Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lakuś obecnie jest zdrowym,wesołym i w pełni sprawnym pieskiem.
Nie jest jeszcze kastrowany.Nasz weterynarz zalecił nie wcześniej jak za pół roku po zdjęciu gorsetu.

Posted

Czyli czas na zmasowany atak ogłoszeniowy ;)
Bazarki ogłoszeniowe troszkę ostatnio leżą...a ja to tylko taka benerkowa jestem. Ale na pewno jakaś kochana cioteczka Lakusia poogłasza ;)
Mały ma allegro? I jakiś tekst do ogłoszeń?

Posted

[quote name='Ra_dunia']Czyli czas na zmasowany atak ogłoszeniowy ;)
Bazarki ogłoszeniowe troszkę ostatnio leżą...a ja to tylko taka benerkowa jestem. Ale na pewno jakaś kochana cioteczka Lakusia poogłasza ;)
Mały ma allegro? I jakiś tekst do ogłoszeń?
Zrobiłam mu mega-wypasione gumtree, tzn. wyróżnione i dodane do tzw. galerii, ale galeria tylko na tydzień, finansowo nie podołam tak cały czas;) Od wczoraj 118 wejść.
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-fajny-pies-dla-fajnych-ludzi-W0QQAdIdZ201101056
Allegro robiła Isadora, ale pewnie już nieaktualne.
A o banerek można poprosić? Zrobisz? Bo stary już bardzo nieaktualny...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Lu... a coś tu mmd pisze, że allegro by się przydało... ;) potrenujesz? :D na pięknym szabloniku??

jasne, ze potrenuje a co tam:)
tylko niestety wyroznionego nie zasponsoruje bo i tak juz prawie ze trawe jem:(

Posted

Ja zasponsoruję, najlepiej takie, żeby kolejka się ustawiła:)
Podaj namiary do przelewu.

Wyczaiłam bazarek z ogłoszeniami. 70 stronek:) Zamówione.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
ktory tekst mam wziasc??? i czy zdjecia te z pierwszego allegro moga byc??

Tekst najlepiej z tego gumtree które wrzuciłam, bo te stare są... stare:)
Fotek Lucky ma zatrzęsienie, na allegro był jeszcze chyba z gisem, a tu sa nowiutkie z ostatniego tygodnia, dwie, trzy strony wcześniej, mogę skróty powrzucać.

Posted

mmd napisał(a):
No pewnie, że tak. Wielkie dzięki:)
Możemy liczyć na odnawianie jakby ta kolejka chęnych była mniejsza niż sobie życzymy? ;)

noo jasne, ze tak...jakby nie bylo chetnych to lepiej myślę napisać nowy tekst i dodać nowe fotki...ale póki co sie tym nie martwimy, tylko czekamy na telefony:)

Posted

Fotki to najmniejszy problem:) On ma jak prawdziwy model trzaskane co tydzień nowe. I filmiki też ma.
W końcu gwiazda, w tv był, w prasie był:)

Posted

mmd napisał(a):
Fotki to najmniejszy problem:) On ma jak prawdziwy model trzaskane co tydzień nowe. I filmiki też ma.
W końcu gwiazda, w tv był, w prasie był:)

dobranoc Gwiazdo szukaj swojego domku:candle:

Posted

Superowe allegro!
A jakby co, to tekścik do następnego napiszemy ;)
Ja bym tylko jedną rzecz zmieniła:[FONT=Arial] "mieszka [/FONT][FONT=Arial]od dwóch miesięcy w Białymstoku z suczką labradorką i kotem." [/FONT][FONT=Arial]na "[/FONT][FONT=Arial]mieszka [/FONT][FONT=Arial]od dwóch miesięcy w domu tymczasowym w Białymstoku z suczką labradorką i kotem.[/FONT][SIZE=2]"
Przynajmniej nikt nie będzie się zastanawiał, dlaczego jego obecni właściciele chcą go oddać.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Superowe allegro!
A jakby co, to tekścik do następnego napiszemy ;)
Przynajmniej nikt nie będzie się zastanawiał, dlaczego jego obecni właściciele chcą go oddać.

A wiesz Ty co? Masz rację;) Dla mnie to oczywiste, a dla tego co czyta może nie.
Wunia mi wiecznie wytyka skróty myślowe:)

Posted

Wróciliśmy z Lakusiem od weta.:-(
Nad ranem zaczął się krztusić jakby miał coś w gardle.Później jeszcze kilka razy.Kości nie jadł,myślałam ,że może lizał i kłaczek sierści (która ciągle jeszcze wypada)przykleił się.Skontaktowałam się z wetką telefonicznie,która zasugerowała że może to być kaszel.Jak leżał to wszystko dobrze,natomiast jak się ożywiał,a zwłaszcza na spacerkach bardzo go dusiło.Pojechaliśmy do lecznicy.Lakuś ma chore gardełko:-(.Dostał antybiotyk-zastrzyki i Thiocodin.Temperatury nie ma.
Na spacerach mocno ciągnie,dyszy i mógł nałapać zimnego powietrza.Jedzenia,wody,lodów nic zimnego nie jadł.Troszkę więcej dziś leży,ale je normalnie i pije.
U weta zachowywał się wzorowo!! (tylko wchodzić nie chciał,musiałam wnosić),gardełko pozwolił wetce obejrzeć dokładnie i ogólnie się zbadać także,osłuchowo czysto.
Wczoraj zamówiłam karmę i szeleczki,w których nie będzie się tak siłować na spacerze.Wcześniej konsultowałam z ortopedą odnośnie bezpieczeństwa chodzenia w nich,ze względu na przebyty uraz.

Posted

To oznacza, że Lakuś jechał samochodem... i nie ma ofiar w ludziach:)
Ale delikatny panicz się zrobił - przecież pod mostem toto spało.

Posted

mmd napisał(a):
Wunia mi wiecznie wytyka skróty myślowe:)

a bo jak się zagalopujesz to nawet ja czasami nie nadążam :diabloti::diabloti::diabloti:
a raczej mogę się nieskromnie pochwalić :evil_lol: że ogarniam Twój tok rozumowania :evil_lol::evil_lol:

Posted

WiosnaA napisał(a):
.Lakuś ma chore gardełko:-(

ależ delikates delikatny ...
WiosnaA napisał(a):
Wczoraj zamówiłam karmę i szeleczki,w których nie będzie się tak siłować na spacerze.Wcześniej konsultowałam z ortopedą odnośnie bezpieczeństwa chodzenia w nich,ze względu na przebyty uraz.

ok, jak dojdzie to podaj mi Aniu na PW, mail lub tel. konto, na które będę mogła zrobić przelew ;)