Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam do Maupa4 prośbe o prowadzenie wątku. Czekam.
Co do bazarku to mam duzo różnych rzeczy, w weekend porobię zdjęcia i wystawię. Czy myślicie, że lepiej będzie, gdy ktoś bardziej znany na dogo wystawi bazarek? wtedy moge przesłać zdjęcia, opisy, i rzeczy do tej osoby..nie wiem jak lepiej?

Co do allegro cegiełkowego to nie wiem czy przejdzie, TOZ ma przecież wiele tych bid, a Mietek to taki już mój, ale zapytam.

Blacky dzięki za banerki:loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szybka akcja i jestem prowadzącą wątku zmieniłam tylko tytuł narazie, wszystko uzupełnie w domu, bo jak będę tak dalej siedziec na dogo w pracy to wywalą mnie z roboty i nie będę mieć z czego opłacać tych bid moich wszystkich. Poza tym przegladarka dziwnie mi działa, nie widzę zdjęć, avatarków, nie moge dodać banerków, skacze cały czas z Mozilli na IE i nic to nie daje. Komp w domu lepiej funkcjonuje.
Jak macie jakieś rady, propozycje, sugestie w kwestii prowadzenia wątku to piszcie, to mój pierwszy wątek :-)
Tymczasem zbieramy deklaracje!!
Mamy już jedną deklarację stałą:
Enigma: 20 zł :-)

Daj grosika dla Miecika :-)

Posted

fergilka jesli chcesz, to moge pomoc w bazarku, mam juz jakie takie doswiadczenie (albo ja wystawie albo pomoge i naprowadze jak to zrobic :))

w pierwszym poscie wstawiaj uaktualnienia, rozliczenia i deklaracje (jednorazowe/stale), wtedy bedzie wiadomo jak wygladaja finanse, no i oczywiscie wpisz ile kosztuje DT :) Fajnie tez jak wypisane sa strony watku, na ktorych mozna znalezc zdjecia.
Bardzo czesto ludzie wchodza na watek i czytaja tylko pierwszy post, bo watek potrafi mniec kilkadziesiat stron, to taka forma reklamy dla Miecia ;) Pogrubiaj tez najwazniejsze rzeczy i prosby...

Tyle mi przyszlo do glowy...:oops:

Posted

[quote name='ageralion']Fajnie tez jak wypisane sa strony watku, na ktorych mozna znalezc zdjecia.

...albo nawet wstawić do 1. postu jedno aktualne zdjęcie Mietka, tak dla porównania ;) bo widać ogromną różnicę w jego wyglądzie.

Popatrz, jak prowadzone są inne wątki na dogo, np ten: http://www.dogomania.pl/threads/181755-Laki-10letni-bokser-z-patologii-zbieramy-na-DT-i-transport lub ten: http://www.dogomania.pl/threads/178565-MA-oda-suka-ONka-dom-schronisko-dom-poniewierka-Ma-DT-dziAE-kujemy-Szuka-DS-PILNIE

Pieniądze na DT będą zbierane na Twoje konto, czy TOZu?

Posted

Jak miło że u Miecia się coś dzieje :))
Finansowo nie pomogę,
musze opłacić strzyżenie i kubraczek
dla mojeg Tuptusia , który i tak
chyba będzie uśpiony :placz:
i wspieram finansowo 3 psy...
Mieciu trzymaj się :)

Posted

Uaktualniłam pierwszy post. Porozsyłam trochę wątek, cioteczki jak macie wolną chwilę to też rozsyłajcie. Jutro podjdę do TOZ'u i zapytam o allegro cegiełkowe i na jakie konto wpłacamy, czy zrobili już ofertę i czego więcej się o Mieciu dowiedzieli.
Ageralion ogarnę do weekendu rzeczy na bazarek i jak będziesz mogła pomóc to będę wdzięczna. Porobię zdjęcia, opisy i ustalimy kto wystawi. Większość to ciuchy, torebki...

Biedny ten Miecio w schronie, najchetniej to już bym go wyciągnęła, opłaciła pierwszy miesiąc, ale co potem :-( nie dam rady sama go utrzymać, mam też wielu swoich deklarowiczów..

Posted

Fergielko jak do mnie przyjedziesz to dostaniesz 2 dychy dla Micia :D
jednorazowo... stało nie mam co się deklarować :(
Bo na koncie pustki, a w portfelu jest :)

Posted

blacky764 napisał(a):
Fergielko jak do mnie przyjedziesz to dostaniesz 2 dychy dla Micia :D
jednorazowo... stało nie mam co się deklarować :(
Bo na koncie pustki, a w portfelu jest :)

Dziękuję:-) dopisałam deklarację do pierwszego postu. Tak sobie myślę, że ewentualne deklaracje można będzie wpłacać na moje konto, a nie TOZ'u, będę wtedy w pierwszym poście wszystko rozliczać na bieżąco.

