Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała (a właściwie duża) zmiana w planach. Lakuś będzie miał operację dopiero w piątek, dr Sterna z przyczyn technicznych nie może operować go w czwartek, przeniósł operację na następny dzień. W związku z tym psiak będzie zawieziony bezpośrednio na Bemowo do kliniki w piątek. Ale o tym pewnie napiszą już majqa i mmd.
Fakt przesunięcia operacji o dzień nie działa na korzyść psa ale trudno, na to juz nie mamy wpływu.
Dzięki wielkie dla Omar, która prawie do tej pory czekała w klinice na podanie dokładnego terminu operacji!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Majqa, idę szukać numeru konta Wuni, bo ona poza domem i podam Ci.
Zgodziła się, żebym rozsyłała PW.
Powiedziała, że oczywiście jedzie w piątek i ponieważ ja będę z tyłu smyrać psa (czujnie zaklepałam sobie tył w samochodzie), to ona zajmie się smyraniem Twojego TZ z przedniego fotela. Ostatecznie ja też mam dwie ręce jakby co:evil_lol:

Posted

Ponieważ wczoraj miałam wyjątkowo udany dzień - wyadoptowałam dwa psiury i bazarek skończył się rewelacyjnym efektem finansowym już postanowiłam...
130 zł jednorazowo - a przy kolejnym bazarku dorzucę oczywiscie :)
Resztę z bazarku przeznaczę na Fuksia i hotelikowanie Skrzata.
Poproszę nr konta na priv... jak tylko wpłyną do mnie, przekazuję do Was :)

Posted

W 2 poście napisałam, że w posiadaniu danych wpłatowych do Wuni są też majqa i mmd.

Co do kolana, smyrania etc... Proszę, by Wunia pamiętała, że do dopieszczenia mąż ma dwa. Jedno z nich nie może pozostać osamotnione. Macie moje błogosławieństwo.

Posted

Piszcie na wątku, co kto wysłał. Tylko chyba lepiej jak już pójdzie, żeby nad tym panować.
Idę rozsyłać PW dalej.
To niesamowite, jaki odzew, nasz szkrabik naprawdę ma szczęście.

Posted

Dobra, ja się zmyywam, trzeba odrobaczyć kocury ;)

O właśnie, tak w ogóle, może ma ktoś z was ochotę przygarnąć średnią, wszędobylską i wszystkoniszczącą sunię? Bo się sama doprasza. :lol: Mam kurna szczęście, to już drugi u nas pies, który miał być na tymczas, a będzie pewnie siedział już na amen. ;)

Trzymajcie się wszyscy, i trzymaj się Lucky szczególnie. :) Naprawdę jestem szczęśliwa, że wszystko idzie tak sprawnie. :loveu:

Posted

Oki, poszlo ode mnie 10 zl deklaracji na konto, ktore dostalam + 20 zl jednorazowo, wiem, ze nie duzo, ale wiecej nie mam ....
Jak Ozik pojedzie do domu, to bede wplacac 25 zl co miesiac .... Byc moze juz od Marca ... ;)

Posted

I tak wogole to deklaracje jednorazowe, roznia sie w 1 i 2 poscie ;)

U zalozycielki jest 830 zl jednorazowych, a u Majki (moze przekrecilam przepraszam) 720 zl :eviltong:

Posted

Pochwalony ponownie :)
żyję :)
Nie przebrnę dziś przez wszystko, wybaczcie, nadrobię jutro

Będzie rabat dla psa na Bemowie (rozmawiałam bezpośrednio z właścicielem i lekarzami) - wszyscy się żywo zainteresowali losem psiaka i trzymają kciuki
Zdjęcia razem z dr Sterną oglądała dr Żak
Z uwagi na czas operacja innego psiaka (ustalona na piątek) została przełożona na inny termin, bo ten psiaczek może poczekać - Lucky nie. Naprawdę nie dało się szybciej, wybaczcie, stawaliśmy na rzęsach. Właściciele tego przesuniętego psiaka bez namysłu wyrazili zgodę na zmianę terminu jak się dowiedzieli w czym rzecz.

Powiem tak - do dr Sterny na cały luty nie ma zapisów. Czatowałam na niego na schodach i dopadłam, jak na chwilę stracił czujność. Potem już nie miał wyjścia - musiał się zgodzić ;)

NIE ZAPOMNIJCIE DOKUMENTACJI MEDYCZNEJ NA PIĄTEK!

Naprawdę zrobiliśmy wszystko co było możliwe żeby można było operować jak najszybciej