wilczek007 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ZAŁOŻYŁAM NOWY WĄTEK, BEDDZIEMY W NIM UMIESZCZAC ZDJECIA PSÓW Z INNYCH GMIN KTÓRE ZNALAZŁY SIE U NAS ICZEKAJA NA DOMY. KSZESZOWICE, LIBIĄZ oto jeden z nich,był juz przed nowym rokiem przyszedł przed Świetami: spokojny duzy okolo 5 letni samiec.-Z KSZESZOWIC ONek z LIBIAŻA: Cyganka jakos pod koniec pazdziernika pamietam przyszła ,ona i jej trzy kolezanki-Z KSZESZOWIC Quote
wilczek007 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 sunie Z KSZESZOWIC: (te z pazdziernika) Quote
shanti Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Pisałam na e-godów o psach z tej gminy, ale odzew żaden. Kogo obchodzi psiak przy budzie. Jak nie ten to będzie inny :angryy: Quote
wilczek007 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 prawda niestety... dlatego sie zastanawiam czy tą Msane i Godów tez tu wklejac?... Quote
Ada-jeje Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wilczek, shanti, prosze was jak dacie rade przysylajcie mi fotki ale oddzielnie psow z Krzeszowic i oddzielnie z Libiaza na moj adres mailowy. Wiem ze obydwie gminy maja swoje portale i chetnie umieszcza tam swoje psy, rozmawialam juz z nimi. Moze choc kilka wroci do swoich wlascicieli. Quote
wilczek007 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 ok dobra ada;) a ten watek zostawic?Czy moze mogłam go nie zakładac? Quote
Ada-jeje Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zostaw watek, przeciez sporo psow nie wroci na swoje smieci, wiec moze na dogo znajda szanse. Quote
epe Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Witajcie dziewczyny!:lol: Bardzo potrzebny ten wątek - dużo psów np.z Krakowa ginie i właśnie psy odłowione w gminie Krzeszowice mogą być takimi "zgubami"!;) Dawniej,gdy odławiał je Olkusz,pewnie ginęły bez wieści:-( Dzięki temu wątkowi są większe szanse,że właściciele psów się znajdą;)W końcu,świat tak do końca nie jest zły i nie wszystkie z tych psów są porzucone! Quote
wilczek007 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 no dobrze,czasem jak to niektórzy juz wiedzą trzeba mnie uswiadomic czy sie nie rozpędzam :) Quote
wilczek007 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 piesek kilkuletni samiec z Kszeszowic: wesoły ,ufny i ruchliwy Quote
Ada-jeje Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Zpraszamy na zakupy i pomoc bezdomniakow. http://www.dogomania.pl/threads/179530-CiepA-e-kurtki-i-rAE-kawiczki-na-schronisko-w-JastrA-AE-biu-Z-do-15-lutego-2010-g-23-00 Quote
wilczek007 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 kolejny piesek z Libiąża tym razem,ma łańcuszkową obrozę, sięga do kolana i prawie cały czas szczeka. Quote
wilczek007 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 kolejny piesek z Libiąża tym razem,ma łańcuszkową obrozę, sięga do kolana i prawie cały czas szczeka. Quote
wilczek007 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 husky ale niewiem ile dni juz jest Quote
shanti Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Suczka husky przyjechała dzisiaj koło południa z Libiąża. Wet stamtąd też ją obfocił i będzie ogłaszał. Quote
wilczek007 Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 sa nowe psy z Kszeszowic...O ile oamietam to 4... Same duze ONkowate. te dwa ostatnie podobne są ale to dwa rózne. Same samce. Ten z pierwszego i drugiego zdjecia sa strachliwe. Żaden nie jest agresywny.Narazie innych fotek nie mam... Quote
missieek Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 mam zdjecie pierwszego psa ktorego wkleilas robione w grudniu dlugo sie wyczekal w olkuszu aby dojechac do jastrzebia Quote
Ulaa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Nie wiedziałam, że psy z Libiąża i Krzeszowic jeżdżą do JZ! Zapewne mało kto wie... PS. Wilczek, Krzeszowice ;) Quote
Ada-jeje Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Tak i nawet jest z tymi dwoma gminami dobra wspolpraca, obydwie gminy maja swoje zakladki z psami do adopcji, zaginione, znalezione. W libiazu juz od ubieglego roku robia fotki zaraz po wylapaniu, zas w Krzeszowicach, maja tez zakladke ale nie robia fotek i mamy pierwszy dowod, co robi P. z psami z innych gmin. Poniewaz teraz w JZ sa nasze dziewczyny wiec latwo jest uzyskac fotke przywiezionego psa z Libiaza lub Krzeszowic i wyslac im do wstawienia na stronie UM, w ten sposob moze choc czesc zwierzat wrocila by do wlaciciela. Niestety trzeba to jeszcze lepiej dopracowac i tu musi pomoc gmina Krzeszowice do ktorej bede dzwonic w poniedzialek. Quote
Ulaa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 W takim razie niezbędna byłaby informacja w Przełomie i lokalnych gabinetach wet. gdzie właściciele mają szukać fotek psiaków. Quote
Recommended Posts