Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jola od jadzi napisał(a):
no, cholera, nie nadanżam...

Sie piszeee nie nadanszam.... ale to szczegół.
Mmd, zrzutka fot i filmików z fona jutro (to dla mnie zbyt inteligentne, pomoc musi się obudzić).
Aparat odnaleziony, spakowany na wyjazd. Bardzo mi wstyd, że dziś (gdyby nie tel.) niewiele by brakowało i robiłabym zdjęcia Lackiemu słoikiem z chrupkami (pomyłka w zabranej torbie).

Posted

Ekhm... właśnie napisałam, iż... Zamiast torbę z aparatem wzięłam torbę ze słojem z chrupkami, a tym się zdjęć nie dało zrobić. Zdjęcia i filmiki są z komóry ale wrzutka na komp to górna ...dolencja więc... jutro to z mężem muszę uskutecznić.
Sorry, łeb popiołem już posypałam.

Posted

O której ta wycieczka rusza? Wyliczono czas? Załóżcie jakas przyzwoita rezerwę.
A teraz anegdota. Dzwoni do mnie Ziutka i mówi, że dzwonił do niej Sterna, czy Lucky przyjeżdża i chciał odpowiedź na kilka pytań, hehe
No, w końcu fundacja, to fundacja. Co za różnica, która? Popieram - współpraca ponad podziałami;-)

Posted

Mój Skarb, o czym pisałam wcześniej, założył taki zapas czasu, że baniak ciasny. Odbiór Luckiego o 11.30.
Matko jedyna... Chyba będą tyłem jechać ale OK, chce być spokojny, że zdążą...

Posted

Wy tu pierdu pierdu a ja zdycham a boje sie znowu do lekarza bo.... moge trafic na tego samego neurologa co ostatnio a bylo tak:

Lekarz - skan zadnych nieprawidlowosci nie pokazal
ja - no to dlaczego leb mnie na.. la na okraglo/zasypiam w pracy, zmeczona jestem 24/7
Lekarz - Czy Pani chrapie?
ja - A niby skad mam wiedziec? jak spie to nie slysze
Lekarz - Maz nic nie wspomina?
ja - Nie mam meza

Tutaj mysle mysle i wiem ze zaraz bedzie nastepne o chlopaka itd no to wale zanim zapyta

ja - Ja z psem spie

Lekarz zbierajac okulary z biurka i patrzac gdzie w kant gabinetu siedzi cicho...

ja ... myslac " o curfa on chyba nie mysli..." wiec chce sie z dolka wygrzebac i...

ja- Ale to nie tak jak pan mysli, moj pies to SUKA

Tylem stamtad wychodzilam po zrobieniu z siebie zoofila, juz tam wiecej nie pojde :(

Posted

majqa napisał(a):
Mój Skarb, o czym pisałam wcześniej, założył taki zapas czasu, że baniak ciasny. Odbiór Luckiego o 11.30.
Matko jedyna... Chyba będą tyłem jechać ale OK, chce być spokojny, że zdążą...

Hej!Dobry dzien!
W stolicy:)Sypie od wczoraj .Ten zapas czasu to dobry pomysl, sa bardzo trudne warunki do jazdy...

Posted

Posluchajcie koszmar ja juz nie chce sniegu, nie mam sily odsniezac od wczoraj znowu pada non stop.
Emigrantka ja bardzo prosze ,zebys jednak poszla do neurologa a skad wiesz jakie ten neurolog u ktorego bylas ma preferencje, nie ma sie czego wstydzic:)A rezonans glowy to mialas kiedys robiony?

Posted

Ellig napisał(a):
KALENDARZOWA !!! :evil_lol:

no to co? ale wiosna :) Witam cioteńki :)
W stolicy śnieg? To powiedzcie mu, że ma się do 11.00 wypadać, bo Lucky jedzie :diabloti:

Posted

Wunia napisał(a):
no to co? ale wiosna :) Witam cioteńki :)
W stolicy śnieg? To powiedzcie mu, że ma się do 11.00 wypadać, bo Lucky jedzie :diabloti:

Powiedzialam i d....blada....
Jak sie czujesz Wunia?
Ide zaraz, nakarmic ptaki, koty i odsniezac dzisiaj juz trzeci raz....