Ra_dunia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ja też :) Fajne psisko z niego. Jaki obecnie jest stan jego zdrowia (troszkę dużo stronek do czytania... wiem, wiem, leniwa jestem ;) ). Quote
WiosnaA Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Lakuś obecnie jest zdrowym,wesołym i w pełni sprawnym pieskiem. Nie jest jeszcze kastrowany.Nasz weterynarz zalecił nie wcześniej jak za pół roku po zdjęciu gorsetu. Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Czyli czas na zmasowany atak ogłoszeniowy ;) Bazarki ogłoszeniowe troszkę ostatnio leżą...a ja to tylko taka benerkowa jestem. Ale na pewno jakaś kochana cioteczka Lakusia poogłasza ;) Mały ma allegro? I jakiś tekst do ogłoszeń? Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='Ra_dunia']Czyli czas na zmasowany atak ogłoszeniowy ;) Bazarki ogłoszeniowe troszkę ostatnio leżą...a ja to tylko taka benerkowa jestem. Ale na pewno jakaś kochana cioteczka Lakusia poogłasza ;) Mały ma allegro? I jakiś tekst do ogłoszeń? Zrobiłam mu mega-wypasione gumtree, tzn. wyróżnione i dodane do tzw. galerii, ale galeria tylko na tydzień, finansowo nie podołam tak cały czas;) Od wczoraj 118 wejść. http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-fajny-pies-dla-fajnych-ludzi-W0QQAdIdZ201101056 Allegro robiła Isadora, ale pewnie już nieaktualne. A o banerek można poprosić? Zrobisz? Bo stary już bardzo nieaktualny... Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 zapisuje watek...lepiej pozno juz wcale:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Lu... a coś tu mmd pisze, że allegro by się przydało... ;) potrenujesz? :D na pięknym szabloniku?? Banerek zaraz machnę ;) I machnęłam: Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Allegro nie ma, sprawdziłam:) Boże, dziewczyny, ale Lucky by Was wycałował gdyby mógł. Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ra_dunia napisał(a):Lu... a coś tu mmd pisze, że allegro by się przydało... ;) potrenujesz? :D na pięknym szabloniku?? jasne, ze potrenuje a co tam:) tylko niestety wyroznionego nie zasponsoruje bo i tak juz prawie ze trawe jem:( Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ja zasponsoruję, najlepiej takie, żeby kolejka się ustawiła:) Podaj namiary do przelewu. Wyczaiłam bazarek z ogłoszeniami. 70 stronek:) Zamówione. Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 ktory tekst mam wziasc??? i czy zdjecia te z pierwszego allegro moga byc?? Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):ktory tekst mam wziasc??? i czy zdjecia te z pierwszego allegro moga byc?? Tekst najlepiej z tego gumtree które wrzuciłam, bo te stare są... stare:) Fotek Lucky ma zatrzęsienie, na allegro był jeszcze chyba z gisem, a tu sa nowiutkie z ostatniego tygodnia, dwie, trzy strony wcześniej, mogę skróty powrzucać. Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 moze byc?? wyroznione, pogrubione, podswietlone - 20,50 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1019360388 Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):moze byc?? wyroznione, pogrubione, podswietlone - 20,50 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1019360388 No pewnie, że tak. Wielkie dzięki:) Możemy liczyć na odnawianie jakby ta kolejka chęnych była mniejsza niż sobie życzymy? ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 mmd napisał(a):No pewnie, że tak. Wielkie dzięki:) Możemy liczyć na odnawianie jakby ta kolejka chęnych była mniejsza niż sobie życzymy? ;) noo jasne, ze tak...jakby nie bylo chetnych to lepiej myślę napisać nowy tekst i dodać nowe fotki...ale póki co sie tym nie martwimy, tylko czekamy na telefony:) Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Fotki to najmniejszy problem:) On ma jak prawdziwy model trzaskane co tydzień nowe. I filmiki też ma. W końcu gwiazda, w tv był, w prasie był:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 mmd napisał(a):Fotki to najmniejszy problem:) On ma jak prawdziwy model trzaskane co tydzień nowe. I filmiki też ma. W końcu gwiazda, w tv był, w prasie był:) dobranoc Gwiazdo szukaj swojego domku:candle: Quote
