mmd Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 O podkładach też pisałam. Mam mniejsze, ale trzy to cała klatka. Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 jola od jadzi napisał(a):no, cholera, nie nadanżam... Sie piszeee nie nadanszam.... ale to szczegół. Mmd, zrzutka fot i filmików z fona jutro (to dla mnie zbyt inteligentne, pomoc musi się obudzić). Aparat odnaleziony, spakowany na wyjazd. Bardzo mi wstyd, że dziś (gdyby nie tel.) niewiele by brakowało i robiłabym zdjęcia Lackiemu słoikiem z chrupkami (pomyłka w zabranej torbie). Quote
jola od jadzi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A czy zdjęcia z dzisiejszej wizyty u Lakusia też nie nadejszły tzn ja znowu ich nie nadanżyłam zobaczyc? Quote
majqa Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ekhm... właśnie napisałam, iż... Zamiast torbę z aparatem wzięłam torbę ze słojem z chrupkami, a tym się zdjęć nie dało zrobić. Zdjęcia i filmiki są z komóry ale wrzutka na komp to górna ...dolencja więc... jutro to z mężem muszę uskutecznić. Sorry, łeb popiołem już posypałam. Quote
jola od jadzi Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Izuniu, toć to jeszcze nie środa tylko czwartek.Ale kamień z serca, że nic nie przeoczyłam Quote
Emigrantka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Majqa - Ty tu nam swoich upodoban w sprawie mody nie opisuj.. szmata z octem na leb, lep popiolem.... Kobitoooooooooooooooooooo, bo Cie zamknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Quote
malibo57 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 O której ta wycieczka rusza? Wyliczono czas? Załóżcie jakas przyzwoita rezerwę. A teraz anegdota. Dzwoni do mnie Ziutka i mówi, że dzwonił do niej Sterna, czy Lucky przyjeżdża i chciał odpowiedź na kilka pytań, hehe No, w końcu fundacja, to fundacja. Co za różnica, która? Popieram - współpraca ponad podziałami;-) Quote
majqa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mój Skarb, o czym pisałam wcześniej, założył taki zapas czasu, że baniak ciasny. Odbiór Luckiego o 11.30. Matko jedyna... Chyba będą tyłem jechać ale OK, chce być spokojny, że zdążą... Quote
omar Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 majga bo wiesz, żółty musi mieć troszkę czasu na kawę z czerwonym - taka lajfa :) Quote
Emigrantka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wy tu pierdu pierdu a ja zdycham a boje sie znowu do lekarza bo.... moge trafic na tego samego neurologa co ostatnio a bylo tak: Lekarz - skan zadnych nieprawidlowosci nie pokazal ja - no to dlaczego leb mnie na.. la na okraglo/zasypiam w pracy, zmeczona jestem 24/7 Lekarz - Czy Pani chrapie? ja - A niby skad mam wiedziec? jak spie to nie slysze Lekarz - Maz nic nie wspomina? ja - Nie mam meza Tutaj mysle mysle i wiem ze zaraz bedzie nastepne o chlopaka itd no to wale zanim zapyta ja - Ja z psem spie Lekarz zbierajac okulary z biurka i patrzac gdzie w kant gabinetu siedzi cicho... ja ... myslac " o curfa on chyba nie mysli..." wiec chce sie z dolka wygrzebac i... ja- Ale to nie tak jak pan mysli, moj pies to SUKA Tylem stamtad wychodzilam po zrobieniu z siebie zoofila, juz tam wiecej nie pojde :( Quote
Tattoi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Emigrantko- on chciał zapytać, czy nie masz bezdechu sennego. Dlatego chciał świadków od chrapania:-) Nagraj się w nocy, to się dowiesz. Quote
Ellig Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 majqa napisał(a):Mój Skarb, o czym pisałam wcześniej, założył taki zapas czasu, że baniak ciasny. Odbiór Luckiego o 11.30. Matko jedyna... Chyba będą tyłem jechać ale OK, chce być spokojny, że zdążą... Hej!Dobry dzien! W stolicy:)Sypie od wczoraj .Ten zapas czasu to dobry pomysl, sa bardzo trudne warunki do jazdy... Quote
Ellig Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 :razz:polubek napisał(a):nie przejmuj się ja w tym tygodniu wstaję o 4 :megagrin: Ja tak od dwoch lat:razz: Quote
Ellig Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wunia napisał(a): a mam dobrą wiadomość: za miesiąc wiosna :multi: KALENDARZOWA !!! :evil_lol: Quote
Ellig Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Posluchajcie koszmar ja juz nie chce sniegu, nie mam sily odsniezac od wczoraj znowu pada non stop. Emigrantka ja bardzo prosze ,zebys jednak poszla do neurologa a skad wiesz jakie ten neurolog u ktorego bylas ma preferencje, nie ma sie czego wstydzic:)A rezonans glowy to mialas kiedys robiony? Quote
Wunia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Ellig napisał(a):KALENDARZOWA !!! :evil_lol: no to co? ale wiosna :) Witam cioteńki :) W stolicy śnieg? To powiedzcie mu, że ma się do 11.00 wypadać, bo Lucky jedzie :diabloti: Quote
TERESA BORCZ Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Stale trzymamy kciuki za wszelkie powodzene ale teraz to juz najsilniej??? Quote
Ellig Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Wunia napisał(a):no to co? ale wiosna :) Witam cioteńki :) W stolicy śnieg? To powiedzcie mu, że ma się do 11.00 wypadać, bo Lucky jedzie :diabloti: Powiedzialam i d....blada.... Jak sie czujesz Wunia? Ide zaraz, nakarmic ptaki, koty i odsniezac dzisiaj juz trzeci raz.... Quote
Ellig Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Stale trzymamy kciuki za wszelkie powodzene ale teraz to juz najsilniej??? Teresa tak , stale trzymamy:) Quote
Recommended Posts