia55 - 20zł Plicha - 10zł Monika, corka Emigrantki - 20zł (od marca) Agata51 - 20zl --------------------------------------------------------- Razem stalych 120zl ************************************* Psisko, daj sie znalezc raniutko Ludzie - przejac watek, zmienic psu imie.. prosze Quote
agata51 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Może po prostu Onek? Na razie. Jak znajdzie swój Domek, pewnie dostanie nowe piękne imię... Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Byle nie Bruno :( A banerki wszystkie maja "Bruno" na nich.... Niech sie tylko znajdzie rano biedaczysko - caly bo zdrowy to on na pewnno nie jest... Trzymaj sie psia bido... Na 7 luty (4 rano - u mnie w kazdym razie) mamy: Deklaracje Jednorazowe: Emigrantka - 50 zl (natychmiastowa jak tylko pies sie znajdzie, Nikus nie bij) ---------------------------------------------------------------- Razem jednorazowych: 50zl Deklaracje stałe: Aska25 - 10zł zula131 - 10zł Emigrantka - 30zł (od marca) Marysia55 - 20zł Plicha - 10zł Monika, corka Emigrantki - 20zł (od marca) Bela51 - 20 zl --------------------------------------------------------- Razem stalych 120zl ************************************* Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Gdzie moglam to wyslalam, ide z psami na spacer i klade sie spac. Trzymam kciuki z calych sil!!! Quote
agata51 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Między 5.00 a 5.30 nie mogę wejść na dogo. Emi, w ostatnim rozliczeniu zapomniałaś o moich skromnych 20/mies. Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ale się dałaś Emi wykiwać... Śpioch, śpioch, śpioch...;-) Źle się czułam więc musiałam wstać, a jak wstałam to pchnęłam ogłoszenia Tadziowi. Na ten moment post 2 uaktualniony. Co do imienia... Bo cudujecie i cudujecie... U mnie poza małymi wyjątkami cała menażeria jedzie na typowych, swojskich, ludzkich i jakoś się źle nie kojarzą. Wiemy jakie ma nie być, pozostaje pytanie, jakie ma być. Sorry Emi, dobrze wiesz, że kocur Elżbieta nie może się źle kojarzyć. Poza tym... Koniec czarnowidztwa... Musi się udać. Quote
furciaczek Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja nigdy dobra w wymyslaniu imion nie bylam...ale kocur Elzbieta bardzo mi sie podoba:D O ktorej zaczyna sie akcja szukania psa...nie iem czy oplaca mi ie wogole klasc...a jakos tak wyjatkowo zapadl mi w serce chlopak... Quote
agata51 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wybacz, majqa, głupio się czuję, jak na spacerku ze sforką słyszę nagle "agata, do nogi". Nie wiem, dlaczego Emi nie chce tego imienia, ale uszanujmy to. Dlaczego ja nie chcę, to może potem, żeby nie zapeszyć. Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Odważę się wysłać smsa przed 8.00 do Rosacanina (najwyżej zbiorę ochrzantus). Ponadto... pomyślcie, a raczej wyobraźcie sobie go uratowanego, postawionego do pionu, z uśmiechniętym pychem i... że ma na imię Edek (taki buńczuczny, zaczepny), a dla obcych, z którymi nie jest blisko Edward. Czy tu są smutne skojarzenia (tylko nie jechać mi proszę polityką)...??? Albo zawadiacki Mietek vel Mieczysław. Już sobie wyobrażam, jak mnie Emi zakrzyczy...;-) Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='agata51']Wybacz, majqa, głupio się czuję, jak na spacerku ze sforką słyszę nagle "agata, do nogi". (...) [/QUOTE] Jasne, jasne... każdy reaguje inaczej, ma prawo do odmiennego nastawienia. Na moim osiedlu jest moja imienniczka, jestem zachwycona. :-) Ba... dumna... ;-) Quote
agata51 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 majqa (swoją drogą masz okropny nick, nijak nie idzie go odmienić przez przypadki), czy ON będzie na Rzgowskiej? Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Q zamieniasz na k i c przy odmianie i ujdzie w tłumie... Okropny nick? Phi... cudniasty, ot co! Nie, najprawdopodobniej na Kalinowej. Znajdź się psiaku... jeszcze troszkę... Quote
Isadora7 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 WitOjcie :) Nie dam rady kilka stron przeczytać, ale widzę że padły jakieś zmiany dotyczące imienia, nie ma problemu ze zrobieniem nowego banerka, tylko jak ma teraz na imie? Bo nie mogłam się doczytać. No też mam złe skojarzenia z Bruno, z pewną sprawą na dogo która i mnie dotknęła. Quote
rosacanina Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 wpadłam tylko na chwilę i doskłownie w podskokach lecę po Psa.... byłam też tam w nocy, bo miałam nadzieję, że może wrócił, jednak bezskutecznie :( jak tylko dorwę Biedaka, będę dzwonić. Quote
ocelot Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ależ sie tu namieszało.... Co do założycielki wątku.... Ja podobnie zaczynałam... Wątek dla psiaka, któremu sama nie mogłam pomóc. I powiem szczerze w lepszej sytuacji byłam. Bona miejscu, a przetrzymać psa nie mogłam. Dlatego bardzo i jej i psiakowi kibicuję. Dajcie mu na imię Atos, Pluto, Reks może po prostu? Quote
NusiaiJa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Bruno? ...jestem ciotką jednego Bruna - dodam, że to mały chłopczyk :lol: Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A moją Już za TM - ukochaną Jamniczkę Maję operowała dr Maja B. - ładnie to wyglądało na karcie inf.!!!:evil_lol: Quote
ocelot Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Talcott']Już padło że Bruno - chyba:roll:[/QUOTE] ale z tego co się doczytałam jakieś złe skojarzenia z tym sumie fajnym imieniem Quote
danal1983 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jestem, przeczytalam. obiektywnym okiem spojrzałam. chwała załozycielce wątku, że sie psem ZAINTERESOWAŁA, zalogowała sie na dogo pewnie własnie po to, by mu pomóc. i miała niesamowite szczęście, że tak szybko podjęliście działania, że nie idzie to jak krew z nosa dzieki Waszemu poświęceniu !!! czytalam szybko i pewnie niedoladnie. czy macie namierzony dt?? Quote
Recommended Posts