Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No to sądzę że " sprawdzanie" można uznać za spełnione!!! Quote
zula131 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A jak wygląda sprawa sterylizacji/kastracji? Żeby z tej przyjaźni coś się nie ukluło? Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zaraz sprawdzę na wątku Rotki, czy ona jest po sterylce. .................................................................................. Sprawdziłam. Jest po sterylce. Przypominam jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/125276-Rotka-ma-juA-swA-j-dom-i-swoich-ludzi Quote
stonka1125 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 to się dzieje, a myślałam w pierwszej chwili,że właśnie kojotek siedzi przyed budą, podobna rotka że hej! Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='zula131']A jak wygląda sprawa sterylizacji/kastracji? Żeby z tej przyjaźni coś się nie ukluło?[/QUOTE] Oj, tak... Quote
zula131 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Już doczytałam, Rotka jest wysterylizowana :lol: Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='majqa']Oj, tak...[/QUOTE] Patrz wyżej............. uzupełniłam swój post o sterylizacji ;) Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='stonka1125']to się dzieje, a myślałam w pierwszej chwili,że właśnie kojotek siedzi przyed budą, podobna rotka że hej! Kojot nie siedzi przed budą............. Kojot śpi w łóżku swojej pani ;) Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No i to jest właściwe miejsce dla " ciężko pracującego psa" Hi Hi:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Isadora7 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O matko Kojocik w swoim naturalnym środowisku :):):):) Quote
Lu_Gosiak Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 dzieki Casjus za zaproszenie...ale widze, ze domek juz Barnabie sie szykuje i to jaki:):) Quote
hop! Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='majqa']Zachowanie względem zwierząt - koty OK, psy - nieznane Trzeba sprawdzić zachowanie Barnaby w stosunku do innych psów. Rotka jest przyjazna. Myślę, że Barnaba również, ale to powinno zostać sprawdzone. Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Talcott']No i to jest właściwe miejsce dla " ciężko pracującego psa" Hi Hi:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Ja też tak uważam...................:evil_lol: Quote
stonka1125 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ja wiem że kojocisko śpi w pierzynach :),ale myslałam że budkę ma tak sobie, do posiedzenia przy grilu np. Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='hop!']Trzeba sprawdzić zachowanie Barnaby w stosunku do innych psów. Rotka jest przyjazna. Myślę, że Barnaba również, ale to powinno zostać sprawdzone.[/QUOTE] No właśnie, ja też mam nadzieję, że zaakceptuje suczkę tym bardziej, że z kotami jest O.K. Czy jest możliwość sprawdzenia Barnaby? Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='stonka1125']ja wiem że kojocisko śpi w pierzynach :),ale myslałam że budkę ma tak sobie, do posiedzenia przy grilu np.[/QUOTE] [quote name='Talcott']Do tego ma pewnie ALTANKĘ:diabloti:[/QUOTE] Niestety...........mieszka w bloku i ma tylko łóżko................ Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ma Ludzia który Go kocha!!!!! to najważniejsze!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
stonka1125 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 to tak jak moje biedaki, zamęczone w tych kołdrach, łózkach i ogólnie wymęczone życiem w blokowisku, biedaczki:diabloti: Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No jasne - dzień " ciężko pracujących" psów jest taki absorbujący:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
azzie5 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 potwierdzam, że byłam w domu, do któego została adoptowana Lonli - teraz Rotka, warunki są takie jak widać na zdjęciu, ogrodzenie solidne, buda duża, z porządną izolacją od podłoża i ciepła, ogród duży i jest w nim pełno miejsca do biegania, pan Darek nie miał obaw przeciwko temu, żeby psy mogły np. niszczyć trawnik czy kopać w ogrodzie (oprócz, o ile dobrze pamiętam, jednego miejsca pod oknem, które zresztą jest zabezpieczone przed kopaniem jakimiś kolczastymi cierniami). Dogadajcie tylko kwestię budy, bo nie jest wykluczone, czy nie trzeba będzie drugiej, jeśli Barnaba jest tak dużym psem. Lonli/Rotka jest energiczna i bardzo lubi zabawy i gonitwy, sama do nich zaczepia, mam nadzieję że Barnaba też będzie lubił tego rodzaju sporty. Z Biegaczem też się chętnie bawiła, tylko on nie miał aż tyle energii i był znacznie mniejszych gabarytów. Na samym początku Biegacz trochę warczał na te jej zaczepki do zabawy i suńka od razu dawała spokój, ale już chyba po pół godzinie razem się zgodnie bawili, także jeśli o nią chodzi, to nie sądzę żeby był jakikolwiek problem. Pan Darek, jak mówił, karmi psy osobno, bo zwracaliśmy uwagę, że suńka jest bardzo pazerna na jedzenie, żeby nie było konfliktu, teraz więc też oczywiście przypomnijcie, żeby miski były koniecznie stawiane zdala od siebie. Poza tym polecałabym oczywiście wizytę poadopcyjną. Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Azzie, wielkie dzięki za informacje :Rose: Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='majqa']A, i tu się zdziwisz, ja Ci nie odpuszczę, czekaj, plizzzz na tekst, jutro będzie. :-)[/QUOTE] To co z tym allegro? ;) Szykuje się domek, więc chyba niepotrzebne ;) Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Laruś nie potrzebne!!! Zamiast niego Plizzzzzz tu wejdź i zrobisz Plizzzzzzzzzzz to wplace kaskę na Allegro?? http://www.dogomania.pl/threads/177478-Buba-duma-mieleckiego-schroniska-wesoA-a-staruszka-szuka-domu Quote
Recommended Posts