fergilka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Napisałam do Maupa4 prośbe o prowadzenie wątku. Czekam. Co do bazarku to mam duzo różnych rzeczy, w weekend porobię zdjęcia i wystawię. Czy myślicie, że lepiej będzie, gdy ktoś bardziej znany na dogo wystawi bazarek? wtedy moge przesłać zdjęcia, opisy, i rzeczy do tej osoby..nie wiem jak lepiej? Co do allegro cegiełkowego to nie wiem czy przejdzie, TOZ ma przecież wiele tych bid, a Mietek to taki już mój, ale zapytam. Blacky dzięki za banerki:loveu: Quote
fergilka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Szybka akcja i jestem prowadzącą wątku zmieniłam tylko tytuł narazie, wszystko uzupełnie w domu, bo jak będę tak dalej siedziec na dogo w pracy to wywalą mnie z roboty i nie będę mieć z czego opłacać tych bid moich wszystkich. Poza tym przegladarka dziwnie mi działa, nie widzę zdjęć, avatarków, nie moge dodać banerków, skacze cały czas z Mozilli na IE i nic to nie daje. Komp w domu lepiej funkcjonuje. Jak macie jakieś rady, propozycje, sugestie w kwestii prowadzenia wątku to piszcie, to mój pierwszy wątek :-) Tymczasem zbieramy deklaracje!! Mamy już jedną deklarację stałą: Enigma: 20 zł :-) Daj grosika dla Miecika :-) Quote
ageralion Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 fergilka jesli chcesz, to moge pomoc w bazarku, mam juz jakie takie doswiadczenie (albo ja wystawie albo pomoge i naprowadze jak to zrobic :)) w pierwszym poscie wstawiaj uaktualnienia, rozliczenia i deklaracje (jednorazowe/stale), wtedy bedzie wiadomo jak wygladaja finanse, no i oczywiscie wpisz ile kosztuje DT :) Fajnie tez jak wypisane sa strony watku, na ktorych mozna znalezc zdjecia. Bardzo czesto ludzie wchodza na watek i czytaja tylko pierwszy post, bo watek potrafi mniec kilkadziesiat stron, to taka forma reklamy dla Miecia ;) Pogrubiaj tez najwazniejsze rzeczy i prosby... Tyle mi przyszlo do glowy...:oops: Quote
Cudak Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='ageralion']Fajnie tez jak wypisane sa strony watku, na ktorych mozna znalezc zdjecia. ...albo nawet wstawić do 1. postu jedno aktualne zdjęcie Mietka, tak dla porównania ;) bo widać ogromną różnicę w jego wyglądzie. Popatrz, jak prowadzone są inne wątki na dogo, np ten: http://www.dogomania.pl/threads/181755-Laki-10letni-bokser-z-patologii-zbieramy-na-DT-i-transport lub ten: http://www.dogomania.pl/threads/178565-MA-oda-suka-ONka-dom-schronisko-dom-poniewierka-Ma-DT-dziAE-kujemy-Szuka-DS-PILNIE Pieniądze na DT będą zbierane na Twoje konto, czy TOZu? Quote
blacky. Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Jak miło że u Miecia się coś dzieje :)) Finansowo nie pomogę, musze opłacić strzyżenie i kubraczek dla mojeg Tuptusia , który i tak chyba będzie uśpiony :placz: i wspieram finansowo 3 psy... Mieciu trzymaj się :) Quote
fergilka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Uaktualniłam pierwszy post. Porozsyłam trochę wątek, cioteczki jak macie wolną chwilę to też rozsyłajcie. Jutro podjdę do TOZ'u i zapytam o allegro cegiełkowe i na jakie konto wpłacamy, czy zrobili już ofertę i czego więcej się o Mieciu dowiedzieli. Ageralion ogarnę do weekendu rzeczy na bazarek i jak będziesz mogła pomóc to będę wdzięczna. Porobię zdjęcia, opisy i ustalimy kto wystawi. Większość to ciuchy, torebki... Biedny ten Miecio w schronie, najchetniej to już bym go wyciągnęła, opłaciła pierwszy miesiąc, ale co potem :-( nie dam rady sama go utrzymać, mam też wielu swoich deklarowiczów.. Quote
blacky. Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Fergielko jak do mnie przyjedziesz to dostaniesz 2 dychy dla Micia :D jednorazowo... stało nie mam co się deklarować :( Bo na koncie pustki, a w portfelu jest :) Quote
fergilka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 blacky764 napisał(a):Fergielko jak do mnie przyjedziesz to dostaniesz 2 dychy dla Micia :D jednorazowo... stało nie mam co się deklarować :( Bo na koncie pustki, a w portfelu jest :) Dziękuję:-) dopisałam deklarację do pierwszego postu. Tak sobie myślę, że ewentualne deklaracje można będzie wpłacać na moje konto, a nie TOZ'u, będę wtedy w pierwszym poście wszystko rozliczać na bieżąco. Quote
blacky. Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Nie ma problemu, jak nie przyjedziesz do mojego Tuptusia, to przeleje Ci na konto jak tylko będę na nim coś mieć :) Quote
mysza 1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Mogę coś wpłacić jednorazowo ale na stałe niestety nie. Quote
blacky. Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mysza dawaj i zmykaj w podskokach :D będziemy wdzięczni za wszystko, grosz do grosza i będzie na hotelik :) wszystko się przyda dla naszego Mieciątka :)) Quote
