natalia_aa Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Piękny... jestem pod wrażeniem, jak wspaniale wyrósł ;) Quote
Dombrowa Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Od adpocji czasu już trochę minęło, ale Shido(Napoleon) ma się bardzo dobrze :). Cały czas potrafi mieć kiełbie we łbie i coś w domu narozrabiać, czy zwinąć, bo mu za blisko nosa leży, ale taki jego urok :), kto poradzi, że nos mu sięga ponad blat kuchenny :P, ale na szczęście pies postanowił jakiś czas temu, że przestanie rosnąć. Potrafi się "dogadać" praktycznie z każdym zwierzakiem, z yorkiem sąsiada daje sobie buziaki przez płot, ale także potrafi pokazać, że nie można mu w kasze dmuchać, po czym dalej zapraszać do zabawy :). Jest to mój pierwszy zwierzak ze schroniska, ale wiem, że podjąłem wtedy bardzo dobrą decyzję, bo tak wiernego, a zarazem "więdzącego czego chce" psa jeszcze nie miałem. :) Na czwartm zdjęciu widać jaki jest duży, w porównaniu do pięciolatka ;) Quote
Recommended Posts