fergilka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Greven chcę Ci wysłać pw, masz zapchaną skrzynkę :-) Quote
fergilka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 blacky764 napisał(a):Ja się nie znam na formalnościach u Was, ale dacie radę :) Moja mama się mnie zapytała przed chwilą : "Co co jutro go już przywiozą?" "Nie w środę albo później" "Żeby go jak najszybciej przywiozły" Juz się wczuwa :)) Blacky skoro mama się interesuję Mieciem, pokaż jej może kilka fotek co? boje się, że się wkurzy i powie, że on za duży czy coś. Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 fergilka napisał(a):Blacky skoro mama się interesuję Mieciem, pokaż jej może kilka fotek co? boje się, że się wkurzy i powie, że on za duży czy coś. Widziała fotki, sama chciała zobaczyć, wie jaki jest duż powiedziałam jej :) Znaczy poprawiłam się, nie martw się Fergilko obie czekamy na jego przyjazd :) Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='blacky764']Fergilko zmień temat :) ma DT, szuka pilnie DS ! :) ________________________________________ Quote
fergilka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Tyle tych postów nagle, że nie nadążam :-) tytuł zmienię jak już Mietek będzie u Ciebie blacky, tak żeby nie zapeszać:-) Quote
Greven Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='fergilka']Greven chcę Ci wysłać pw, masz zapchaną skrzynkę proequo@gmail.com Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No dobra :) niech Ci będzie Fergielko, to na kiedy się umawiamy ? Środa czy czwartek ? :D Quote
ageralion Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Dziewczyny ja nie wiem, moze zrzedze albo za bardzo dmucham na zimne ale byla bym spokojniejsza, gdyby pierwsze spotkanie rodziny z Mietkiem, nadzorowal i poprowadzil ktos z doswiadczeniem w tym temacie... Quote
Cudak Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 fergilka napisał(a):Tyle tych postów nagle, że nie nadążam :-) Haha, ja też nie nadążam. Dopiero od koni wróciłam, a tu tyle do nadrobienia :multi: Trzymam kciuki! Musi się udać! To dla Mietka jedyna szansa.... Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ageralion napisał(a):Dziewczyny ja nie wiem, moze zrzedze albo za bardzo dmucham na zimne ale byla bym spokojniejsza, gdyby pierwsze spotkanie rodziny z Mietkiem, nadzorowal i poprowadzil ktos z doswiadczeniem w tym temacie... Będzie Fergilka... a nie mam nic przeciwko przyjedzcie ciężarówka nawet w 100 osób :) :D Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Fergilko mam takie legowisko po york'u, może Ci się przyda lub w schronie ? Bo leży i mi zawadza :) Quote
fergilka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 ageralion napisał(a):Dziewczyny ja nie wiem, moze zrzedze albo za bardzo dmucham na zimne ale byla bym spokojniejsza, gdyby pierwsze spotkanie rodziny z Mietkiem, nadzorowal i poprowadzil ktos z doswiadczeniem w tym temacie... No właśnie to bardzo dobry pomysł, trzeba być ostrożnym. Kto doświadczony mógłby jechać? ja to żółtodziub w behawioralnych sprawach. Jak to teraz wszystko zgrać, umówienie z Greven, wyciągnięcie Miecia, odrobaczenie (mogę podjechac choćby jutro po pracy i podać mu tabletkę wcześniej zakupioną ale w schronie to bez sensu pewnie nie?) jeszcze kapiel...cholera wszystko szybko, szybko..ale jak Enigma wejdzie to zawału dostanie :loveu: Quote
fergilka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 blacky764 napisał(a):Fergilko mam takie legowisko po york'u, może Ci się przyda lub w schronie ? Bo leży i mi zawadza :) Dla moich bulw to za małe yorkowe :evil_lol: trzymaj na razie, jak w dobrym stanie to może na bazarek się wrzuci, w tygodniu i tak się pewnie zobaczymy to pogadamy. Napisałam do Greven, czekam co odpisze, musimy się jakoś umówić, może podjechałaby ze mną i Mietkiem do blacky do Gryfina jako doświadczona osoba na taką wizytę tymczasoadopcyjną :-)? Teraz spadam już, będę na dogo z samego rana. Dobranoc cioteczki:-) Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A to Enigma jeszcze nie wie ? :D U la la la, to będzie mieć niespodziankę :) Ja juz napisałam może Was i 100 osób ciężarówką przyjechać :D Mi to bez różnicy, będziemy się cieszyć i weselić :) Ta środa mi pasuje, a później to już do Świąt, od czwartu mam wolne, a w środę jeszcze do dentysty jestem umówiona na 13.30. Także musimy się zgadać, wszystko na "gwałtu-rety" :D Lepiej dla Miecia :) Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 fergilka napisał(a):tymczasoadopcyjną :-)? Fajnie to brzmi :D fergilka napisał(a):w dobrym stanie to może na bazarek się wrzuci, w tygodniu i tak się pewnie zobaczymy to pogadamy W stanie nie nagannym, wyprane w modną zeberkę, taka bestia jak york go nie zeżarła :D fergilka napisał(a):Napisałam do Greven, czekam co odpisze, musimy się jakoś umówić, może podjechałaby ze mną i Mietkiem do blacky do Gryfina jako doświadczona osoba Zapraszam :) fergilka napisał(a):Dobranoc cioteczki:-) Dobranoc, dobranoc :) Quote
Greven Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Blacky, czy możesz skontaktować ze mną swoją mamę? Jesteś niepełnoletnia, a umowa jest podpisywana z osobą pełnoletnią, więc to z Twoją mamą muszę pogadać ;) 798 442 668, dzięki! Quote
Enigma79 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Enigma - zawał - co się dzieje ???? dobra, czytam od początku. Quote
katlis Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 blacky764 napisał(a):Nie no Kamilo, na pewno nie :( Mamy już jednego psa a ja planuje się niedługo z domu wyprowdzić i wtedy będę musiała zabrać któregoś ze sobą :D A przeprowadze się do domu gdzie będzie dziecko, dwójka dorosłych, pies i kot - też nie będę się chciała narzucać ze zwierzakami :( Mam może mało istotne pytanie w kwesti Miecia, ale muszę je zadać. Jeżeli dobrze pamiętam Moniko masz 13 lub 14 lat, więc do kąd chcesz się wyprowadzać? W grudniu ubiegłego roku robiłaś zbiórkę na mamy konto, bo z racji swojej niepełnoletności nie masz swojego, więc w związku z powyższym mam pytanie: 1) kiedy osoby bezpośrednio zaangażowane w wyciągnięcie Mietka ze schronu zostaną skontaktowane z Twoją mamą? Quote
ageralion Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 fergilka napisał(a):No właśnie to bardzo dobry pomysł, trzeba być ostrożnym. Kto doświadczony mógłby jechać? ja to żółtodziub w behawioralnych sprawach. Jak to teraz wszystko zgrać, umówienie z Greven, wyciągnięcie Miecia, odrobaczenie (mogę podjechac choćby jutro po pracy i podać mu tabletkę wcześniej zakupioną ale w schronie to bez sensu pewnie nie?) jeszcze kapiel...cholera wszystko szybko, szybko..ale jak Enigma wejdzie to zawału dostanie :loveu: fergilka napisał(a):Napisałam do Greven, czekam co odpisze, musimy się jakoś umówić, może podjechałaby ze mną i Mietkiem do blacky do Gryfina jako doświadczona osoba na taką wizytę tymczasoadopcyjną :-)? Sadze, ze juz teraz powino sie podac tabletki, zeby ewentualne robale wylazly z niego w schronisku. Pozniej mozna powtorzyj juz w domu po krotkiej przerwie albo po zbadaniu przez weta. Sadze, ze dobrze bylo by skonsultowac to z lekarzem schroniskowym i ze swoim zaufanym doktorkiem :) Jesli Greven bedzie go z Wami wyciagala, to mam nadzieje, ze nie odmowi pomocy przy poznawaniu sie psiakow i domownikow :cool3: blacky764 napisał(a):Fergilko mam takie legowisko po york'u, może Ci się przyda lub w schronie ? Bo leży i mi zawadza :) fergilka napisał(a):Dla moich bulw to za małe yorkowe :evil_lol: trzymaj na razie, jak w dobrym stanie to może na bazarek się wrzuci Mi tez bazarek do glowy odrazu przyszedl ;) Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Greven napisał(a):Blacky, czy możesz skontaktować ze mną swoją mamę? Jesteś niepełnoletnia, a umowa jest podpisywana z osobą pełnoletnią, więc to z Twoją mamą muszę pogadać ;) 798 442 668, dzięki! Podam Ci na PW numer do mojej mamy, bo nie ma nic na koncie :( :roll: także jakbyś mogła do niej zadzwonić Ty.. :) Powiem jej że zadzwonisz :) Quote
Enigma79 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 :D :D może dzisiaj nie będę miała koszmarów / przygnębiających snów (śnił mi się trzyłapek całą noc) tylko radosny Mecik, medal dla blacky i jej mamy ! dajcie znać od kiedy deklaracje i na które konto. Quote
blacky. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 katlis napisał(a):Mam może mało istotne pytanie w kwesti Miecia, ale muszę je zadać. Jeżeli dobrze pamiętam Moniko masz 13 lub 14 lat, więc do kąd chcesz się wyprowadzać? W grudniu ubiegłego roku robiłaś zbiórkę na mamy konto, bo z racji swojej niepełnoletności nie masz swojego, więc w związku z powyższym mam pytanie: 1) kiedy osoby bezpośrednio zaangażowane w wyciągnięcie Mietka ze schronu zostaną skontaktowane z Twoją mamą? Będę się wyprowadzać do mojej siostry do Szczecina, może za 2 lata. Po pierwsz tam szkoła, a po drugie będę musiała zwolnić pokój mojemu bratu. Greven skontaktuje się z moją mamą :) Tak katlis, mam 14 lat. Quote
Recommended Posts