pumpeek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Witam! Postanowiłem swojego 6-miesięcznego psa przerzucić na dietę barf ;) I mam tutaj do was pytanie odnośnie surowego mięsa wołowego... W zoologicznym niedaleko mojego domu, sprzedają właśnie surowe mięso wołowe w kostce (dobrze zamrożone) - przypomina to trochę smalec, tylko grubsza kostka xD I tak na opakowaniu pisze: masa netto - 250g Składniki - mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego Zawartość: białka 15,71%; tłuszcz 7,63%; popioł całkowity (?) 3,17%; wilgotność 60%; włókna surowe 0,83% Czy to mięso jest dobre i nadaje się do podawania w czasie diety Barf? Quote
kivik Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 szkoda, ze nie ma dokladnie wymienionych skladnikow. Tak naprawde nie wiesz, co podajesz Quote
Mada:) Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Czy ta kostka jest opakowana w biały, zwykły papier (jak smalec)? Quote
Recommended Posts