Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 ojejuś!!!! Jaki słodziak ... jaki słodziak :D:D:D a Labciunia jaka śliczna ... Pani Ania ma dwa takie skarby :) Quote
mmd Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Labciunia ma na imię Iris (czyt. ajris - ona też ma imię zagramaniczne) Sie dobrali ;) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 no się dobrali :D Buziaki dla Pani Ani ode mnie osobiście proszę przekazać :D Quote
mmd Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Ja nic nie muszę przekazywać, jest na bieżąco:) U Gapcia też... Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='mmd']Ja nic nie muszę przekazywać, jest na bieżąco:) U Gapcia też...[/QUOTE] u Gapcia też, ale bliska obłędu jestem :D:D:D:D:D Quote
mmd Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Niektórzy już idą w ślady Lakusia http://img718.imageshack.us/img718/2489/dsc06320y.jpg Na poprzedniej stronie dostawa świeżych fotek (to dla leniwych) Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Ja zaraz padnę tak jak Lucky ... o ile zdążę poduszkę złapać pod ryjek ... Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Na Kundelkowej Skarbonce poszukiwana jest osoba z Radomia pilnie do wizyty przedadopcyjnej. Ciociu mmd, czy my cosik nie załatwiałyśmy w Radomiu? Twój szorściaczek był z Radomia? Tam były myślące dziewczyny. Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 ok, ok, to wal !!!! Jeszcze pożyję kilka minut. Po co ja tam zaglądałam???? Quote
mmd Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Wrzuciłam im na uczęszczany przez nie wątek. Jak jutro żadna się nie zgłosi na ochotnika to moge osobiście pościgać ;) A po co ja do suczki maltańczyka... Lakuś, wybacz, ale przyspamujemy: http://www.dogomania.pl/threads/181399-Suka-Maltanczyk-W-TRAGICZNYM-STANIE?p=14256693#post14256693 Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 napisałam PW do tej olali i zacytowałam Ciebie. Misja zakończona ... teraz mogę zasnąć ... już nigdzie nie zaglądam ... Dzięki mmd :loveu: Quote
Wunia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 no i polazłam do maltańczycy ... bu, bu, bu Quote
jola od jadzi Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Misiu nasz malutki, pamiętam o Tobie tylko coś dużo wrażeń ostatnio... Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 u nas słoneczko :) Witam Cioteczki, Wujków, Luckyego i Panią Anię :) Quote
Ellig Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Witam rownie serdecznie Wszystkich, slonko jest ale tez i -7 stopni C. :) Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 ja się z domu nie ruszam, więc raduję się słonkiem i lazurem nieba :) Quote
mmd Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='jola od jadzi']Misiu nasz malutki, pamiętam o Tobie tylko coś dużo wrażeń ostatnio...[/QUOTE] Misio wie o tym i się nie gniewa. Odsypia całą zimę na swojej kołderce w pieski i na jasieczku w pieski. Zapomniałam napisać, że pierwszy raz szczeknął na "intruza", już zaczyna się czuć u siebie :) Quote
jola od jadzi Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 I dobrze, znaczy, że czuje się pewnie... A ja wczoraj znowu dzwoniłam do Warszawy, do dr Sterny i aż głupio mi było, bo facet odbierający tel. dwukrotnie zapisał sobie mój nr tel. mówiąc, że pan dr oddzwoni w wolnym czasie ale wygląda na to, że wolnego czasu między pacjentami nie było, bo dr nie oddzwonił, tak, jak poprzednio, w piątek, kiedy czekałam do północy prawie. Będę jeszcze próbowała w czwartek, piątek bo chyba w te dni dr jest na Bemowie. Quote
mmd Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tam na Bemowie to normalna fabryka jest. Może "nasz" weterynarz coś powie. W końcu jego pacjent. Quote
Wunia Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 no tak, przecież "nasz" nam się pochwalił, że był uczniem dr Sterny ... mmd chyba dobrze pamiętam? Quote
mmd Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Nam nie, ale Jola ma takie informacje. Najważniejsze, że Lucky nie potrzebuje interwencji w trybie pilnym. Zapiernicza jak mały samochodzik, na krótkim dystansie, ale zawsze. Gołym okiem widać, że zdrowieje, więc dr Sterna chyba tylko go "pobłogosławi" na dalszą świetlaną drogę życia, bo innej to nie będzie:) Quote
Recommended Posts