Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matahari81 napisał(a):
moze se wybudujemy blizniaka obok siebie co?:)

Tak tak Danusia i Duszku i ja chcę też być w domku obok Was- i mieć duuuuuuuużo miejsca dla naszych psiaków:-)

danal1983 napisał(a):
Kapsel w schronisku.

było bardzo cięzko.

ja to przeżyłam bardzo , Kaps nie. ma w kantorku kolege- murzynka, dogadują sie staruszki , Kapsel zajmuje fotel, Murzynek posłanie na podłodze. Kapsel ma przywileje bo był tam pierwszy , już wcześniej przed operacja mieszkał w kantorku bo w kojcaqch nie bylo miejsc. mUrzyn trafił tam , gdyz jest ulubiencem Krysi i bardzo pechowym pieskiem, ktory juz bardzo dlugo czeka na domek. i znowu nie ma miejsc w kojcach. sa dwa nowe psy:(

Danusia my to rozumiemy, sam wczoraj miałem zwieszony nos, jak to Kapselek znowu sobie poradzi- ale on to chyba czuje ze jest już bezpieczny:-)

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wojtuś napisał(a):
Tak tak Danusia i Duszku i ja chcę też być w domku obok Was- i mieć duuuuuuuużo miejsca dla naszych psiaków:-)

dzielnica będzie nazywana dzielnicą dogo:) taaak:)

wojtuś napisał(a):

Danusia my to rozumiemy, sam wczoraj miałem zwieszony nos, jak to Kapselek znowu sobie poradzi- ale on to chyba czuje ze jest już bezpieczny:-)

rosołek na jutro juz Babcia ugotowała i zmiksowała dla kapsia, także jutro raniutko zawoże mu śniadanko. murzynek jest zmuszowny jesc dietetyczny rosołek ale jakże wartościowy:)

Posted

Lidan napisał(a):
Kapselek już pewnie po śniadanku rosołkowym. Wszystko w porządku?

śniadanko zjedli razem z Murzynkiem zgodnie. Kaps jednak w dalszym ciągu nie chce pić:(
takie warunki miał przed operacją i takie miał gdy go odwiozłam do schronu

Posted

matahari81 napisał(a):
Dana jak kapsello?

niesety Kaps i Murzynek trafili do boksu w garażu. "sznaowne"kierownictwo miało przyjechac i pracownica powiedziała, ze nie bedzie ryzykowac premią:angryy:

garaż jest ogrzewany ale.... smutno jak cholera. trzeba szybko znaleźć mu ten jeden jedyny własciwy, cudowny domek

Posted

Na długo tam trafiły? To chyba nie najlepiej dla Kapselka, że tak bez nadzoru i opieki w jakimś garażu wylądował :hmmmm:
Ten pogryziony fotel to sprawka Kapsla :???:

Posted

matahari81 napisał(a):
szlag jasny danusia niby do ktorego boksu? ja zwariuje czyli ze niby Maciek znow jest z ta franczeska a maciek z murzynkiem w tym 1?

pewnie tak. nie wiem, nie widzialam jeszcze:(

Posted

Nemko napisał(a):
dana, melduje sie na watku, potem wszystko poczytam i nadrobie...a my mamy rozwiazany watek Sopelka,a teraz mamy jego klona - Punto...:(

ale jeszcze ten biedak bez oczka. co zrobimy?

Posted

Lidan napisał(a):
Na długo tam trafiły? To chyba nie najlepiej dla Kapselka, że tak bez nadzoru i opieki w jakimś garażu wylądował :hmmmm:
Ten pogryziony fotel to sprawka Kapsla :???:

fotel juz byl pogryziony...chyba. ehh

czy na długo? nie wiem, czy uda sie przeforsowac znowu ten kantorek. w garazu jest przynajmniej cieplo. wiadomo, nie tak cieplo jak w kantorku ale jest nienajgorzej. kapsio jest juz zdrowy, nic mu nie grozi. jedzonko dostanie swoje, Murzynek bedzie musal w dalszym ciagu jesc to , co kaps.
i trzeba mu szukac domku szybciutko. byl pokazany w tym programie "kundel bury..." ale narazie cisza, nikt nie dzwoni
Cioteczki, on jest starszy i to dlatego. wiecie jak ciężko jest znalezc domek staremu psu. a ten to kaleka w dodatku....

jestem zalamana

dobrze, ze chociaz Boksio pojechał

Posted

danal1983 napisał(a):
ale jeszcze ten biedak bez oczka. co zrobimy?

Z tym kudlaczem to niestety wydaje mi sie, ze trzeba silnej meskiej reki do niego, by poczul, ze nie on dominuje, tylko Pan, ktory go przytrzyma krotko, co juz napisalam na watku psiaka...Co do Punto, bedziemy kombinowac mu domek w Szcz u tego faceta co zglosil sie po Sopelka a z Kapslem...oglaszamy, oglaszamy Dana jak potrzeba kaski to pisz, wiesz, ze pomoge. Moge czasem zapomniec to mnie trzeba szturchnac i przypomniec mi, bo zapominam, kasuje poczte.;)

Posted

śniadanko dzisiaj było na dworze, na słonku:)

ale tak naprawde to bardzo mi smutno z powodu Kapsla. stracił fotel, dostał budę. dzisiaj umościłam mu w budzie jego kocyk, na którym sobie lezal u mnie, może bedzie mu choc troche lżej:(

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Tak zaraz po operacji na dworze w budzie?
Czy to Kapselkowi nie zaszkodzi? :(

nieee, nie na dworze - jest w ocieplanym garazu!!! ale to i tak znaczie gorzej niz u mnie i znacznie gorzej niz w kantorku:(
na dworze jadl tylko sniadanko, zeby mu murzynek nie zjadl:)

Posted

danal1983 napisał(a):
nieee, nie na dworze - jest w ocieplanym garazu!!! ale to i tak znaczie gorzej niz u mnie i znacznie gorzej niz w kantorku:(
na dworze jadl tylko sniadanko, zeby mu murzynek nie zjadl:)

Zasmuciłem się, Kapsel Przyjacielu musi być dla Ciebie domek

Posted

danal1983 napisał(a):
uwaga, uwaga! Kapsel wrócił do kantorka:)

zaczął normalnie pić:)

jest w bardzo dobrym humorze:)

a ja też:)

Danuś!
Bardzo się cieszę! Z cicha śledzę wątek malucha i mocno trzymam za niego kciuki!
:thumbs: