Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Myślę, że to schronisko-marzenie i są wspaniałe warunki! :) Chętnie odwiedziłabym tam Kapselka...
Schronisko jest w Oświęcimiu?

tak w Oświęcimiu, zapraszamy;)

Posted

matahari81 napisał(a):
kurcze dana a o on dzis jadl? to zmiksowane miesko?

tak juz od kilku dni dostaje zmiksowany rosołek, kilka razy dziennie po dwie łyżki na spodeczek. pomiędzy posiłkami dostaje na spodeczku wodę. o rosołku jest ok ale dzisiaj dałam mu reszte tego proszku Royalowskiego i zwrócił to znowu. za dwie godziny dostał znowu rosół i jest ok... teraz już będzie tylko rosół...

Posted

matahari81 napisał(a):
Dabka jak kapslątko po rosolku?

dobrze, calkiem dobrze. dostaje juz coraz solidniejsze porcje i jutro jedziemy zdejmować szwy!!!!:multi:

chyba jest jednak nadal głodny bo przymierzał się do .... guzika z pościeli....cóż, juz mnie nie dziwi skąd ten kapsel w jego żołądku, to odkurzacz...

Posted

Kaps wykręcił mi numer nie do pobicia. zlał mi sie w łóżku. nie wiem dlaczego, był na spacerze ok 19. spał sobie na łóżku i jakby nigdy nic, wstał i zaczął sikać. a potem chciał zlizać...nagadałam mu, że świntuch i , że go więcej do łóżka nie wpuszcze. pomoże?:) :placz:

Posted

danal1983 napisał(a):
Kaps wykręcił mi numer nie do pobicia. zlał mi sie w łóżku. nie wiem dlaczego, był na spacerze ok 19. spał sobie na łóżku i jakby nigdy nic, wstał i zaczął sikać. a potem chciał zlizać...nagadałam mu, że świntuch i , że go więcej do łóżka nie wpuszcze. pomoże?:) :placz:

Tak tak pomoże, po takim stanowczym uswiadomieniu to na pewno pomoże;-):-)

Dabusia :-) a ja myślę że mu się śniła łączka i zielona trawka, przebudził się i ........

Mizianki dla Kapselka

Posted

wojtuś napisał(a):
Tak tak pomoże, po takim stanowczym uswiadomieniu to na pewno pomoże;-):-)

Dabusia :-) a ja myślę że mu się śniła łączka i zielona trawka, przebudził się i ........

Mizianki dla Kapselka

żadnych mizianków nie przekazuję temu świntuchowi dzisiaj:shake:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Danal :) moja suczka kiedys tez taki nr wywalila!! Bez powodu, jednorazowy, nie do pobicia nr!! Nie rozumiem przeslania tego zachowania :)

to mnie pocieszyłaś, że jednorazowy:)

zaraz jedziemy zdejmowac szwy i pokazać się fachowcom:)

Posted

w trakcie zdejmowanie szwów kapsel wył jakby go ze skóry obdzierali. musieliśmy go we dwójke trzymać, a drugi wet wyjmował to paskudztwo.
koniec z antybiotykami, jutro koniec z kołnierzem

w niedziele Kaps musi wrócić do schronu. z bolącym sercem ale muszę:( w nd jest zawsze najwięcej odwiedzających, może ktos go wypatrzy.

ale musze wylać żółć, która mnie zalewa.
do lecznicy przyszła kobieta zapytać, co ma zrobić, żeby zahamowac laktację u suki i uśpić miot :angryy:

oświećcie mnie, czy to normalna praktyka? wet wyszedł a ja próbowałam podjąć z nią rozmowę. o mało się nie poryczałam. wiecie co mi powiedziała? " to może pani je weźmie i wykarmi". co robić, żeby tych tępaków uświadomić? powiedzcie mi bo ja już nie mam sił. szybko się wypalę

Posted

Dana, bez względu na to, że schron jest ok., powrót Kapsla do tego miejsca - po tym jak spał z Tobą w łóżku - to dramat i krzywda dla niego :(. Jeśli trafiłby do DIF - deklaruję 100zł miesięcznie. Proszę z całego serca powalczcie jeszcze kilka dni o stałe deklaracje dla niego, powalczcie, żeby nie wracał do schroniska.

Widziałam, że wczoraj miał ogłoszenie w "Kundlu"...

Posted

Ania jesteś kochana:loveu:
Malibo obiecała pokryć 1 miesiąc pobytu Kapselka na DT- nie wiedzieliśmy jeszcze że będzie to 450 zł.
Malibo jest niesamowita, ale żeby nie stawiać jej przed faktem dokonanym, to ja bym się dołożył wtedy 100 zł - a Malibo byśmy prosili o 350 zł.
To na 1 miesiąc,
myślę że drugi miesiąc też byśmy uciągnęli, ja bym mógł dekl. 100 zł i jednorazowe wpłaty

Te dwa miesiące to Kapselek doszedł by do siebie w super warunkach u DIF,

Danusia, Martunia, Moniko, Aniu co myslicie - czy jeszcze raz to przemyślimy i na razie zaplanujemy DT na 2 miesiące, gdyby nie było deklaracji na dłużej

Danusia a czy Kapselkowi taki full wypas hotelik by się przydał w dojściu do zdrowia?