danal1983 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 wojtuś napisał(a):Danusia to pierwsze zdjęcie super:-) taa, na mojej różówej kapie :) ....tęskni mi sie za nim:( Quote
danal1983 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Piromanka napisał(a):To kawał psa jest!!!! średni kawał psa :) potrzebny mi piękny wzruszający tekst o starszych psiakach,kojarzy wam sie, kto coś takiego stworzył. na potrzeby akcji adopcyjnej, która szykujemy przed świętami :) Quote
Piromanka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 majka piszę rewelacyjne, wzruszające teksty. Quote
danal1983 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Kapsiu ma w boksie kolezanke i kolege, nie pamietam sytuacji, żeby w jednym boksie żyły w zgodzie 3 psy...;) w weekend akcja adopcyjna w sklepie zoolog w galerii, zastanawiam sie, czy zabierać Kapsia. może to szansa dla niego? Quote
wojtuś Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 To na pewno Danusia jest szansa dla Kapselka:-) A ile planujesz zabrać psiaków? Poradzisz sobie? i masz osoby do pomocy? Za całą akcję już mocno trzymam;-);-) Quote
danal1983 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 tak, kaps pojedzie. to dla niego jakas szansa, masz racje wojtuś. zponiewąz kaps jest średnim psem, to z nim mogą jechac dwa naprawde malutkie. myślę o murzynku, który mieszkał z kapslem przez pewien czas w kantorku (teraz tez mieszkaja razem wiec awantury nie bedzie) i do nich Molly - malenka terierka. kolejnego dnia pojedzie maciek z kolegą i może sunia jakas - Tequilla Quote
danal1983 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 a co do pomocy. Martusia oczywiście niezawodna:) będzie tez moja mama, mój facet, młode wolontariuszki i może moja kuzynka:) chyba nie starczy dla nas miejsca w tym sklepie;)) Quote
wojtuś Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 O to super i oby ktoryś psiak znalazł domek:-) Quote
danal1983 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 na fakturze, ktoórą wystawiła nam ostatnio lecznica nie ma pozycji za operacje kapsia ale ostatnio pani wet dała do zrozumienia, że bedzie na nastepnej, a juz myślałam, że nas za to nie policzą:) oczywiście dzieki Wam kochanym darczyńcom mogliśmy sie szybko zdecydować na operację i pomogliście tez innym psiakom... oto Kapsel z dzisiaj:) dzisiaj dla nas Wielki Dzien. o d 1 kwietnia OTOZ Animals prowadzi schronisko:) Quote
wojtuś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ale piękny Kapsel w tym słoneczku:-) Wspaniałych Świąt, Radosnych i przynoszących dużo domkow dla Psiaków, życze:-) Quote
Hotel KADIF Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='danal1983'] Super-Kapsel po prostu!!!! A ozorek jaki wiszący.... Ktoś go tak zchechłał w zabawie czy tak gorąco u Was? Quote
danal1983 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='DIF']Super-Kapsel po prostu!!!! A ozorek jaki wiszący.... Ktoś go tak zchechłał w zabawie czy tak gorąco u Was? tak mu sie jakoś wywinął do zdjęcia:) Quote
wojtuś Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Kapsel to super Psiak i widać Danusia że bardzo zadowolony:-) Quote
danal1983 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 ma towarzystwo pięknej, młodej Almy, to co się dziwic, że zadowolony:) Quote
wojtuś Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 danal1983 napisał(a):ma towarzystwo pięknej, młodej Almy, to co się dziwic, że zadowolony:) Oj amory w głowie u naszego Kapselka:-) Żeby jeszcze znalazł domek;-) Quote
danal1983 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 wojtuś napisał(a):Oj amory w głowie u naszego Kapselka:-) Żeby jeszcze znalazł domek;-) oj, żeby znalazł...w dalszym ciągu pustki w schronie, trzeba pomyślec o jakiejs akcji Quote
Piromanka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 danal1983 napisał(a):oj, żeby znalazł...w dalszym ciągu pustki w schronie, trzeba pomyślec o jakiejs akcji Ano... Gdyby ci wszyscy ludzie, którzy kupują psy z pseudohodowli przygarniali psy ze schronisk.............. Pomarzyć zawsze warto.... ;-) Quote
danal1983 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Piromanka napisał(a):Ano... Gdyby ci wszyscy ludzie, którzy kupują psy z pseudohodowli przygarniali psy ze schronisk.............. Pomarzyć zawsze warto.... ;-) widzialam gdzies kampanie "nigdy nie kupuj , adoptuj" ale nie było to w Polsce:( Quote
fiorsteinbock Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 danal1983 napisał(a):widzialam gdzies kampanie "nigdy nie kupuj , adoptuj" ale nie było to w Polsce:( eh, wiesz jaka u nas bylaby reakcja...! "Na dom dziecka byscie dali, dziecmi sie zainteresowali...a nie PSEM" i jakis zyczliwy kopnalby pierwszego, napotkanego psa, tak dla zasady! Quote
danal1983 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 fiorsteinbock napisał(a):eh, wiesz jaka u nas bylaby reakcja...! "Na dom dziecka byscie dali, dziecmi sie zainteresowali...a nie PSEM" i jakis zyczliwy kopnalby pierwszego, napotkanego psa, tak dla zasady! tak, właśnie, ciągle to słyszymy : "pierdołami się zajmujecie!!!!!!" :angryy: Quote
wojtuś Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 fiorsteinbock napisał(a):eh, wiesz jaka u nas bylaby reakcja...! "Na dom dziecka byscie dali, dziecmi sie zainteresowali...a nie PSEM" i jakis zyczliwy kopnalby pierwszego, napotkanego psa, tak dla zasady! danal1983 napisał(a):tak, właśnie, ciągle to słyszymy : "pierdołami się zajmujecie!!!!!!" :angryy: A może kiedyś zmieni się mentalność ludzi odnośnie naszych zwierzaków, tak sobie myślę że po to i my jesteśmy :-) Z pozdrowieniami :) Quote
Hotel KADIF Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [quote name='danal1983']tak, właśnie, ciągle to słyszymy : "pierdołami się zajmujecie!!!!!!" A ja wtedy pytam "A dlaczego pan/pani tak uważa?" I edukuję nasze durne społeczeństwo! Ostatnio zgłosiła się babeczka po Bartusia z mojego podpisu. Jak usłyszała, że ma padaczkę zaczęła dukać "yyyy... a nie ma pani jakiegoś innego zdrowego psa?" Zapaliło się światełko w mojej głowie! Ale powiedziałam "of course, że mam. Zdrowy, przemiły, malutki. Tylko, że nie ma jednej łapki" Reakcja .... Nieee, takiego psa to nie chcemy.... No i ok, niech się walą, że brzydko się wyrażę! :angryy: A Pepo to skarb dla każdego człowieka! To mój ukochany malutki, hotelowy gremlinek! :loveu: A ludzie to bezduszne taborety! ps. pamiętam o Kapselku i ciężko mi czytać, że nadal w schronie :-( Quote
wojtuś Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Z pozdrowieniami:) A co tam u Przyjaciela Kapselka:) Quote
Recommended Posts