Ra_dunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Superowe allegro! A jakby co, to tekścik do następnego napiszemy ;) Ja bym tylko jedną rzecz zmieniła:[FONT=Arial] "mieszka [/FONT][FONT=Arial]od dwóch miesięcy w Białymstoku z suczką labradorką i kotem." [/FONT][FONT=Arial]na "[/FONT][FONT=Arial]mieszka [/FONT][FONT=Arial]od dwóch miesięcy w domu tymczasowym w Białymstoku z suczką labradorką i kotem.[/FONT][SIZE=2]" Przynajmniej nikt nie będzie się zastanawiał, dlaczego jego obecni właściciele chcą go oddać. Quote
mmd Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ra_dunia napisał(a):Superowe allegro! A jakby co, to tekścik do następnego napiszemy ;) Przynajmniej nikt nie będzie się zastanawiał, dlaczego jego obecni właściciele chcą go oddać. A wiesz Ty co? Masz rację;) Dla mnie to oczywiste, a dla tego co czyta może nie. Wunia mi wiecznie wytyka skróty myślowe:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 zaraz poprawie:)...dobrze, ze Radunia czuwa i widac, ze nie czyta po łebkach tylko dokladnie:evil_lol::evil_lol: bardzo dobrze:cool3::cool3: Quote
WiosnaA Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Wróciliśmy z Lakusiem od weta.:-( Nad ranem zaczął się krztusić jakby miał coś w gardle.Później jeszcze kilka razy.Kości nie jadł,myślałam ,że może lizał i kłaczek sierści (która ciągle jeszcze wypada)przykleił się.Skontaktowałam się z wetką telefonicznie,która zasugerowała że może to być kaszel.Jak leżał to wszystko dobrze,natomiast jak się ożywiał,a zwłaszcza na spacerkach bardzo go dusiło.Pojechaliśmy do lecznicy.Lakuś ma chore gardełko:-(.Dostał antybiotyk-zastrzyki i Thiocodin.Temperatury nie ma. Na spacerach mocno ciągnie,dyszy i mógł nałapać zimnego powietrza.Jedzenia,wody,lodów nic zimnego nie jadł.Troszkę więcej dziś leży,ale je normalnie i pije. U weta zachowywał się wzorowo!! (tylko wchodzić nie chciał,musiałam wnosić),gardełko pozwolił wetce obejrzeć dokładnie i ogólnie się zbadać także,osłuchowo czysto. Wczoraj zamówiłam karmę i szeleczki,w których nie będzie się tak siłować na spacerze.Wcześniej konsultowałam z ortopedą odnośnie bezpieczeństwa chodzenia w nich,ze względu na przebyty uraz. Quote
mmd Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 To oznacza, że Lakuś jechał samochodem... i nie ma ofiar w ludziach:) Ale delikatny panicz się zrobił - przecież pod mostem toto spało. Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 mmd napisał(a):Wunia mi wiecznie wytyka skróty myślowe:) a bo jak się zagalopujesz to nawet ja czasami nie nadążam :diabloti::diabloti::diabloti: a raczej mogę się nieskromnie pochwalić :evil_lol: że ogarniam Twój tok rozumowania :evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Witam po przerwie zdrowotnej Anię i Lakusia :D Quote
Wunia Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 WiosnaA napisał(a):.Lakuś ma chore gardełko:-( ależ delikates delikatny ... WiosnaA napisał(a): Wczoraj zamówiłam karmę i szeleczki,w których nie będzie się tak siłować na spacerze.Wcześniej konsultowałam z ortopedą odnośnie bezpieczeństwa chodzenia w nich,ze względu na przebyty uraz. ok, jak dojdzie to podaj mi Aniu na PW, mail lub tel. konto, na które będę mogła zrobić przelew ;) Quote
Recommended Posts