ala Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Biedny Kapselek czeka na telefony a domki uparcie milczą:shake: :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( "" rel="external nofollow noopener"> Quote
wojtuś Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kapselku w górę po domek:-) Idzie wiosna - będą domki:-) Quote
ala Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 POMOCY -SUCZKA WYTYPOWANA PRZEZ AZYL DO UŚPIENIA.POWÓD-WIEK!BŁAGAMY O POMOC FINANSOWĄ http://www.dogomania.pl/threads/180330-Stara-PereA-ka-czeka-Zbieramy-deklaracje-na-hotelik-Wielkie-przepeA-nienie-w-schron Quote
koosiek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Przepraszam z OT, ale... ...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl Quote
danal1983 Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 obserwowałam dzisiaj Kapsia na spacerze. bardzo koślawi:( nadal nikt nie dzwoni:( On tak bardzo nadawałby sie dla starszej osoby. krótkie,powolne spacerki to jest to , czego Kapsiu pragnie. przytulic sie i pożalić... tak kocham tego psa... Quote
ala Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='danal1983']obserwowałam dzisiaj Kapsia na spacerze. bardzo koślawi:( Czy to efekty tego starego złamania? nadal nikt nie dzwoni:( On tak bardzo nadawałby sie dla starszej osoby. krótkie,powolne spacerki to jest to , czego Kapsiu pragnie. przytulic sie i pożalić... tak kocham tego psa... Nie załamuj się Danusiu,na pewno znajdzie się domek tylko trzeba jeszcze trochę poczekać:smile: Quote
danal1983 Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 ala napisał(a):Czy to efekty tego starego złamania? Nie załamuj się Danusiu,na pewno znajdzie się domek tylko trzeba jeszcze trochę poczekać:smile: tak, to efekt tej przestawionej miednicy. jego sylwetka jest wyraźnie zmieniona, ma bardzo chudą doopkę. zreszta u Nero(który jest u mnie) obserwuje cos bardzo podobnego. a czy domek dla starowinki bedzie? oby, obyy, bo jemu juz tak duzo nie zostało... Quote
wojtuś Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='danal1983']tak, to efekt tej przestawionej miednicy. jego sylwetka jest wyraźnie zmieniona, ma bardzo chudą doopkę. zreszta u Nero(który jest u mnie) obserwuje cos bardzo podobnego. a czy domek dla starowinki bedzie? oby, obyy, bo jemu juz tak duzo nie zostało...[/QUOTE] Nie martw się Danusia, też się zasmuciłem .... ale bądźmy dobrej myśli Quote
Piromanka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Jestem obecna na wątku i nie zapomniałam o Kapselku. Czy są już lepsze zdjęcia do ogłoszeń? Quote
danal1983 Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='Piromanka']Jestem obecna na wątku i nie zapomniałam o Kapselku. Czy są już lepsze zdjęcia do ogłoszeń?[/QUOTE] zdjęcia jakieś się znajdą, tylko tekstu ładnego chyba nie mamy:( wstawie zdjęcia wieczorkiem Quote
Piromanka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='danal1983']zdjęcia jakieś się znajdą, tylko tekstu ładnego chyba nie mamy:( wstawie zdjęcia wieczorkiem[/QUOTE] Ok. No to czekam. Nie ma sensu zwlekać z ogłaszaniem. Quote
wojtuś Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Piromanka napisał(a):Ok. No to czekam. Nie ma sensu zwlekać z ogłaszaniem. Dziękujemy za pomoc w ogłoszeniach:-) Danusia a jak nasz Kapselek:-) Quote
danal1983 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 wojtuś napisał(a):Dziękujemy za pomoc w ogłoszeniach:-) Danusia a jak nasz Kapselek:-) ostatnio byłam w schronie w nd, w pon koleżanka mówiła, że chciał ja chapsnąć, kiedy popychała go w strone boksu. takie zachowania juz wcześniej wykazywał, gdy chciałam mu narzucic cos , czego on nie chcial...;) Quote
Hotel KADIF Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 danal1983 napisał(a):ostatnio byłam w schronie w nd, w pon koleżanka mówiła, że chciał ja chapsnąć, kiedy popychała go w strone boksu. takie zachowania juz wcześniej wykazywał, gdy chciałam mu narzucic cos , czego on nie chcial...;) Oj, to niezbyt dobrze! Kapselek pokazuje pazurki! :cool3: Quote
wojtuś Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Kapsel Mój Przyjacielu musisz się stosownie zachowywać:-) Quote
Piromanka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 To jak robimy z tymi ogłoszeniami? Zdjęcia będą? Quote
wojtuś Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Piromanka napisał(a):To jak robimy z tymi ogłoszeniami? Zdjęcia będą? Danusia a dasz radę porobić zdjęcia, Martunia pisała u Mieci, że nie jest w dobrej formie:-) Tak, tak Piromanko prosimy poczekaj:-) Quote
danal1983 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='Piromanka']To jak robimy z tymi ogłoszeniami? Zdjęcia będą? Piromanko dzięki za cierpliwość. zdjęcia wklejam tutaj, jak cos , wysle na maila Quote
Recommended Posts