Nemko Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 acha naprawde warto zrobic ogloszenie na infoludku...ja stamtad mialam najwiecej odzewow jak oglaszalam Sopelka. z 5-6 osob dzwonilo i jeden domek wział innego pieska - Punto:) Quote
blacky. Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Fergielko jak do mnie przyjedziesz to dam Ci rzeczy na bazarek których ja nie sprzedałam :) Quote
blacky. Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mieciu masz od ciotki ogłoszenie na infoludku :) Quote
blacky. Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 No holender, nie wiem jak to zrobiłam że nie ma na infoludku :((( Jutro jeszcze raz spróbuje, wieczorem - może czeka na akceptację, albo cuś... Quote
fergilka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Dzwoniłam na numer, który dostałam od TOZ'u, młoda dziewczyna odebrała, pogadałyśmy, wstępnie powiedziała, że tak :-) musi przekazać teściom bo to oni oferują DT i zadzwoni do mnie jutro potwierdzić. Mam nadzieje, że wypali, boję się tylko, że teraz te Święta, wyjazdy, zjazdy rodzinne... Quote
blacky. Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 W końcu jakaś pewniejsza informacja :) Trzymam kciuki za ten DT :) Quote
Nemko Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mieciu kochany psiaku...Juz tu ciotki ci szykuja miejsce w dt... Quote
fergilka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='Nemko']http://www.dogomania.pl/threads/182479-MISZ-MASZ-BIA-UTKOWO-RA-ZNISTY-NA-PUNTO-MIECIA-I-BASTERA-DO-11-KWIETNIA-do-21-00/page2 bazarek sie roztroił tyle biedakow mamy:roll: Nemko dziękuję za ten bazarek, znaczy Miecio dziękuje :-) jak wystawie mój to też się podzielę a co! Już się nie mogę doczekać jak podjadę do Mietka w weekend i mu wszystko opowiem:-) Quote
fergilka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 [quote name='ageralion']fergilka kiedy Miecio jedzie do DT? Jutro będę mieć odpowiedź konkretną z DT czy się decydują na bank. Chciałabym żeby Święta spędził w ciepełku przy człowieku. Brakuje nam jeszcze 150zł stałych deklaracji :-( Quote
ageralion Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Te deklaracje sie zbiora, a jak nie to bazarkami dorobimy albo jednorazowymi deklaracjami. Bedzie dobrze, musi byc :) Quote
danal1983 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 zapisuje sobie, nie moge sie narazie bardziej zaangażować:( Quote
Nemko Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 zobaczymy...moze jakis jeszcze cegielkowy bazarek wymysle....:) tylko musicie mi podac wszystkie namiary konta, chyba ze sa na pierwszej stronie...zaraz zobacze. Nie ma...to poprosze na priv numer konta i bede rozsylac tym, co kupia cegielke. W weekend bede miala troche czasu to cos wymysle;) acha, bardzo prosze o podrzucanie bazarku, cos slabo przędzie...:( Quote
fergilka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Czekam dziś na informację z DT, uzupełnie w domu pierwszy post wpisując numer konta, w pracy nie mogę edytowac. Dziś juz zacznę szykować rzeczy na bazarek. Wczoraj prawie całe popołudnie spędziłam u mechanika, bo po wymianie kół na letnie zaczęło mi coś stukać pukać i nikt nie wie co to jest, dzis jadę do nastepnego "fachowcy". Quote
blacky. Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 jedz fergielko, tylko żebyś do mnie dojechała :))) fajnie że nasz Miecio się trzyma - czekam na więcej zdjęć :D jak pojadę do schroniska i on tam będzie to spróbuję go poznać. nadal jest w izolatce ? wpuszczają tam ? :placz: [FONT=Comic Sans MS]KOCHANI, DEKLARACJE POTRZEBNE ! [/FONT]:placz: Quote
Enigma79 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Mieciu juz nie jest w izolatce,jak bylysmy z Fergilka jakies 2 tygodnie temu , byl w boskie K.Numeru nie pamietam ale w biurze powiedza na pewno.My bedziemy u niego w niedziele. Quote
blacky. Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Ja nie wiem kiedy będę, jadę dzisiaj do siostry do Szczecina i jak będę w pobliżu to zajedziemy zobaczyć moje psiaki, które tam trafiły i poznać Miecia :) Quote
fergilka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Miałam telefon z DT, oferta jest aktualna, jest tylko jeden problem - cena to 17zł za dobę bez karmy :-( co nam daje 510 zł za miesiąc (30dni) :-( i tak stargowałam się z 20 zł. Wcześniejsza cena była podana przez TOZ i to tak na oko, na gębę. Mietek mieszkałby w domku z mała, młodą suńką. Jedzonko gotowane, dom z ogródkiem, Ci Państwo mieli już kilku tymczasowiczów, więc mają doświadczenie. Ale cena to masakra, nawet nie mam teraz żeby opłacić od razu za miesiąc z góry, deklaracji brak, jestem załamana... Quote
Enigma79 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 f***, faktycznie sporo... moze znajdzie sie inny dt, kurczeeeee.... Quote
Cudak Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Masakra! Może zapytacie mariamc, czy nie ma miejsca w swoim hoteliku? Koszt to 200zł/mies (w cenę wliczona jest karma) Quote
fergilka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Jutro zadzwonię do TOZ'u pogadać, niech załatwią coś taniej może. Zaraz napisze do Pani Danusi. Quote
Nemko Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2119397_hotel_dla_psiakow_serdecznie_zaprasza.html zawsze to 450;/ Quote
Nemko Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 http://www.hoteledlapsow.com/ znacie te hoteliki? Quote
Recommended Posts