Bodziulka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 anouk92 napisał(a):A może to kameleon.... :lol: pod prysznicem wygląda jak szczurek :evil_lol: Prawie Onka, Kaukaz, Szczurek... :razz: Quote
Igusia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Jaka duma! Jakie szczęście! O jesu!:loveu: :loveu: :loveu: Dama Pierwsza KLASA!!! Już myślałam, że się niedoczekamy tego paszczaka :eviltong: Quote
Bodziulka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Nie no, ja Wam mówię, że to nie Gabi!! Podmienili ją :mad: ;) Quote
AśkaK Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='anouk92']Parę nowych fotek Gabrysi.... Acha, akurat, Gabrysi! Podmieniona psina jak nic!Spójrzcie na zdjęcia, no spójrzcie tylko!:mad:i sobie porównajcie. Marka, Bodziulka, jak Wy tam interesu pilnujecie?!:mad: ;) :lol: A tak na poważnie, z całego serca gratuluję anouk92 takiej przemiany!:loveu: Sunia po prostu rozkwitła!!! Myślałam, że mój Rudek przeszedł dużą metamorfozę, ale przy Gabrysi to pod stól się chowa!:lol: Quote
anouk92 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Kto nie wierzy zapraszam na wizję lokalną. Zobaczycie jak Gabrysia wygląda i na pewno zostaniecie obszczekane - bo ona bardzo pilnuje domku :cool3: Quote
eurydyka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 moim zdaniem powinna wyjsc ulotka promujaca zwierzaki z Azorka i ich przemiany, bo sa niewiarygodne, mozna by tu dlugo wyliczac Quote
anouk92 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Myslę że Gabi nie będzie miała nic przeciwko aby się tam znaleźć. Quote
anouk92 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Tym razem Gabi jako wodny szczurek......szaleństwa nad Zegrzem Quote
Ania-Sonia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale grzywki nie zamoczyła :evil_lol: Anouk, a jak stosunki między dziewczynkami? :cool3: Quote
anouk92 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Między dziewczynami jest już dużo lepiej. Skłamałabym gdybym napisała że jest idealnie - ale to juz się nie zmieni. Nie ma już ataków ze strony Zary. Czasami naprawdę fajnie się bawią, a czasami nie wiem czy to zabawa czy mała awanturka. Gabrysia zrobiła się dużo pewniejsza siebie i to jej bardzo pomaga bo Zara nie czuje że Gabi się jej boi. Ogólnie jest dobrze ale wiadomo gdzie dwie baby......... Quote
anouk92 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 i nowe fotki z ostatniego weekendu, ...i znowu Zegrze.... Ja tylko pilnuje leżaka... Quote
Igusia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :razz: :razz: :razz: Ale dziewcyna... :loveu: Nic tylko się zakochać! Quote
Bodziulka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 taka trochę "zeszczurkowana" od wody :lol: no ale ja się wysuszy, to znowu będzie piękna :loveu: Quote
kinga Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Igusia napisał(a)::razz: :razz: :razz: Ale dziewcyna... :loveu: Nic tylko się zakochać! ślicna :loveu: moja pupilka:lol: Quote
Marka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Przepraszam, że przeszkadzam - ja chyba nie bardzo w temacie, ale mam pytanie: co to jest za pies??? :wink: :biggrina: :grins: :bigok: Quote
anouk92 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Eurydyka - My jezdzimy w sam tłum, tam na dziką plażę obok barki. Jak się rozkładamy z ferajną to tłum ucieka na boki i wtedy mamy dużo miejsca dla siebie. Zazwyczaj jezdzimy po 15-ej to jest troszkę mniej ludzi. Ostatnio znalezliśmy supr miejscówke nad Bugiem, wieś Szumin trochę dalej niż Zegrze bo za Wyszkowem ale warto. Raj dla psiaków. A może zorganizujemy wspólny wypad - zebrać parę osób z psiakami i do wody???!!! Co Wy na to? Marka - ten pies to Twoja Gabrysia. Na tym zdjęciu troszkę bidulka mokra była i faktycznie wygląda jak szczurek. Mogłaś nie poznać;). Quote
anouk92 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Zapomniałam napisać jaka ta Gabi odważna jest;) . Podczas ostatniej burzy siedzieliśmy w domu i oglądaliśmy TV. Nagle zorientowałam się że nie ma Gabi - zawsze leży koło telewizora. Przeszukałam cały dom, wołałam i nic. Zajżałam go garażu, a tam Gabrysia skulona w kącie siedzi i nie reaguje na nic. Budula tak się przestraszyła grzmotów że aż mnie dziabneła jak chciałam ją zabrać do pokoju. W nocy oczywiście musiałam położyć jej posłanie koło łóżka i trzymać na niej rękę przez pół nocy żeby przestała się trząść. Taka odważna ta nasza Gabrysia! Quote
Igusia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 To niczym jak moja Milucha! Taka odważna :diabloti: :evil_lol: A jak tylko zagrzmi... Lub petardka trzaśnie, to.... :scared: do Wc-eta...:eviltong: Quote
eurydyka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 no to chyba Was czeka uczenie jej akceptowania takich dzwiekow proponuje zakupic male petardki, na smycz (dwie osoby potrzebne) i jedna rzuca petarde a druga rozmawia z psem jakby nic i nie okazuje strachu Quote
Bodziulka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 no coż... dobrze, że nie mam takich problemów bo bym ze strachu na zawał padła, jakbym nie mogła znaleźć psa :evil_lol: Quote
anouk92 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Kilka nowych fotek Gabrysi z wakacji na mazurach. Gabi pływała, wędkowała i jezdziła rowerkiem wodnym - tylko pogoda jakoś tak nie dopisała... Quote
Recommended Posts