omar Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 to ja prosz,e o kontakt osoby koordynującej akcję transportową :) Quote
Wunia Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 jola od jadzi napisał(a):A czy Mmd zdrowieje? wygląda jak śmierć na chorągwi :( i nosem bańki puszcza :( Quote
Wunia Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 jola od jadzi napisał(a):I co z fakturą z Bemowa? umówiona jestem z Omarkiem :) Kontakt nawiązany :) Quote
polubek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 kuchnia trochę mnie nie było u Luckyego i takie zmiany na dobre. Quote
majqa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Kciuków jednak nie należy puszczać. Niech się tylko nic z tej dobrej passy nie zmieni. Quote
Wunia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 majqa napisał(a):Kciuków jednak nie należy puszczać. Niech się tylko nic z tej dobrej passy nie zmieni. trzymamy, trzymamy, wszystkie kciuki jakie się da :) wszystkie w zasięgu :) Quote
polubek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 o tak mocno :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
TERESA BORCZ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 WIADOMOŚCI WSPANIAŁE. WIDAĆ IMIE PRZYNIOSŁO MU SZCZĘŚCIE. WIELKIE SERCE TEJ PANI KTÓRA PODJĘŁA KRÓLEWSKĄ DECYZJĘ MUSI BYĆ NAGRODZONE. NIECH JEJ PSINA JUZ NIGDY NIE POTRZEBUJE WETA, CHYBA ŻE PROFILAKTYCZNIE I ONA SAMA NIECH KWITNIE NAM ZDROWIEM. :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: USZCZĘŚLIWIŁA WSZYSTKIE ZATROSKANE LOSEM PSA CIOTECZKI , NO I PSA PRZEDEWSZYSTKIM. WIELKIE DZIĘKI JEJ ZA TO:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: MAŁO TEGO MIEJSCE LUCKIEGO U DR, GUTA PRZEJDZIE NA BRDZO POTRZEBUJACEGO PSA, WIEC JESZCZE JEDNO OGNIWO ŁAŃCUSZKA SZCZĘŚCIA MAMY. NASTĘPNYM MOŻE BYĆ JUŻ TYLKO SZCZĘŚLIWY STAŁY DOMEK.:laola::laola::laola: DOGO RODZINKA JEST WIELKA. Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 http://www.eveta.pl/ to jest adres lecznicy weterynaryjnej we Wrocławiu specjalizującej się w akupunkturze może sie przyda!Dziewczyny jesteście wielkie. Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 http://www.bernacki.pl/?uslugi i na forum leonbergerów polecają jeszcze taka lecznicę! Quote
majqa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Bardzo cenne namiary, stokrotne dzięki. Quote
Kar0la Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Prawdziwy szczęściarz z Lakiego. Super wieści. Quote
mmd Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wunia napisał(a):wygląda jak śmierć na chorągwi :( i nosem bańki puszcza :( Już ja Ci bańkę puszczę! Z chorego się nabija. Quote
Emigrantka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To ja tez trzymam kciuki a teraz cofne sie ze 100 stron zeby zobaczyc za co dokladnie ehehhe :) Quote
Plicha Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No Lucky smigaj już do nowego domku :) Quote
furciaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Super wiesci, dopiero udalo mi sie doczytac o co chodzi hihi Trzymam kciuki zeby udalo sie wszystko dograc!! Quote
majqa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jola mówiła, że dzwoniła do lecznicy i z relacji wynika, że: - Lakuś oswoił się już nieco z sytuacją tzn. zaczął się godzić z gorsetem, mniej wyje i cuduje - dziś bodajże przeszedł ładnych parę kroków - jedyny problem to jego sikanie, bo bida nie może dobrać sobie pozycji, kucać mu źle, podnosić nogę też źle, bo go przeważa i się przewraca (z tego co widziałam i w czasie pierwszego badania i odwiedzin lewa, tylna łapka jest słabsza) - trzeba jeszcze pomyśleć o zaopatrzeniu go w ułatwiacze wypróżniania (tak, żeby robienie kupki nie kosztowało go zbyt dużego wysiłku lub by nie pojawiło się zaparcie) Quote
majqa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dobranoc Gorsetowy Panie... :-) Coś wyłysiał Twój wąteczek z odwiedzających ale mam nadzieję, że to tylko przejściowe. Quote
Recommended Posts