Ellig Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Wunia napisał(a):propozycja kształtu części tytułu od Cioci Polubkowej: podobno farciarz.......ale gdzie to szczęście - Dom? Wyłowię zdjęcia i filmik i zrobię pięknie pierwszy post ;) Póki co finanse najważniejsze ;) Podobno Szczesciarz.......ale gdzie to szczęście -Gdzie dom? Quote
Ellig Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mmd napisał(a):. dziekuje za oswiecenie fundacja juz tu do niczego nie jest potrzebna dziekujemy fundacji za wyleczenie luckiego Przepraszam mmd ale fundacja zaplacila i to z wplat darczyncow za zalozenie gipsu Luckiemu za pobyt w lecznicy itp, za wyleczenie, opieke mozemy podziekowac Wiosnie A.... Quote
polubek Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ellig napisał(a):Podobno Szczesciarz.......ale gdzie to szczęście -Gdzie dom? dzięki ellig. nie wiem dlaczego słowo lucky kojarzyło mi się zw słowem fart. teraz dopiero sprawdziłam i oświeciłam sie dzięki tobie że znaczy to szczęśliwy Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ellig napisał(a):Podobno Szczesciarz.......ale gdzie to szczęście -Gdzie dom? No, ciotka polubek fajnie wymyśliła Ciotka Wunia - czemu mojej deklaracji stałej nie ma w 1 poście? o jednorazowej nie wspomnę.... znowu muszę przeciez przykładem poświecić;) Quote
Ellig Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 polubek napisał(a):dzięki ellig. nie wiem dlaczego słowo lucky kojarzyło mi się zw słowem fart. teraz dopiero sprawdziłam i oświeciłam sie dzięki tobie że znaczy to szczęśliwy Polubek, kofam Cie taka oswiecona:) Quote
Ellig Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mmd napisał(a):Coś czuję, że na tym wątku tez będzie kaWunia;) Oczywiscie bo to bedzie watek na ktory bedzie sie chcialo wpadac nie tylko na ka(Wunie):) Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ellig napisał(a):Oczywiscie bo to bedzie watek na ktory bedzie sie chcialo wpadac nie tylko na ka(Wunie):) dokladnie...już się chce wpadać:)...w koncu jakies konkrety i wiadomo czego szukamy Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 mmd napisał(a):Ciotka Wunia - czemu mojej deklaracji stałej nie ma w 1 poście? o jednorazowej nie wspomnę.... znowu muszę przeciez przykładem poświecić;) trwały prace remontowe ;) Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 mmd napisał(a):Coś czuję, że na tym wątku tez będzie kaWunia;) Wykluczone :nono:- na ka(Wunię) do Gapcia marsz :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 WiosnaA napisał(a):Od dzisiaj nie czuję się niekomfortowo... Przypominam:) Kolejne miejsce, gdzie zbiera się fajna ekipa Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Wunia napisał(a):Wykluczone :nono:- na ka(Wunię) do Gapcia marsz :obrazic::obrazic::obrazic: A jakby tak połączyć wątki trzech budrysów to nie trzeba byłoby tyle latać:) Quote
Wunia Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 mmd napisał(a):A jakby tak połączyć wątki trzech budrysów to nie trzeba byłoby tyle latać:) no, tylko Lakusia trzeba odjajczyć, bo odstaje nam cosik od Tolka i Gapcia ;) Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Wunia napisał(a):no, tylko Lakusia trzeba odjajczyć, bo odstaje nam cosik od Tolka i Gapcia ;) A wytrzymasz do końca maja? Bo o psich klejnocikach już w Białymstoku się mówi, tylko ciiicho, Lakuś niech nie wie:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Wunia napisał(a):no, tylko Lakusia trzeba odjajczyć, bo odstaje nam cosik od Tolka i Gapcia ;) noo jest jedynym prawdziwym facetem w tej trojce:D:D Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dostałam zwrot z Urzędu Skarbowego Znak jakiś czy co?:diabloti: Wunia, jesteś wielka:) Aniu, więcej fotek chcemy!!!! Quote
WiosnaA Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Podczas ostatniej wizyty z Lakusiem u weta,pytałam o kastrację.Zaraz po zdjęciu gipsu wetka mówiła,że bliżej jesieni,że jest słaby i musi się wzmocnić.Teraz go widząc powiedziała,że jest w dobrej formie i można już wykastrować,ale trzeba odczekać 2tyg. po tym kaszlu ...licząc od kiedy nasza sunia jest zdrowa.Rozmawiałam też o rtg,aby sprawdzić w jakim stanie jest kręgosłup... w czasie tego znieczulenia można też zrobić.Także wszystko jest do zrobienia,tylko trzeba ustalić czy robimy. Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 WiosnaA napisał(a):tylko trzeba ustalić czy robimy. A co tu ustalać? Jest wnętrem, wet nie widzi przeciwskazań, a hoteliki i DT biora wykastrowane najchętniej. Za bardzo wyjścia nie ma... Quote
Lu_Gosiak Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 skoro nie ma przeciwskazań to myślę ze warto i od razu za jedna narkoza sprawdzi się kręgosłup wiec super Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):skoro nie ma przeciwskazań to myślę ze warto i od razu za jedna narkoza sprawdzi się kręgosłup wiec super Noooo, Lucky musi dołączyć do klubu śpiewających falsetem:) Chyba nie będzie protestów. Myślę, że na dogo trudno znaleźć przeciwnika kastracji:diabloti: Czy ktoś wie, dlaczego mam skrzynkę na 1000 postów???? Quote
Ra_dunia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ciotki zadymiary zadziałały widzę ;) ruch jak na marszałkowskiej w godzinach szczytu, Gosiak chce wpadać (tylko wiesz - potem test ciążowy do wglądu jak na takim jednym wątku). To ja sobie widzę już spokojnie mogę nach Sweden jechać jutro, bo Lakuś pod dobrą opieką ;) Quote
WiosnaA Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 No to jeszcze kilka przy pracach ogródkowych... Quote
mmd Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ra_dunia napisał(a):ciotki zadymiary zadziałały widzę ;) ruch jak na marszałkowskiej w godzinach szczytu, Gosiak chce wpadać (tylko wiesz - potem test ciążowy do wglądu jak na takim jednym wątku). To ja sobie widzę już spokojnie mogę nach Sweden jechać jutro, bo Lakuś pod dobrą opieką ;) Ale wróć na łono:) napisałam do Paji, cisza na razie... pytam tu i tam... Quote
Recommended Posts