Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy oprócz zdjęc na pierwszej stronie sa jeszcze gdzieś? I gdzie? Sorry ale nie przepukam tylu stron. A te na pierwszej stronie.... masakra do plakatów (zakładam że będzie drukowane domowym sposobem)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję wątek. Jak wrócę z pracy przeczytam cały. Ode mnie proszę wpisać w deklaracje stałe dla Lukiego 10 zł.
A agata51 i marysia55 nic nie dały znać. Musiałam wchodzić po banerku. Ciotki beeee.

Posted

Gorące podziękowania Bambino!!! :-)
Isadorko, wpadłam w zachwyt!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Łódź - help, kto pomoże w podrukowaniu i porozwieszaniu!!!

:modla::modla::modla:

Posted

wow Isadora !!!!!!
Odmeldowywuję "zgon" cioci mmd, chora i półżywa :( dziś chyba nie dowlecze się do komputerka, więc na wątku jej nie będzie ...:(:(

Posted

Natalko, podaj mi na PW swój mail. Jeśli masz dostęp do drukarki cz-b to i tak nas to urządza. :-) Jeśli nie masz w ogóle szans na drukarkę to zdzwonimy się i jakoś podrzucę plakaty. :-)
Mmd - kuuuuuuuruj się!!!!!!!!!!! :-(

Posted

Mam już pewność, że anioły chodzą po Ziemi!!!
Pora temat rozwinąć.
Nie pisałam wcześniej, bo nie było pewności, czy coś z tego wyjdzie ale po kolei...
W sobotę miałam tel. Usiadłam z wrażenia. Pewna Pani, która nie rejestrowała się na dogo niemniej czyta wątki (w tym i skrupulatnie Luckiego) trafiła gdzieś na mój numer i zadzwoniła. Zaoferowała bezpłatny (jedyna jej prośba to pomoc w postaci ewentualnych opłat związanych z wetem i zabezpieczenie karmy) tymczas dla naszego królewicza. Wszelkie wątpliwości Pani rozebrałyśmy
na części pierwsze (na linii ja - Pani i Pani - Jola). Pani zgodziła się na wizytę u niej w domu, sprawdzenie oferowanych warunków (+ nieoceniona kwestia rozmowy w 4 oczy). Tak też się stało. Zaufana, mająca doświadczenie osoba pojawiła się u Pani. Efekt - TAK, TAK, TAK... Ta oferta spadła więc autentycznie z nieba. Wspomniana osoba, która sprawdzała domek, mieszka niedaleko Pani i służy dodatkowo swoją pomocą.
Opis warunków/ oferty:
- domek jednorodzinny, w którym Pani jest non - stop
- sunia labrador, łagodna, przyjazna i nienatrętna + kiciuś
- gwarant stałego nadzoru Luckiego
- podłoże do chodzenia - max, nic śliskiego dla łapek
- pomoc weta domowego (prowadzącego labradorkę), a do tego całodobowa klinika, na wypadek... ale tu odpukajmy po 3kroć...
- wyjście z domku bezschodowe na małą, ogrodzoną działeczkę

Powiem tak... Mnie mowę odjęło. Rozmowa ludzka, ciepła, rzeczowa. Sama Pani żaden typ kogoś, kto pozjadał rozumy lub gada od rzeczy. Z góry Panią przepraszam, że aż tak to wyraziłam ale ludzie z dogo chcą i to wiedzieć, a wynika to wyłącznie z troski o psiaka i jakość kontaktów z danym domkiem, w tym przypadku DT. Raz jeszcze więc proszę przyjąć słowa przeprosin, że i do tego się odniosłam. :oops:

Będziemy chciały dograć z Jolą stałość naszego kontaktu z tym miejscowym Panem Doktorem i skontaktowanie go z Doktorem, obecnie prowadzącym Luckiego (czyli siatka kontaktów po całości).

Pozostaje najcięższa sprawa - TRANSPORT, TRANSPORT, TRANSPORT ŁÓDŹ - BIAŁYSTOK!!! Prosimy o pomoc!!! :modla::modla::modla:

Jeśli coś w kwestii tejże oferty mam dopowiedzieć, piszcie, pytajcie. Ja, nie zamierzam tego ukrywać, nie wierzę sama w to, co piszę...

Już w momencie tel. Pani miałam łzy wzruszenia w oczach ale teraz nadal to wszystko
wydaje się być jak sen.

Tej Kochanej Pani składam gorące podziękowania, choć słowa i tak nie wyrażą tego, co czuję...:Rose::Rose::Rose:

Z beczki innej - czwartek, godzina 16.30 w klinice będzie nakręcany materiał o Luckim przez Toyę. Jola :loveu: (wiem, że mnie zabije, jak to przeczyta) popędziła robić się na bóstwo (co uważam za stratę czasu, bo bóstwem już jest :lol:).

Posted

Tej Kochanej Pani składam gorące podziękowania, choć słowa i tak nie wyrażą tego, co czuję...

Ja tez bardzo dziekuje!!!!!!To prawdziwy cud!

Czy Lucky moze jesc te karme , ktora dostal?

Posted

majqa napisał(a):
Ty dziękujesz??? :-o :-o :-o To ja Ci dziękuję w imieniu Luckiego!!! :loveu:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Dziekuje Lucky :loveu:

Posted

Z beczki innej - czwartek, godzina 16.30 w klinice będzie nakręcany materiał o Luckim przez Toyę. Jola (wiem, że mnie zabije, jak to przeczyta) popędziła robić się na bóstwo (co uważam za stratę czasu, bo bóstwem już jest ).

Majqa, masz u mnie długą, grubą czarną krechę, o taką ______________________________________________________
Zakładam, że przewidziałaś w planach zastępstwo za mnie, zaczął mnie straszniście boleć kręgosłup i nie wiem, czy w czwartek zdołam ustać na nogach...