Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny Kapselek czeka na telefony a domki uparcie milczą:shake:

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
"" rel="external nofollow noopener">

Posted

Przepraszam z OT, ale...

...ale na wątku Johny'ego nie ma prawie nikogo, nikt się nim nie interesuje. Psiak najlepsze lata swojego życia marnuje w schronisku... Pewnie już dawno miałby dom, gdyby nie to, że ma problemy neurologiczne (padaczka, niedorozwój móżdżku). Proszę, zajrzyjcie na jego wątek, ja już nie mam pomysłów, jak mu pomóc

http://www.dogomania.pl/threads/117459-chory-na-padaczkAE-Johny-mA-ody-rezolutny-psiak-a-caA-ym-jego-A-wiatem-jest-Azyl

Posted

obserwowałam dzisiaj Kapsia na spacerze. bardzo koślawi:(
nadal nikt nie dzwoni:(
On tak bardzo nadawałby sie dla starszej osoby. krótkie,powolne spacerki to jest to , czego Kapsiu pragnie. przytulic sie i pożalić... tak kocham tego psa...

Posted

[quote name='danal1983']obserwowałam dzisiaj Kapsia na spacerze. bardzo koślawi:(

Czy to efekty tego starego złamania?

nadal nikt nie dzwoni:(
On tak bardzo nadawałby sie dla starszej osoby. krótkie,powolne spacerki to jest to , czego Kapsiu pragnie. przytulic sie i pożalić... tak kocham tego psa...

Nie załamuj się Danusiu,na pewno znajdzie się domek tylko trzeba jeszcze trochę poczekać:smile:

Posted

ala napisał(a):
Czy to efekty tego starego złamania?

Nie załamuj się Danusiu,na pewno znajdzie się domek tylko trzeba jeszcze trochę poczekać:smile:

tak, to efekt tej przestawionej miednicy. jego sylwetka jest wyraźnie zmieniona, ma bardzo chudą doopkę. zreszta u Nero(który jest u mnie) obserwuje cos bardzo podobnego.
a czy domek dla starowinki bedzie? oby, obyy, bo jemu juz tak duzo nie zostało...

Posted

[quote name='danal1983']tak, to efekt tej przestawionej miednicy. jego sylwetka jest wyraźnie zmieniona, ma bardzo chudą doopkę. zreszta u Nero(który jest u mnie) obserwuje cos bardzo podobnego.
a czy domek dla starowinki bedzie? oby, obyy, bo jemu juz tak duzo nie zostało...[/QUOTE]

Nie martw się Danusia, też się zasmuciłem .... ale bądźmy dobrej myśli

Posted

[quote name='Piromanka']Jestem obecna na wątku i nie zapomniałam o Kapselku.
Czy są już lepsze zdjęcia do ogłoszeń?[/QUOTE]

zdjęcia jakieś się znajdą, tylko tekstu ładnego chyba nie mamy:(
wstawie zdjęcia wieczorkiem

Posted

[quote name='danal1983']zdjęcia jakieś się znajdą, tylko tekstu ładnego chyba nie mamy:(
wstawie zdjęcia wieczorkiem[/QUOTE]

Ok. No to czekam. Nie ma sensu zwlekać z ogłaszaniem.

Posted

wojtuś napisał(a):
Dziękujemy za pomoc w ogłoszeniach:-)

Danusia a jak nasz Kapselek:-)

ostatnio byłam w schronie w nd, w pon koleżanka mówiła, że chciał ja chapsnąć, kiedy popychała go w strone boksu. takie zachowania juz wcześniej wykazywał, gdy chciałam mu narzucic cos , czego on nie chcial...;)

Posted

danal1983 napisał(a):
ostatnio byłam w schronie w nd, w pon koleżanka mówiła, że chciał ja chapsnąć, kiedy popychała go w strone boksu. takie zachowania juz wcześniej wykazywał, gdy chciałam mu narzucic cos , czego on nie chcial...;)

Oj, to niezbyt dobrze! Kapselek pokazuje pazurki! :cool3:

Posted

Piromanka napisał(a):
To jak robimy z tymi ogłoszeniami? Zdjęcia będą?

Danusia a dasz radę porobić zdjęcia, Martunia pisała u Mieci, że nie jest w dobrej formie:-)

Tak, tak Piromanko prosimy poczekaj:-)