agnieszka32 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ode mnie 30 zł miesięcznie, przepraszam, więcej już nie dam rady - mam zbyt dużo deklaracji już. Quote
blacky. Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dziękuję w imieniu Miecia naszego :) Wpłatami zajmuje się Fergielka a ja robię za "podziękowaczkę" :D Oj Mietek masz branie przystojniaku :D Quote
ageralion Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Sadze, ze frgilka na swoje konto powinna zbierac, wtedy na bierzaco bedzie mogla pilnowac finansow ;) Bazarkiem sie zajmiemy i bedzie moze na kilka oplat za hotelik :eviltong: A tak ogolnie to gdzies mi chyba umknelo. Czy Miecio jest wykastrowany? Quote
blacky. Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ja sądzę że może zbierać na swoje konto, my ją znamy i nie ma problemu :) Ja jej dam do łapeczki kaske i mam do niej zaufanie, jestem łatwowierna, ale Fergielka jest "spoko" :D Quote
fergilka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Mysza każda wpłata jest na wage złota :-) Agnieszko dziękuję:loveu:. Zaraz uaktualnie pierwszy post. Ageralion Mietek nie jest wykastrowany, niestety. Nie mogę cytować odpwiedzi (w pracy mi komp fisiuje) dlatego pisze do każdego z osobna:-) Odpisała mi dziewczyna z TOZ'u, że jutro podejdą zrobić zdjęcia i zamieszczą ofertę Mieciowi. Po pracy zadzwonie do tych Państwa-naszego DT i upewnie się, że ich oferta aktualna. Przed Świętami trzeba go wyciągnąć na bank. Stane na głowie a wyjdzie ze schronu, pierwszy m-c opłace, zrobię bazarek, deklaracje się zbierają..jakoś to będzie. Rozsyłałam wczoraj wątek Miecia i okazało się, że u niektórych link nie działał:angryy: masakra... Quote
magdola Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 moge komus przekazac pare "pierdół" na bazarek dla malego... Quote
ageralion Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='fergilka']Ageralion Mietek nie jest wykastrowany, niestety. Rozmawialam z kierowniczka kiedy na temat kastracji psa i na zyczenie adoptujacego, moga wykastrowac. Tylko nie wiem wtedy ile by musial jeszcze zostac w schronie. Zapytaj dziewczyn z TOZ'u czy moga pomoc w jego kastracji... [quote name='fergilka'] Rozsyłałam wczoraj wątek Miecia i okazało się, że u niektórych link nie działał:angryy: masakra... Bo dogo wariuje. Ja jak wstawiam link, to zawsze w trybie odpowiedzi "Opcje zaawansowane", bo po dodaniu linka mozna zrobic podglad wiadomosci. Wtedy link sie "skraca" i mozna wstawiac post. Jak sie uzywa odpowiedzi szybkiej, to dogo czasem nie zmienia linka na ta krotka wersje i nie bedzie wtedy dzialal... Quote
fergilka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Magdola wszystkie "pierdoły" się przydadzą:-) możemy się umówić to podjadę po rzeczy, które chcesz przekazać, w weekend mam trochę więcej czasu, to będę też wszystkie moje rzeczy na bazarek ogarniać. Kurcze jeszcze tyle kaski się zbierze, że zostanie :-) Co do kastracji to pogadam z TOZ'em, może na ich koszt będzie można ciachnąć Mietka. Quote
magdola Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='fergilka']Magdola wszystkie "pierdoły" się przydadzą:-) możemy się umówić to podjadę po rzeczy, które chcesz przekazać, w weekend mam trochę więcej czasu, to będę też wszystkie moje rzeczy na bazarek ogarniać. Kurcze jeszcze tyle kaski się zbierze, że zostanie :-) Co do kastracji to pogadam z TOZ'em, może na ich koszt będzie można ciachnąć Mietka. jakby co to jutro jestem do dyspozycji caly dzien, a sob i nd po 16. wysle ci na pw moj nr Quote
Nemko Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 na razie nie dam rady zdeklarowac sie na stale...wieczorem posle maluchowi pare złotych. Poczytam watek od poczatku. Jestem "zalatana" i czasem po prostu nie daje rady zaangazowac sie w kilka watkow calym sercem wiec daje 1/..ktoracs a to za malo;) Znajdziemy Mieciowi jakis domek:roll:.... Quote
Nemko Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Acha...poczytalam od momentu, kiedy zgubilam watek i widze, ze pieniazki na dt to teraz podstawa. Wlasnie mam w budowie bazarek i moge ew. polowe wplywow przekazac na Miecia. Musze tylko dorzucic pare rzeczy:) Quote
Cudak Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='fergilka']Co do kastracji to pogadam z TOZ'em, może na ich koszt będzie można ciachnąć Mietka. Tak byłoby najlepiej. W DT miałby lepszą opiekę po kastracji ;) Trzeba go jak najszybciej wyciągnąć, taka piękna pogoda, a on zamiast chodzić na spacerki, siedzi biedny w schronie :( Nemko podaj nam link do bazarku, jak go zrobisz :loveu: Quote
Nemko Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/182479-MISZ-MASZ-BIA-UTKOWO-RA-ZNISTY-NA-PUNTO-MIECIA-I-BASTERA-DO-11-KWIETNIA-do-21-00/page2 bazarek sie roztroił tyle biedakow mamy:roll: Quote
Recommended Posts