Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 no, to rzeczywiście oręż Ciociu masz, że ho ho :D Quote
mmd Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Isadora7 napisał(a):A niech się nabija, poszczuję stadem jamnków aktualnie liczacym sztuk 3 metrów z półtora, to naprawdę bardzo groźne stado. Wagi cięzkiej zresztą od 4 do prawie 7 kilo. Tylko się bać. Się nie nabija tylko wspomina;) A jamnik to gorszy od jeża jest, ale spoko, mam swojego obrońcę, tylko pół jamnika, jednak zawsze coś :) A skąd trzeci jamnik? Jaki? Na stałe? Lakuś, kochanie, wybacz, śpisz po całych dniach, a my sobie plotkujemy Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 przepraszam, ale nie ma nic gorszego od jeża a zwłaszcza jeżyny w Twoim posiadaniu :D:D:D Quote
Wunia Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 przeklejam ... [quote name='Wunia']komunikat: jako rozliczeniowiec Luckyego poddaję pod dyskusję i do decyzji kwestię wstrzymania do odwołania wpływów z deklaracji stałych. Lucky ma bezpłatny DT u Pani Ani, na jedzenie ma zapas na długo. Z lutego Luckyemu pozostało 900,oo a za marzec wpłynęło 250,oo, razem Lucky ma 1.150 zł. Proponuję, więc ulżyć dogomaniakom i zawiesić stałe deklaracje. Co Wy na to? Quote
mmd Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Chyba tak. Z bazarku mi ładnie dochodzi kasa, tylko jedna ciotka jeszcze się nie odmeldowała. Reszta już zapłaciła albo zapłaci na dniach. Quote
mmd Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 rosacanina napisał(a):aaaaaaaaaaaa jest cudnie!! :) A kto to nas zaszczycił:) Matka-założycielka marnotrawna;) Quote
amica Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Może gdyby stałe deklaracje na Luckyego zostały wstrzymane to dogo cioteczki mogłyby wesprzeć innego pieska tym czasie zbierającego na platny DT czy hotelik? To tylko takie moje skromne pytanie. Nie mam właściwie prawa głosu ponieważ nie deklarowałam stałych wpłat na piesia. Quote
ketunia Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Widzę, że Lucky bogaty jest;) Chciałam mu przesłać pieniądze z bazarku. Jednak jeśli psiak jest zabezpieczony to przeleję te pieniądze na Maxa. Bardzo ich potrzebuje. http://www.dogomania.pl/threads/176434-Max-owczarkowaty-staruszek-nie-moA-e-chodziAE-zbieramy-na-leki Quote
mmd Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Lucky potrzebuje miseczki. Od dawna Ania karmi go, trzymając jedzonko w misce pod pyszczkiem. W przyszłości ze względu na kręgosłup też powinien mieć na podwyższeniu, więc nabędę mu miseczkę, taką: http://animalia.pl/produkt,12546,68,Yarro_Stojak_regulowany_z_miskami_nierdzewnymi.html koszt to niecałe 60 złotych, myślę, że wsyscy się zgadzają;) Quote
mmd Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181833-Nasza-koleA-anka-Talcott-odeszA-a-PoA-egnanie-w-piAE-tek-w-Szczecinie Quote
Ellig Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Wunia napisał(a):zgadzamy się :D Oczywiscie:) Dzien dobry Lucky:) Quote
WiosnaA Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Lackuś uważa:lol: że: -wygrzał już swoje kosteczki i trzeba zacząć się ruszać,bo przecież nie jest dziadziusiem żeby w pierzynach ciągle siedzieć,trza kondycję odzyskać -czas najwyższy zapoznać się dokładnie ze swoim podwórkiem,policzyć drzewka i zaznaczyć teren -trzeba przegonić intruza(co obcy kot będzie chodził po moim podwórku i przyjacielsko go wyprosić) -jak na dobrego psa przystało zaszczekać,że ktoś obcy chce wejść do domu -goście są mile widziani,ale z pustą ręką do nas się nie przychodzi:razz:,każdy by chciał głaskać za darmo -schody patrząc w dół wyglądają strasznie:crazyeye:(boi się bardzo przy znoszeniu na dół,na górę ok) -uważa także ,że :placz:morzę go głodem ,dostaje stanowczo za małe porcje jedzenia :roll:więc próbuje sobie na własną łapę radzić ,(musimy się pilnować) -i ogólnie sądzi, że jest już zdrowym pieskiem:lol:,gips niepotrzebny,bo tylko przeszkadza w kręceniu piruetów czekając na jedzonko. Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Czyli normalny, zdrowy i grzeczny piesek, który w razie potrzeby sam się wyżywi, robiąc przegląd kosza śmieciowego... Zapomniałaś napisać o próbie kradzieży wędliny:evil_lol: Miseczki zamówione, zapłacone, a będą JAKBY;) od Ciebie i tak, bo z kasy bazarkowej. Quote
WiosnaA Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jak najbardziej normalny,nie wygląda aby mu coś bolało,jest dość żwawy,zwinny(nawet w gipsie),wesoły i bardzo posłuszny,a z jedzonkiem,..no cóż ...na razie ,po tym co przeszedł ,to chyba silniejsze od niego i jego zasad, które na pewno miał. Quote
WiosnaA Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Za miseczki pięknie dziękujemy,Lackuś będzie jadał iście po królewsku:lol: Quote
Wunia Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 WiosnaA napisał(a):Jak najbardziej normalny,nie wygląda aby mu coś bolało,jest dość żwawy,zwinny(nawet w gipsie),wesoły i bardzo posłuszny,a z jedzonkiem,..no cóż ...na razie ,po tym co przeszedł ,to chyba silniejsze od niego i jego zasad, które na pewno miał. prawdziwy pies :D:D:D:D:D Quote
mmd Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Aniu, miski w drodze. Koniec z klęczeniem przed królewiątkiem:) Quote
majqa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ciekawa jestem, czy doszedł dyplom do p.Janusza. Quote
Recommended Posts