Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Najważniejsze - jakiś dywanik, żeby nie jeździł po podłożu nasz królewicz... jak możesz to wejdź z nim razem (już kiedyś chyba mówiłam) i przytulanko, mizoanko... no wiesz, jeszcze jakaś łapóweczka...

Posted

Ufff, ale się nagadałam.
A Lakuś szczekał przez sen aż u mnie było słychać;)
Kąpiel nie tak szybko, wszystko powoli, żeby się królewiątko nie stresowało. Już Ania mu krzywdy nie zrobi:)

Posted

Cześć Lakuś:) Cześć Aniu:)
Aniołek pewnie pomaga w świątecznych przygotowaniach, to genialny pies, zakupy rozpakuje, sprawdzi, czy jedzonko nie za słone...

Posted

Na zdjęciach jest piękniuśki. Szkoda P. Aniu, że nie może zostać u Pani na zawsze. Ja też mam takiego tymczasowicza, który od razu by mnie zawłaszczył, ale niestety nie mogę sobie na to pozwolić, bo mam swoje 3 koniki.

Posted

WiosnaA napisał(a):
Lakuś również życzy wszystkim dobrej nocki:lol:
Cioteczki,mam prośbę....nie mówcie mi Pani....jestem Ania:lol:

zanotowano Aniu :D

Posted

WiosnaA napisał(a):
Lakuś również życzy wszystkim dobrej nocki:lol:
Cioteczki,mam prośbę....nie mówcie mi Pani....jestem Ania:lol:

Tak bez kurczaka to się odbywa? I bez karkówki? ;)

Posted

Kochany Lakuś, stara się odwdzięczyć za troskę i domek. On wie, że sam by nie dał rady. Karmiłaś go na kolanach, żeby się nie schylał, drapałaś pod gipsem, to musi poszczekać.

Posted

WiosnaA napisał(a):
Bardzo kochany i mądry piesek,powolutku przekonuje się do ludzi:lol:

Do TZ-ta, co mu po domu myszkuje? :diabloti:
On się w końcu da przekonać, że ludzie są porządni i zawsze maja coś dobrego w kieszeniach. A trochę nieufności nie zaszkodzi.

Posted

ło matko. nie było mnie troszkę nie doczytywałam ale usiadłam i odkukałam swoje.
i wiecie co. cieszę się że mnie nie było jak tu się toczyło całe awanti bo szlag by mnie chyba trafił, a tak sobie to na spokojnie przetrawiłam.
i mam nadzieję że nie będzie już więcej takich scysji a ni pyskówek.
każdy sam wie co dla tego psiaka zrobił i każdy z nas chce dla niego jak najlepiej.
dla mnie Lucky to jakby taki symbol tego co my tutaj można zrobić jak można się zjednoczyć jeżeli idzie o życie i bezpieczeństwo zwierzaka.