Jump to content
Dogomania

Sochaczewska GABI - już nie cierpi - MA DOM!!!!!! :-)))

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

[quote name='anouk92']Parę nowych fotek Gabrysi....

Acha, akurat, Gabrysi! Podmieniona psina jak nic!Spójrzcie na zdjęcia, no spójrzcie tylko!:mad:i sobie porównajcie. Marka, Bodziulka, jak Wy tam interesu pilnujecie?!:mad: ;) :lol:

A tak na poważnie, z całego serca gratuluję anouk92 takiej przemiany!:loveu: Sunia po prostu rozkwitła!!! Myślałam, że mój Rudek przeszedł dużą metamorfozę, ale przy Gabrysi to pod stól się chowa!:lol:

Posted

Między dziewczynami jest już dużo lepiej.
Skłamałabym gdybym napisała że jest idealnie - ale to juz się nie zmieni.

Nie ma już ataków ze strony Zary.

Czasami naprawdę fajnie się bawią, a czasami nie wiem czy to zabawa czy mała awanturka.

Gabrysia zrobiła się dużo pewniejsza siebie i to jej bardzo pomaga bo Zara nie czuje że Gabi się jej boi.

Ogólnie jest dobrze ale wiadomo gdzie dwie baby.........

Posted

Eurydyka - My jezdzimy w sam tłum, tam na dziką plażę obok barki.
Jak się rozkładamy z ferajną to tłum ucieka na boki i wtedy mamy dużo miejsca dla siebie.
Zazwyczaj jezdzimy po 15-ej to jest troszkę mniej ludzi.

Ostatnio znalezliśmy supr miejscówke nad Bugiem, wieś Szumin trochę dalej niż Zegrze bo za Wyszkowem ale warto. Raj dla psiaków.

A może zorganizujemy wspólny wypad - zebrać parę osób z psiakami i do wody???!!! Co Wy na to?

Marka - ten pies to Twoja Gabrysia. Na tym zdjęciu troszkę bidulka mokra była i faktycznie wygląda jak szczurek. Mogłaś nie poznać;).

Posted

Zapomniałam napisać jaka ta Gabi odważna jest;) .

Podczas ostatniej burzy siedzieliśmy w domu i oglądaliśmy TV.
Nagle zorientowałam się że nie ma Gabi - zawsze leży koło telewizora.

Przeszukałam cały dom, wołałam i nic.
Zajżałam go garażu, a tam Gabrysia skulona w kącie siedzi i nie reaguje na nic. Budula tak się przestraszyła grzmotów że aż mnie dziabneła jak chciałam ją zabrać do pokoju.

W nocy oczywiście musiałam położyć jej posłanie koło łóżka i trzymać na niej rękę przez pół nocy żeby przestała się trząść.

Taka odważna ta nasza Gabrysia!

Posted

no to chyba Was czeka uczenie jej akceptowania takich dzwiekow

proponuje zakupic male petardki, na smycz (dwie osoby potrzebne) i jedna rzuca petarde a druga rozmawia z psem jakby nic i nie okazuje strachu

• 1 month later...