Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

I z maila: "U Lackusia wszystko w porządku.
cały dzień śpi i leżakuje,super pacjent, no jak w sanatorium, żadnych obowiązków nie ma."

Mam napisać, że wieczorem będzie niespodzianka:)

Posted

Wunia napisał(a):
Cioteńki kochane bardzo proszę o propozycje tekstu na "dyplomowe" podziękowania dla Pana Janusza ... ja nie umiem nic takiego sklecić ... (...).

Przypomnijcie proszę, z kim był uzgadniany dyplom. Z Isadorką?
Jeśli tak zdzwonię się z nią i napiszę ten tekst (chyba, że jest ktoś inny chętny to bardzo proszę), a raczej tekściątko, bo... Tym tekstem należy podziękować, a nie opisywać jakąś historię. 2-3 zgrabne zdania, komu przeznaczone, od kogo, dlaczego, a do tego zdjęcia Luckiego i tu, w moim odczuciu, rewelacyjne byłoby zrobienie kontrastu 2 góra 3 zdjęć - Lucky pod mostem, Lucky w DT.

Jedną rzecz tylko po przemyśleniu widziałabym inaczej niż była tu zaproponowana. Oczywiście nigdzie nie jest powiedziane, że mam rację otóż...
Uważam, że dyplom powinien być podpisany niejako przez Luckiego i ogólnikowo przez ludzi, którzy zaangażowali się w jego sprawę (da się to ubrać w słowa). Dlaczego nie każdy z osobna?
Chcieliście wydrukować i przesyłać dyplom z rąk do rąk: osoba 1 = podpis, osoba 2 = podpis itd...
Przy osobie nastej dyplom straci na świeżości, jak go każdy, choćby najczystszymi rękoma podotyka.
Ponadto, zawsze się może ktoś "obudzić" po czasie i mieć pretensję, że on nie zdążył, nie wiedział itd...
Tego należy uniknąć.

Posted

Majuś, sprawa dyplomu była wstępnie z Isadorką uzgadniana, przejdzie to przez Isadorkowy bazarek i ja to sfinansuję., więc do Isadorki trzeba uderzyć, zadzwoń proszę, bo ja nie mam do niej tel. Może rzeczywiście bez podpisów tylko same nicki z dogo?

Posted

On zupełnie inaczej już chodzi, to tylko 5 dni, nie było tak. Chodził, ale mniej pewnie i nie tak dużo. Bardzo szybko się męczył. Jemu tego domowego ciepełka było trzeba, teraz ma motywację, żeby wyzdrowieć. Tak na Kalinowej mówił lekarz, że on powinien iść do domku to będzie szybciej zdrowiał.

Lucky też uczy się leżeć... na komendę, już się prawie nauczył;)

Posted

mmd, dzięki że trzymasz rękę na pulsie i takie opieszałe ciotki jak ja przywołujesz do pionu:evil_lol:. Filmik po prostu miodzio :loveu:. Lucki farciarzu jeden :lol: przy takich fankach to przed toba długie, szczęśliwe życie. Najlepiej we własnym wyrku tzn. chciałam powiedzieć własnym domku :diabloti: (chociaż nie oszukujmy się , prędzej czy później i tak pan/pani będzie musiał/musiała dzielić z nim wspólne łoże :diabloti:).
Ja śpię w czwórkę w dwuosobowym łóżku:evil_lol:

Posted

Jak dobrze zajrzec do Luckiego i zobaczyc go w tak wspanialej formie:)
Alez on jest zadowolony i jaki mily, delikatny.Dom Pani Ani, czyni cuda:)

Posted

Nie wiem czy Pani Ania zdaje sobie sprawe ze my takie maniaczki, a wiesci sa tak dobre i przyjemne dla oka, ze takich filmikow to by sie duzoooo wiecej przydalo :D:D:D:D: