Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ZAŁOŻYŁAM NOWY WĄTEK, BEDDZIEMY W NIM UMIESZCZAC ZDJECIA PSÓW Z INNYCH GMIN KTÓRE ZNALAZŁY SIE U NAS ICZEKAJA NA DOMY.
KSZESZOWICE,
LIBIĄZ

oto jeden z nich,był juz przed nowym rokiem przyszedł przed Świetami:

spokojny duzy okolo 5 letni samiec.-Z KSZESZOWIC

ONek z LIBIAŻA:

Cyganka jakos pod koniec pazdziernika pamietam przyszła ,ona i jej trzy kolezanki-Z KSZESZOWIC

Posted

Wilczek, shanti, prosze was jak dacie rade przysylajcie mi fotki ale oddzielnie psow z Krzeszowic i oddzielnie z Libiaza na moj adres mailowy. Wiem ze obydwie gminy maja swoje portale i chetnie umieszcza tam swoje psy, rozmawialam juz z nimi. Moze choc kilka wroci do swoich wlascicieli.

Posted

Witajcie dziewczyny!:lol:
Bardzo potrzebny ten wątek - dużo psów np.z Krakowa ginie i właśnie psy odłowione w gminie Krzeszowice mogą być takimi "zgubami"!;)
Dawniej,gdy odławiał je Olkusz,pewnie ginęły bez wieści:-(
Dzięki temu wątkowi są większe szanse,że właściciele psów się znajdą;)W końcu,świat tak do końca nie jest zły i nie wszystkie z tych psów są porzucone!

• 3 weeks later...
Posted

sa nowe psy z Kszeszowic...O ile oamietam to 4...

Same duze ONkowate.

te dwa ostatnie podobne są ale to dwa rózne.
Same samce.
Ten z pierwszego i drugiego zdjecia sa strachliwe. Żaden nie jest agresywny.Narazie innych fotek nie mam...

Posted

Tak i nawet jest z tymi dwoma gminami dobra wspolpraca, obydwie gminy maja swoje zakladki z psami do adopcji, zaginione, znalezione. W libiazu juz od ubieglego roku robia fotki zaraz po wylapaniu, zas w Krzeszowicach, maja tez zakladke ale nie robia fotek i mamy pierwszy dowod, co robi P. z psami z innych gmin.
Poniewaz teraz w JZ sa nasze dziewczyny wiec latwo jest uzyskac fotke przywiezionego psa z Libiaza lub Krzeszowic i wyslac im do wstawienia na stronie UM, w ten sposob moze choc czesc zwierzat wrocila by do wlaciciela. Niestety trzeba to jeszcze lepiej dopracowac i tu musi pomoc gmina Krzeszowice do ktorej bede dzwonic w poniedzialek.