Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

acha naprawde warto zrobic ogloszenie na infoludku...ja stamtad mialam najwiecej odzewow jak oglaszalam Sopelka. z 5-6 osob dzwonilo i jeden domek wział innego pieska - Punto:)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniłam na numer, który dostałam od TOZ'u, młoda dziewczyna odebrała, pogadałyśmy, wstępnie powiedziała, że tak :-) musi przekazać teściom bo to oni oferują DT i zadzwoni do mnie jutro potwierdzić. Mam nadzieje, że wypali, boję się tylko, że teraz te Święta, wyjazdy, zjazdy rodzinne...

Posted

[quote name='ageralion']fergilka kiedy Miecio jedzie do DT?

Jutro będę mieć odpowiedź konkretną z DT czy się decydują na bank. Chciałabym żeby Święta spędził w ciepełku przy człowieku.

Brakuje nam jeszcze 150zł stałych deklaracji
:-(

Posted

zobaczymy...moze jakis jeszcze cegielkowy bazarek wymysle....:) tylko musicie mi podac wszystkie namiary konta, chyba ze sa na pierwszej stronie...zaraz zobacze.
Nie ma...to poprosze na priv numer konta i bede rozsylac tym, co kupia cegielke. W weekend bede miala troche czasu to cos wymysle;)
acha, bardzo prosze o podrzucanie bazarku, cos slabo przędzie...:(

Posted

Czekam dziś na informację z DT, uzupełnie w domu pierwszy post wpisując numer konta, w pracy nie mogę edytowac. Dziś juz zacznę szykować rzeczy na bazarek. Wczoraj prawie całe popołudnie spędziłam u mechanika, bo po wymianie kół na letnie zaczęło mi coś stukać pukać i nikt nie wie co to jest, dzis jadę do nastepnego "fachowcy".

Posted

jedz fergielko, tylko żebyś do mnie dojechała :)))
fajnie że nasz Miecio się trzyma - czekam
na więcej zdjęć :D jak pojadę do schroniska
i on tam będzie to spróbuję go poznać.
nadal jest w izolatce ? wpuszczają tam ?

:placz: [FONT=Comic Sans MS]KOCHANI, DEKLARACJE POTRZEBNE ! [/FONT]:placz:

Posted

Mieciu juz nie jest w izolatce,jak bylysmy z Fergilka jakies 2 tygodnie temu , byl w boskie K.Numeru nie pamietam ale w biurze powiedza na pewno.My bedziemy u niego w niedziele.

Posted

Ja nie wiem kiedy będę, jadę dzisiaj do siostry
do Szczecina i jak będę w pobliżu to zajedziemy
zobaczyć moje psiaki, które tam trafiły i
poznać Miecia :)

Posted

Miałam telefon z DT, oferta jest aktualna, jest tylko jeden problem - cena to 17zł za dobę bez karmy :-( co nam daje 510 zł za miesiąc (30dni) :-( i tak stargowałam się z 20 zł. Wcześniejsza cena była podana przez TOZ i to tak na oko, na gębę.
Mietek mieszkałby w domku z mała, młodą suńką. Jedzonko gotowane, dom z ogródkiem, Ci Państwo mieli już kilku tymczasowiczów, więc mają doświadczenie. Ale cena to masakra, nawet nie mam teraz żeby opłacić od razu za miesiąc z góry, deklaracji brak, jestem załamana...