Posted

mysza dawaj i zmykaj w podskokach :D
będziemy wdzięczni za wszystko, grosz do grosza i będzie na hotelik :)
wszystko się przyda dla naszego Mieciątka :))

Posted

Sadze, ze frgilka na swoje konto powinna zbierac, wtedy na bierzaco bedzie mogla pilnowac finansow ;)
Bazarkiem sie zajmiemy i bedzie moze na kilka oplat za hotelik :eviltong:

A tak ogolnie to gdzies mi chyba umknelo. Czy Miecio jest wykastrowany?

Posted

Ja sądzę że może zbierać na swoje konto,
my ją znamy i nie ma problemu :)
Ja jej dam do łapeczki kaske
i mam do niej zaufanie, jestem
łatwowierna, ale Fergielka
jest "spoko" :D

Posted

Mysza każda wpłata jest na wage złota :-) Agnieszko dziękuję:loveu:. Zaraz uaktualnie pierwszy post.

Ageralion Mietek nie jest wykastrowany, niestety.
Nie mogę cytować odpwiedzi (w pracy mi komp fisiuje) dlatego pisze do każdego z osobna:-)

Odpisała mi dziewczyna z TOZ'u, że jutro podejdą zrobić zdjęcia i zamieszczą ofertę Mieciowi. Po pracy zadzwonie do tych Państwa-naszego DT i upewnie się, że ich oferta aktualna. Przed Świętami trzeba go wyciągnąć na bank. Stane na głowie a wyjdzie ze schronu, pierwszy m-c opłace, zrobię bazarek, deklaracje się zbierają..jakoś to będzie.

Rozsyłałam wczoraj wątek Miecia i okazało się, że u niektórych link nie działał:angryy: masakra...

Posted

[quote name='fergilka']Ageralion Mietek nie jest wykastrowany, niestety.
Rozmawialam z kierowniczka kiedy na temat kastracji psa i na zyczenie adoptujacego, moga wykastrowac. Tylko nie wiem wtedy ile by musial jeszcze zostac w schronie. Zapytaj dziewczyn z TOZ'u czy moga pomoc w jego kastracji...

[quote name='fergilka']
Rozsyłałam wczoraj wątek Miecia i okazało się, że u niektórych link nie działał:angryy: masakra...
Bo dogo wariuje. Ja jak wstawiam link, to zawsze w trybie odpowiedzi "Opcje zaawansowane", bo po dodaniu linka mozna zrobic podglad wiadomosci. Wtedy link sie "skraca" i mozna wstawiac post. Jak sie uzywa odpowiedzi szybkiej, to dogo czasem nie zmienia linka na ta krotka wersje i nie bedzie wtedy dzialal...

Posted

Magdola wszystkie "pierdoły" się przydadzą:-) możemy się umówić to podjadę po rzeczy, które chcesz przekazać, w weekend mam trochę więcej czasu, to będę też wszystkie moje rzeczy na bazarek ogarniać. Kurcze jeszcze tyle kaski się zbierze, że zostanie :-)
Co do kastracji to pogadam z TOZ'em, może na ich koszt będzie można ciachnąć Mietka.

Posted

[quote name='fergilka']Magdola wszystkie "pierdoły" się przydadzą:-) możemy się umówić to podjadę po rzeczy, które chcesz przekazać, w weekend mam trochę więcej czasu, to będę też wszystkie moje rzeczy na bazarek ogarniać. Kurcze jeszcze tyle kaski się zbierze, że zostanie :-)
Co do kastracji to pogadam z TOZ'em, może na ich koszt będzie można ciachnąć Mietka.

jakby co to jutro jestem do dyspozycji caly dzien, a sob i nd po 16. wysle ci na pw moj nr

Posted

na razie nie dam rady zdeklarowac sie na stale...wieczorem posle maluchowi pare złotych. Poczytam watek od poczatku. Jestem "zalatana" i czasem po prostu nie daje rady zaangazowac sie w kilka watkow calym sercem wiec daje 1/..ktoracs a to za malo;) Znajdziemy Mieciowi jakis domek:roll:....

Posted

Acha...poczytalam od momentu, kiedy zgubilam watek i widze, ze pieniazki na dt to teraz podstawa. Wlasnie mam w budowie bazarek i moge ew. polowe wplywow przekazac na Miecia. Musze tylko dorzucic pare rzeczy:)

Posted

[quote name='fergilka']Co do kastracji to pogadam z TOZ'em, może na ich koszt będzie można ciachnąć Mietka.

Tak byłoby najlepiej. W DT miałby lepszą opiekę po kastracji ;)

Trzeba go jak najszybciej wyciągnąć, taka piękna pogoda, a on zamiast chodzić na spacerki, siedzi biedny w schronie :(

Nemko podaj nam link do bazarku, jak go zrobisz :loveu: