Jump to content
Dogomania

Sochaczewska GABI - już nie cierpi - MA DOM!!!!!! :-)))

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ote=Bodziulka]bardzo gustowna kokardka - rozumiem, że Gabi ma ją w kilku kolorach, bo przecież nie wypada pojawić się na imprezie w czymś, co się już kiedyś miało na sobie ;)[/quote]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Bodziulka napisał(a):
bardzo gustowna kokardka - rozumiem, że Gabi ma ją w kilku kolorach, bo przecież nie wypada pojawić się na imprezie w czymś, co się już kiedyś miało na sobie ;)

Ależ oczywiście - do koloru, do wyboru!

• 1 month later...
Posted

[quote name='anouk92']Gabi na imprezie urodzinowej swojego Pancia:

Ale cudo ;) :loveu:
A minę ma jakby wiedziała, że pięknie wygląda :p

Jak sobie przypomnę jej przerażone oczy w schroniskowej klatce... Anouk - nie wiem, czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, jak WIELKIEJ RZECZY dokonałaś?! :calus:
:Rose:

Posted

No niestety ale mamy problem z wagą.
Jemy karmę dla puszystych i nic - cały czas brzuchol rośnie.
Główka mniejsza od reszty - ale podobno kochanego ciałka nigdy nie za dużo;)

• 2 weeks later...
Posted

Chciałam tylko napisać że Gabi robi się coraz bardziej agresywna do obcych ludzi wchodzących na jej teren:diabloti: .

Wczoraj aż mnie ugryzła kiedy ratowałam Pana hydraulika który właśńie wchodził na naszą działkę.

Szczeka, rzuca się, aż cała się gotuje-nawet ślina jej leci z pyszczka;)
Jest jakby w amoku i na nic nie reaguje.

Zara jest w szoku ale oczywiście robi to co Gabi tylko jak już ktoś wejdzie to Zara leci do miziania, a Gabi z zębami.

Nie ma tego problemu na ulicy.
Ona bardzo się zadomowiła i bardzo się z tego cieszę, ale martwi mnie to że muszą ją brać na smyczkę jak ktoś wchodzi.

Sklerozę też ma bo robi też tak w przypadku niektórych osób, które zna - np. teścia.;)

Posted

Bodziulka się pomyliła, ona myślała o teściowej. A na poważnie, to może pogadaj z jakimś specem od psich zachowań, Marka miała takie sesje z Benkiem, moja teściowa do swojej zarazy (zaraza już nie atakuje wszystkiego co się rusza, ludzie mają szanse, psy, ani inne czworonożne nie:angryy: ) też zaprosiła pomocnika i jest nieco lepiej, można sprobować!

• 3 weeks later...