Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu właśnie był uprzejmy popatrzeć w obiektyw (kilka przysmaków z baraniną łapówki)

i zaraz ucieczka z pysiem, bo nie wiadomo, co ta ciotka kombinuje

aha - doktor jeszcze mówił, że rano jak dawał jeść psu który jest obok w klateczce, to nasz Lucky zaczął szczekać : "mi też, mi też, dawaj szybko" :evil_lol:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

I te odruchy, do smyrania ... Boze jak ja kocham psy, nie wazne ile mu zrobisz krzywdy, on zawsze bedzie kochal ludzi ....

Rycze teraz Ciotki, ze Lucky was spotkal, ze odmienilyscie jego los, ze odzyskal wiare w czlowieka .....

Posted

I ja go chcialam do Kikou wysylac, a tu prosze 4 latek :D:D:D I taki ma ten pycholek od spodu jasniutki :D:D:D Pewnie by sie na mnie obazil;, ze emeryta z niego zrobilam ;)

Posted

Wszem i wobec obwieszczam, że nie odbiorę żadnego fona przez godzinę, bo mnie zaraz strzeli. Z tekstu dla Luckiego mam 2 zdania i ciągle grzeję słuchawkę (rzecz jasna nie tylko w sprawie naszego kwiatuszka), a do tego rozrabiają mi zwierzaki jak pijane zające. :-( Wszystko się sprzysięgło.
Asieńko, jakbyś wypatrzyła, że znów mój post 2 kuleje, zrób mi porządkową zbiorówkę, plizzz...

Posted

Dzięki:) Model wspólpracował wyjątkowo. Myślałam, że nie będzie chciał za nic, ale to jakiś genialny psiak, wszystko rozumie. Bał się trochę, bo on wszystkiego się boi, ale sesję zaliczyliśmy.

a tu takie do wzruszeń, ja głaskałam pysia, a pysio dawał buzi

a tu nie pamiętam, czy coś zajadał czy też tylko buzi

No to tyle. Słodki jest.
W piątek będę go miała do dyspozycji i czochrania dłużej, jak będziemy jechać do W-wy.

Posted

Nie jestem pewna, czy to uśmiech:( Ta sierota zaczyna dyszeć nerwowo, jak tylko się ruszysz, nie można przy nim niczym machać, jak zmieniałam pozycję to jak na zwolnionym filmie.... Na pierwszy dotyk cały się napiął, jakby miał uciekać, później było ok, ale gdybym go chciała poklepać to chyba by się posiusiał ze strachu
Nie wiem, co ten pies przeszedł, dla niego człowiek to nic dobrego. On dopiero zaczyna się uczyć, że ręka może głaskać. Nawet jeśli to zaginiony pies, to od tamtego czasu kiedy miał dom, musiał być przeganiany, może bity.

Posted

przywyknie do dobrego szybko, napewno zawsze tak mam z moimi tymczaskami. Najlepszy przykład PROMYCZEK. najbardziej skrzywdzony pies o jakim wiem . mam go w domu, a po kilku dniach to chodząca milość i nie opuści żadnej okazji by być jak najbliżej i jak najdłużej przy mnie. To co on przeszedł to nawet przekracza granice wyobrazni, a jednak....

Posted

On jest cudowny, po prostu cudowny!!! :) :) :) No ale z tego co mówisz, Magdo, jak i z tego, co widziałam sama, jasnym jest, że psiak będzie potrzebował długiej terapii nie tylko fizycznej... Naprawdę nie mogę pojąć, czemu niektórzy ludzie tacy są, bo na pewno bezpodstawnie nasz Lucky się nie boi...

Posted

Wiem, że przywyknie i przestanie się bać i że taki pies szybko zrozumie, że już jest bezpieczny. Byle miał już za sobą wszystkie te podróże, nowe miejsca, operację...

Posted

Dla mnie na tym zdjeciu to usmiechniety pychol ;)

Szybko sie nauczy, ale niestety ten odruch moze zostac na dlugo, albo juz na zawsze .... widac reka kojarzy mu sie tylko z 1 :angryy:

Posted

TRZYMAM KCIUKI ZA LAKUSIA.MUSI BYĆ DOBRZE.TEDI też się boi ludzkiej ręki ale coraz mniej. W razie potrzeby dam namiar na behawiorystę jeżeli pies będzie w Łodzi.Zrobiliście kawał cudnej roboty.Jeżeli się pozwoli to proszę odemnie też go pomiziać

Posted

Dziękuję Wuni za podanie numeru konta, wpłaciłam 20 zł jednorazowo + 10 zł stałej. Trzymam mocno kciuki za powodzenie operacji. Trzymaj się Lucky.

Posted

Kizia1 napisał(a):
Dziękuję Wuni za podanie numeru konta, wpłaciłam 20 zł jednorazowo + 10 zł stałej. Trzymam mocno kciuki za powodzenie operacji. Trzymaj się Lucky.

:modla:dziękujemy ;)

Posted

Kochani, hm... nie próbowałam z siebie zrobić męczennika ale... naprawdę czuję się nie halo... stąd moja prośba. Zaraz wrzucę tekst, równie dobrze wyszły z tego brednie. Proszę o wypunktowanie mnie z: sensu, byków (oby nie), słowem całości. Ja tego pewno nie wyłowię choć po wrzutce przeczeszę powtórnie całość (po wrzuceniu lepiej widzę tekst).