anouk92 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Pewnie że złowiła tylko jakoś nie bardzo wiedziała co dalej z tym zrobić ;) Quote
anouk92 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Gabi na imprezie urodzinowej swojego Pancia: Quote
tanitka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 widzę że Gabryśka to i do tańca i do różańca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - na ryby pójdzie i na imprezie zabaluje- super dziewczyna!!!:p Quote
Bodziulka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 bardzo gustowna kokardka - rozumiem, że Gabi ma ją w kilku kolorach, bo przecież nie wypada pojawić się na imprezie w czymś, co się już kiedyś miało na sobie ;) Quote
aniac50 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ote=Bodziulka]bardzo gustowna kokardka - rozumiem, że Gabi ma ją w kilku kolorach, bo przecież nie wypada pojawić się na imprezie w czymś, co się już kiedyś miało na sobie ;)[/quote]:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Igusia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Łooooooo... Ale laska!:crazyeye: :razz: :razz: :razz: Quote
anouk92 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Bodziulka napisał(a):bardzo gustowna kokardka - rozumiem, że Gabi ma ją w kilku kolorach, bo przecież nie wypada pojawić się na imprezie w czymś, co się już kiedyś miało na sobie ;) Ależ oczywiście - do koloru, do wyboru! Quote
anouk92 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Nowe fotki ze Pól Mokotoswkich: Z panciem: Odpoczywam sobie: I z Zarą: Quote
Marka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='anouk92']Gabi na imprezie urodzinowej swojego Pancia: Ale cudo ;) :loveu: A minę ma jakby wiedziała, że pięknie wygląda :p Jak sobie przypomnę jej przerażone oczy w schroniskowej klatce... Anouk - nie wiem, czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, jak WIELKIEJ RZECZY dokonałaś?! :calus: :Rose: Quote
Igusia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Piękne foteczki, piękna sunieczka, piękna! CUDO!!!:loveu: Quote
Ania-Sonia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A tu Gabi jako podhalan ;) :lol: PS. Ale kuleczka się z niej zrobiła :eviltong: Quote
anouk92 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No niestety ale mamy problem z wagą. Jemy karmę dla puszystych i nic - cały czas brzuchol rośnie. Główka mniejsza od reszty - ale podobno kochanego ciałka nigdy nie za dużo;) Quote
Bodziulka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 to się nazywa robienie zapasów na zimę :evil_lol: Quote
anouk92 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Chciałam tylko napisać że Gabi robi się coraz bardziej agresywna do obcych ludzi wchodzących na jej teren:diabloti: . Wczoraj aż mnie ugryzła kiedy ratowałam Pana hydraulika który właśńie wchodził na naszą działkę. Szczeka, rzuca się, aż cała się gotuje-nawet ślina jej leci z pyszczka;) Jest jakby w amoku i na nic nie reaguje. Zara jest w szoku ale oczywiście robi to co Gabi tylko jak już ktoś wejdzie to Zara leci do miziania, a Gabi z zębami. Nie ma tego problemu na ulicy. Ona bardzo się zadomowiła i bardzo się z tego cieszę, ale martwi mnie to że muszą ją brać na smyczkę jak ktoś wchodzi. Sklerozę też ma bo robi też tak w przypadku niektórych osób, które zna - np. teścia.;) Quote
Ania-Sonia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Gabi broni własnego domku i szczęścia jak lwica. To chyba częste u schroniskowych psów. Quote
anouk92 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Bodziulka napisał(a):a teść to ktoś znajomy ;) :evil_lol: Wydawało mi się że nawet bliski znajomy - ale chyba nie dla Gabi;) Quote
Igusia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 anouk92 napisał(a):Wydawało mi się że nawet bliski znajomy - ale chyba nie dla Gabi;) Buahahahahahaha... :evil_lol: Quote
ania14p Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Bodziulka się pomyliła, ona myślała o teściowej. A na poważnie, to może pogadaj z jakimś specem od psich zachowań, Marka miała takie sesje z Benkiem, moja teściowa do swojej zarazy (zaraza już nie atakuje wszystkiego co się rusza, ludzie mają szanse, psy, ani inne czworonożne nie:angryy: ) też zaprosiła pomocnika i jest nieco lepiej, można sprobować! Quote
anouk92 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Nowe zdjęcia Gabi walczącej z kostką, mniam: No mała daj trochę: Quote
Bodziulka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 anouk92 napisał(a): No mała daj trochę: No i widać, kto tu rządzi: zepchnęła pierwszą domowniczkę z dywanu i jeszcze popodgryzać nie daje :evil_lol: Quote
Recommended Posts