WiosnaA Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ok,dzięki.....wcześniej zrobimy delikatną próbę z wodą...może nie będzie tak źle Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Najważniejsze - jakiś dywanik, żeby nie jeździł po podłożu nasz królewicz... jak możesz to wejdź z nim razem (już kiedyś chyba mówiłam) i przytulanko, mizoanko... no wiesz, jeszcze jakaś łapóweczka... Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 ależ niecne plany ... przytulanko, mizianko, potem smyranko i drapanko a potem wiadro wody ... Quote
mmd Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ufff, ale się nagadałam. A Lakuś szczekał przez sen aż u mnie było słychać;) Kąpiel nie tak szybko, wszystko powoli, żeby się królewiątko nie stresowało. Już Ania mu krzywdy nie zrobi:) Quote
Wunia Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 mmd napisał(a): Już Ania mu krzywdy nie zrobi:) W to akurat nie wątpię ;) Dobranoc Pani Aniu i Ślicznoto :D Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cześć Lakuś:) Cześć Aniu:) Aniołek pewnie pomaga w świątecznych przygotowaniach, to genialny pies, zakupy rozpakuje, sprawdzi, czy jedzonko nie za słone... Quote
Bambino Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Na zdjęciach jest piękniuśki. Szkoda P. Aniu, że nie może zostać u Pani na zawsze. Ja też mam takiego tymczasowicza, który od razu by mnie zawłaszczył, ale niestety nie mogę sobie na to pozwolić, bo mam swoje 3 koniki. Quote
WiosnaA Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Otrzymałam dziś ARTHROHA.....Lakuś pięknie dziękuje. Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wunia napisał(a):"pomaga" gotować pewnie ;) Jak tam Lakuś przygotowania świąteczne? Sprawdziłeś, czy szyneczka dobra? :cool3: Quote
ewatonieja Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Lakusiowi i Pani Ani dobrej nocy życzymy :) ja i Dajmon :) Quote
WiosnaA Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Lakuś również życzy wszystkim dobrej nocki:lol: Cioteczki,mam prośbę....nie mówcie mi Pani....jestem Ania:lol: Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 WiosnaA napisał(a):Lakuś również życzy wszystkim dobrej nocki:lol: Cioteczki,mam prośbę....nie mówcie mi Pani....jestem Ania:lol: zanotowano Aniu :D Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 WiosnaA napisał(a):Lakuś również życzy wszystkim dobrej nocki:lol: Cioteczki,mam prośbę....nie mówcie mi Pani....jestem Ania:lol: Tak bez kurczaka to się odbywa? I bez karkówki? ;) Quote
WiosnaA Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Na karkówkę i kurczaka zapraszam do nas....odwiedzicie Lakusia,obszczeka Was trochę:evil_lol: Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Kochany Lakuś, stara się odwdzięczyć za troskę i domek. On wie, że sam by nie dał rady. Karmiłaś go na kolanach, żeby się nie schylał, drapałaś pod gipsem, to musi poszczekać. Quote
WiosnaA Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bardzo kochany i mądry piesek,powolutku przekonuje się do ludzi:lol: Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 WiosnaA napisał(a):Bardzo kochany i mądry piesek,powolutku przekonuje się do ludzi:lol: Do TZ-ta, co mu po domu myszkuje? :diabloti: On się w końcu da przekonać, że ludzie są porządni i zawsze maja coś dobrego w kieszeniach. A trochę nieufności nie zaszkodzi. Quote
Ellig Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dla Pani Ani i wszystkich, ktorzy kochaja Luckiego: Quote
polubek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ło matko. nie było mnie troszkę nie doczytywałam ale usiadłam i odkukałam swoje. i wiecie co. cieszę się że mnie nie było jak tu się toczyło całe awanti bo szlag by mnie chyba trafił, a tak sobie to na spokojnie przetrawiłam. i mam nadzieję że nie będzie już więcej takich scysji a ni pyskówek. każdy sam wie co dla tego psiaka zrobił i każdy z nas chce dla niego jak najlepiej. dla mnie Lucky to jakby taki symbol tego co my tutaj można zrobić jak można się zjednoczyć jeżeli idzie o życie i bezpieczeństwo zwierzaka. Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nie ma co do tego wracać. Lucky jest szczęśliwy, a ja razem z nim. Wesołych Świąt, Lucky, Aniu i Przyjaciele Królewiątka:) Quote
polubek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 no i tak być powinno a te ileś dziesiąt postów to jest tak naprawdę niepotrzebne Quote
Recommended Posts