Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zlapac to sie musi dac - na zdjeciach jest prawie przy aparacie wiec podchodzil do ludzi bidulek, mial nadzieje ze mu pomoga... a pozniej odchodzil na tych chorych lapkach z ogonkiem pod ta chuda dupeczka....

Ja bym mu wlasna kurte zostawila tam....achhhhhhhhhhhhhh

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']http://forum . molosy .pl/showthread.php?p=941369#post941369
(Zeby link dzialal trzeba pozbyc sie spacji w nazwie forum-cenzura)

Furciaczek, dzieki ....

Plicha i Anett - dzieki dziewczyny tez....

Damy rade jeszcze kogos tu sciagnac?

Aska sms do Kikou o 3 rano (waszej) wysylala....zobaczymy czy by go Kikou mogla wziasc....

Nie wiem co jeszcze zrobic mozna?

Posted

Cholera, tak mnie dobija ta bezsilnosc, niemoc ehhh I jak pomysle ze masa ludzi widziala biedaka, ze tyle ludzi spokojnie odwrocilo sie i odeszlo nie zastanawiajac sie nad cierpieniem tego bezbronnego psiaka to krew mnie zalewa :(

Posted

Agata51 - dzieki :)

Na 7 luty (3.30 rano - u mnie w kazdym razie) mamy:

Deklaracje Jednorazowe:
Emigrantka - 50 zl (natychmiastowa jak tylko pies sie znajdzie, Nikus nie bij)
----------------------------------------------------------------
Razem jednorazowych: 50zl

Deklaracje stałe:

Aska25 - 10zł
zula131 - 10zł
Emigrantka - 30zł (od marca)
Marysia55 - 20zł
Plicha - 10zł

Monika, corka Emigrantki - 20zł (od marca)
Agata51 - 20zl
---------------------------------------------------------
Razem stalych 120zl

Psisko, daj sie znalezc raniutko

Ludzie - przejac watek, zmienic psu imie.. prosze

Posted

Byle nie Bruno :(

A banerki wszystkie maja "Bruno" na nich....

Niech sie tylko znajdzie rano biedaczysko - caly bo zdrowy to on na pewnno nie jest...

Trzymaj sie psia bido...

Na 7 luty (4 rano - u mnie w kazdym razie) mamy:

Deklaracje Jednorazowe:
Emigrantka - 50 zl (natychmiastowa jak tylko pies sie znajdzie, Nikus nie bij)

----------------------------------------------------------------
Razem jednorazowych: 50zl

Deklaracje stałe:

Aska25 - 10zł
zula131 - 10zł
Emigrantka - 30zł (od marca)
Marysia55 - 20zł
Plicha - 10zł

Monika, corka Emigrantki - 20zł (od marca)
Bela51 - 20 zl
---------------------------------------------------------
Razem stalych 120zl

Posted

Ale się dałaś Emi wykiwać... Śpioch, śpioch, śpioch...;-)
Źle się czułam więc musiałam wstać, a jak wstałam to pchnęłam ogłoszenia Tadziowi.
Na ten moment post 2 uaktualniony.

Co do imienia... Bo cudujecie i cudujecie... U mnie poza małymi wyjątkami cała menażeria jedzie na typowych, swojskich, ludzkich i jakoś się źle nie kojarzą. Wiemy jakie ma nie być, pozostaje pytanie, jakie ma być.
Sorry Emi, dobrze wiesz, że kocur Elżbieta nie może się źle kojarzyć.

Poza tym... Koniec czarnowidztwa... Musi się udać.

Posted

Ja nigdy dobra w wymyslaniu imion nie bylam...ale kocur Elzbieta bardzo mi sie podoba:D
O ktorej zaczyna sie akcja szukania psa...nie iem czy oplaca mi ie wogole klasc...a jakos tak wyjatkowo zapadl mi w serce chlopak...

Posted

Wybacz, majqa, głupio się czuję, jak na spacerku ze sforką słyszę nagle "agata, do nogi".

Nie wiem, dlaczego Emi nie chce tego imienia, ale uszanujmy to. Dlaczego ja nie chcę, to może potem, żeby nie zapeszyć.

Posted

Odważę się wysłać smsa przed 8.00 do Rosacanina (najwyżej zbiorę ochrzantus).
Ponadto... pomyślcie, a raczej wyobraźcie sobie go uratowanego, postawionego do pionu, z uśmiechniętym pychem i...
że ma na imię Edek (taki buńczuczny, zaczepny), a dla obcych, z którymi nie jest blisko Edward.
Czy tu są smutne skojarzenia (tylko nie jechać mi proszę polityką)...??? Albo zawadiacki Mietek vel Mieczysław.
Już sobie wyobrażam, jak mnie Emi zakrzyczy...;-)

Posted

[quote name='agata51']Wybacz, majqa, głupio się czuję, jak na spacerku ze sforką słyszę nagle "agata, do nogi".
(...) [/QUOTE]
Jasne, jasne... każdy reaguje inaczej, ma prawo do odmiennego nastawienia. Na moim osiedlu jest moja imienniczka, jestem zachwycona. :-) Ba... dumna... ;-)

Posted

Q zamieniasz na k i c przy odmianie i ujdzie w tłumie... Okropny nick? Phi... cudniasty, ot co!
Nie, najprawdopodobniej na Kalinowej.

Znajdź się psiaku... jeszcze troszkę...

Posted

WitOjcie :)
Nie dam rady kilka stron przeczytać, ale widzę że padły jakieś zmiany dotyczące imienia, nie ma problemu ze zrobieniem nowego banerka, tylko jak ma teraz na imie? Bo nie mogłam się doczytać.

No też mam złe skojarzenia z Bruno, z pewną sprawą na dogo która i mnie dotknęła.

Posted

wpadłam tylko na chwilę i doskłownie w podskokach lecę po Psa.... byłam też tam w nocy, bo miałam nadzieję, że może wrócił, jednak bezskutecznie :(
jak tylko dorwę Biedaka, będę dzwonić.

Posted

ależ sie tu namieszało....

Co do założycielki wątku....
Ja podobnie zaczynałam... Wątek dla psiaka, któremu sama nie mogłam pomóc. I powiem szczerze w lepszej sytuacji byłam. Bona miejscu, a przetrzymać psa nie mogłam.
Dlatego bardzo i jej i psiakowi kibicuję.

Dajcie mu na imię Atos, Pluto, Reks może po prostu?

Posted

jestem, przeczytalam. obiektywnym okiem spojrzałam.
chwała załozycielce wątku, że sie psem ZAINTERESOWAŁA, zalogowała sie na dogo pewnie własnie po to, by mu pomóc. i miała niesamowite szczęście, że tak szybko podjęliście działania, że nie idzie to jak krew z nosa dzieki Waszemu poświęceniu !!!

czytalam szybko i pewnie niedoladnie. czy macie namierzony dt??