Lidan Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 A jak się dzisiaj czuje Kapsel... bez kapsla? Quote
danal1983 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Myślę, że to schronisko-marzenie i są wspaniałe warunki! :) Chętnie odwiedziłabym tam Kapselka... Schronisko jest w Oświęcimiu? tak w Oświęcimiu, zapraszamy;) Quote
danal1983 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Lidan napisał(a):A jak się dzisiaj czuje Kapsel... bez kapsla? zwymiotował dzisiaj znowu jeden z posiłków:( Quote
matahari81 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 kurcze dana a o on dzis jadl? to zmiksowane miesko? Quote
danal1983 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 matahari81 napisał(a):kurcze dana a o on dzis jadl? to zmiksowane miesko? tak juz od kilku dni dostaje zmiksowany rosołek, kilka razy dziennie po dwie łyżki na spodeczek. pomiędzy posiłkami dostaje na spodeczku wodę. o rosołku jest ok ale dzisiaj dałam mu reszte tego proszku Royalowskiego i zwrócił to znowu. za dwie godziny dostał znowu rosół i jest ok... teraz już będzie tylko rosół... Quote
matahari81 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 dokladnie- tez tak mysle trzeba sobie dac spokoj z tym proszkiem skoro sa potem takie jaja. Quote
Nemko Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 niestety napisala ta kolezanka ze nie wezmie kapsla...tak myslalam:( Quote
Hotel KADIF Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='danal1983']DIF nie działa link:( podaj raz jeszcze Oj, przepraszam! :oops: Elfik i Erka Quote
danal1983 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 matahari81 napisał(a):Dabka jak kapslątko po rosolku? dobrze, calkiem dobrze. dostaje juz coraz solidniejsze porcje i jutro jedziemy zdejmować szwy!!!!:multi: chyba jest jednak nadal głodny bo przymierzał się do .... guzika z pościeli....cóż, juz mnie nie dziwi skąd ten kapsel w jego żołądku, to odkurzacz... Quote
matahari81 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 no to akurat rozumiem. moja mietka tez jest odkurzacz ostatnio pozarla papier toaletowy Quote
danal1983 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Kaps wykręcił mi numer nie do pobicia. zlał mi sie w łóżku. nie wiem dlaczego, był na spacerze ok 19. spał sobie na łóżku i jakby nigdy nic, wstał i zaczął sikać. a potem chciał zlizać...nagadałam mu, że świntuch i , że go więcej do łóżka nie wpuszcze. pomoże?:) :placz: Quote
wojtuś Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 danal1983 napisał(a):Kaps wykręcił mi numer nie do pobicia. zlał mi sie w łóżku. nie wiem dlaczego, był na spacerze ok 19. spał sobie na łóżku i jakby nigdy nic, wstał i zaczął sikać. a potem chciał zlizać...nagadałam mu, że świntuch i , że go więcej do łóżka nie wpuszcze. pomoże?:) :placz: Tak tak pomoże, po takim stanowczym uswiadomieniu to na pewno pomoże;-):-) Dabusia :-) a ja myślę że mu się śniła łączka i zielona trawka, przebudził się i ........ Mizianki dla Kapselka Quote
danal1983 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 wojtuś napisał(a):Tak tak pomoże, po takim stanowczym uswiadomieniu to na pewno pomoże;-):-) Dabusia :-) a ja myślę że mu się śniła łączka i zielona trawka, przebudził się i ........ Mizianki dla Kapselka żadnych mizianków nie przekazuję temu świntuchowi dzisiaj:shake: Quote
fiorsteinbock Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Danal :) moja suczka kiedys tez taki nr wywalila!! Bez powodu, jednorazowy, nie do pobicia nr!! Nie rozumiem przeslania tego zachowania :) Quote
danal1983 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Danal :) moja suczka kiedys tez taki nr wywalila!! Bez powodu, jednorazowy, nie do pobicia nr!! Nie rozumiem przeslania tego zachowania :) to mnie pocieszyłaś, że jednorazowy:) zaraz jedziemy zdejmowac szwy i pokazać się fachowcom:) Quote
matahari81 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 tez wydaje mi sie ze kapslusiowi sie cos po prostu pomyrdalo:) i ze sie to nie powtorzy:) Quote
danal1983 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 w trakcie zdejmowanie szwów kapsel wył jakby go ze skóry obdzierali. musieliśmy go we dwójke trzymać, a drugi wet wyjmował to paskudztwo. koniec z antybiotykami, jutro koniec z kołnierzem w niedziele Kaps musi wrócić do schronu. z bolącym sercem ale muszę:( w nd jest zawsze najwięcej odwiedzających, może ktos go wypatrzy. ale musze wylać żółć, która mnie zalewa. do lecznicy przyszła kobieta zapytać, co ma zrobić, żeby zahamowac laktację u suki i uśpić miot :angryy: oświećcie mnie, czy to normalna praktyka? wet wyszedł a ja próbowałam podjąć z nią rozmowę. o mało się nie poryczałam. wiecie co mi powiedziała? " to może pani je weźmie i wykarmi". co robić, żeby tych tępaków uświadomić? powiedzcie mi bo ja już nie mam sił. szybko się wypalę Quote
danal1983 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/9617/ http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kapsel,9644 Quote
salibinka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dana, bez względu na to, że schron jest ok., powrót Kapsla do tego miejsca - po tym jak spał z Tobą w łóżku - to dramat i krzywda dla niego :(. Jeśli trafiłby do DIF - deklaruję 100zł miesięcznie. Proszę z całego serca powalczcie jeszcze kilka dni o stałe deklaracje dla niego, powalczcie, żeby nie wracał do schroniska. Widziałam, że wczoraj miał ogłoszenie w "Kundlu"... Quote
wojtuś Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ania jesteś kochana:loveu: Malibo obiecała pokryć 1 miesiąc pobytu Kapselka na DT- nie wiedzieliśmy jeszcze że będzie to 450 zł. Malibo jest niesamowita, ale żeby nie stawiać jej przed faktem dokonanym, to ja bym się dołożył wtedy 100 zł - a Malibo byśmy prosili o 350 zł. To na 1 miesiąc, myślę że drugi miesiąc też byśmy uciągnęli, ja bym mógł dekl. 100 zł i jednorazowe wpłaty Te dwa miesiące to Kapselek doszedł by do siebie w super warunkach u DIF, Danusia, Martunia, Moniko, Aniu co myslicie - czy jeszcze raz to przemyślimy i na razie zaplanujemy DT na 2 miesiące, gdyby nie było deklaracji na dłużej Danusia a czy Kapselkowi taki full wypas hotelik by się przydał w dojściu do zdrowia? Quote
matahari81 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 alegratka - http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3920937_prosimy_dajcie_szanse_kapselkowi.html Quote
matahari81 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 adopcja psa - http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,12056,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosbWGzb3BvbHNraWUsLCxwMC5odG1s.html Quote
wojtuś Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 [quote name='matahari81']alegratka - http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3920937_prosimy_dajcie_szanse_kapselkowi.html [quote name='matahari81']adopcja psa - http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,12056,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosbWGzb3BvbHNraWUsLCxwMC5odG1s.html Kapselek dziękuje super :-) Quote
Monika z Katowic Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Wojtuś! To schronisko w Oświęcimiu jest maluteńkie... Choć ja też wolałabym hotelik dla KAPSELKA :) Quote
Recommended Posts