mmd Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 WiosnaA napisał(a):Wyadoptuje, wyadoptuje na pewno...jeszcze skradnie czyjeś serce... jak nasze. Pożyjemy,zobaczymy. Oby.... i to musi być ktoś taki szurnięty jak my dwie razem:) Quote
mmd Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Wunia napisał(a):Ellig nakazała, żebym już tak odpoczywała, więc pędzę migiem do łóżeczka :D:D:D:D Wuniu, ale Ty nie masz tego czegoś, co ten słodziak ma w pozycji pionowej, nie da rady:) Quote
amica Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Super, że udało się zorganizować hotelik dla Luckiego. Martwię się tylko finansami. Ja w tej chwili nie za bardzo mam jak pomóc finansowo. Jeśli tylko coś się u mnie ruszy z kasą to na pewno pomogę. Quote
mmd Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Tu dyszka, tam dyszka i jakoś się uzbiera. Musi. W czerwcu zmajstruję bazarek, później na żebry pójdę i jak trzeba będzie, wyrwę diabłu spod ogona;) Quote
lilk_a Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 zapisuję , początek pamiętam , resztę doczytam .... Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='amica']Super, że udało się zorganizować hotelik dla Luckiego. Martwię się tylko finansami. Ja w tej chwili nie za bardzo mam jak pomóc finansowo. Jeśli tylko coś się u mnie ruszy z kasą to na pewno pomogę. Amiczka ... będzie dobrze moja kofana ... [quote name='mmd']Tu dyszka, tam dyszka i jakoś się uzbiera. Musi. W czerwcu zmajstruję bazarek, później na żebry pójdę i jak trzeba będzie, wyrwę diabłu spod ogona;) a co Ty chcesz diabłu urywać w rejonach ogona????? [quote name='lilk_a']zapisuję , początek pamiętam , resztę doczytam .... Dzięki Lileczko za przybycie :loveu::loveu::loveu: streszczenie jest w poście #2 :diabloti: Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 teraz czas na sprzątanie ...zaraz się cofnę, pozaznaczam jednorazówki i porozsyłam PW z kontem ... jeżeli ktoś dostanie 2x to przepraszam ;) Quote
obraczus87 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Cholera jasna no nie mam jak dac deklaracji :( Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 obraczus87 napisał(a):Cholera jasna no nie mam jak dac deklaracji :( nie martw się Ciociunia ... mmd diabłu cosik zamierza urywać pod ogonem ;) Quote
obraczus87 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wunia napisał(a):nie martw się Ciociunia ... mmd diabłu cosik zamierza urywać pod ogonem ;) Widziałam właśnie ;) ;) Quote
Ellig Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='obraczus87']Widziałam właśnie ;) ;) mmd w akcji..... Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Ellig napisał(a):Witajcie Piccolo!Dobrego dnia dla Wszystkich:) Dzięki Ellig ;) PW porozsyłane, jeżeli ktoś dostanie dwukrotnie to przepraszam :oops: Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 RenW napisał(a):Przebrnęłam do 100 strony..uuufff... aleś się zacięła :D:D Miłej lektury ;) Quote
RenW Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 No.. zacięłam się na setnej...:D:D:D:D ależ emocjonalny ten wątek:-o;) Quote
mmd Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wunia napisał(a):a co Ty chcesz diabłu urywać w rejonach ogona?????: Coś ;) Byle cienko piszczał i coś zadeklarował, może być jednorazowo:) obraczus87 napisał(a):Cholera jasna no nie mam jak dac deklaracji :( Trudno, ważne że w ogóle jesteś ;) Ellig napisał(a):mmd w akcji.... O właśnie, dziękuję za zilustrowanie:) RenW napisał(a):No.. zacięłam się na setnej...:D:D:D:D ależ emocjonalny ten wątek:-o;) Bardzo. Tu było już wszystko: rozpacz, nadzieja, radość, szczęście, spokój i niepokój, kłótnie i wzajemne uwielbienie - jak w porządnym filmie:) Najgorsza była ta głucha cisza, kiedy Lakuś stracił tymczas. No, ale przyszły w porę dobre duszki :) Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Ciocię Polubkową trzeba podkręcić na nowy banerek ;) Quote
mmd Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wunia napisał(a):Ciocię Polubkową trzeba podkręcić na nowy banerek ;) Tylko co tam napisać? Aha, że jesteśmy w trakcie żebrania:) Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 mmd napisał(a):Tylko co tam napisać? Aha, że jesteśmy w trakcie żebrania:) no właśnie ... pomóż Szczęściarzowi w szczęściu, brakuje deklaracji ... a może rymowanka ... zaraz wymyślę rymowankę ... mam dziś twórczy dzień :) Quote
mmd Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 I tytuł wątku. Drugie zdanie - potrzeba ogłoszeń, a nie z tym DS, bo to wiadomo. Ja kupuję na bazarkach, ale ponieważ robię stale wyróżnione gumtree - po 20 zyla tygodniowo i do tego allegro robione przez Lu - kolejne 20 co 13 dni - to widzę dno szkatuły - a gdzie inne psy, które usiłuję zasilać? Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 [quote name='mmd']I tytuł wątku. Drugie zdanie - potrzeba ogłoszeń, a nie z tym DS, bo to wiadomo. Ja kupuję na bazarkach, ale ponieważ robię stale wyróżnione gumtree - po 20 zyla tygodniowo i do tego allegro robione przez Lu - kolejne 20 co 13 dni - to widzę dno szkatuły - a gdzie inne psy, które usiłuję zasilać? tytuł zrobiony ... będziemy brać z Lakusiowej skarpety na wyróżnienia i już ... Quote
Wunia Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Szczęściarz szczęściem się osławił, samotność i chorobę już z tyłu zostawił, daj więc grosik dla Luckyego potrzebuje wsparcia Twego ... Quote
mmd Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='Wunia']Szczęściarz szczęściem się osławił, samotność i chorobę już z tyłu zostawił, daj więc grosik dla Luckyego potrzebuje wsparcia Twego ... Fajnie, tylko bym tu zmieniła: Szczęściarz szczęściem się wsławił Quote
Recommended Posts