Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NAPOLEON to niespełna 5 m-czne szczenię w typie owczarka. Do schroniska trafił ponad miesiąc temu. Imponujący z wyglądu, wspaniały z charakteru.

Mimo wielkości bardzo delikatny, niehałaśliwy, uwielbia ludzi i kontakt z nimi. Człowiekowi ulega zupełnie i pozwala na bardzo wiele, uwielbia się przytulać i rozdawać buziaki. Towarzystwo człowieka i jego zainteresowanie to dla Napoleona największa nagroda. Jest psem bardzo inteligentnym, szybko nawiązującym kontakt z przewodnikiem.

Napoleon będzie wspaniałym, rodzinnym psem, idealnie odnalazłby się w domu z ogrodem. Z innymi psami dogaduje się bez większych problemów.

Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej oraz kastracja psa.

Kontakt w sprawie adopcji:

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Ciapkowo" w Gdyni

ul. Małokacka 3A
81-654 Gdynia
telefon: 0-58 622 25 52
ciapkowo@neostrada.pl

w godzinach:

poniedziałek - piątek 11-17 ; sobota-niedziela 11-14

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

Napoleon ogłoszony na razie na:
www.allegro.pl
www.trojmiasto.pl (wyróżniony)

Posted

Czy to jest piesek, który "mieszka" w boksie pod lasem, za budynkiem biurowym? Jeśli to ten o którym myślę, to się dziwię, że jeszcze jest w schronie... Zaraz ktoś go wypatrzy, bardzo słodkie oczka i inteligentny wyraz twarzy :)

Posted

Wspolnie z mężem zastanawialiśmy się nad adopcją tej kulki futra, ale w końcu nasz wybór padł na Granda (schroniskowy As), nie przypuszczałam nawet, że ten szczeniorek będzie tak długo bez domku. Szkoda, bo narawdę fajny chłopak z niego. Na pewno szybko pokica do nowej rodziny!!! Życzę mu tego z całego serca!

Posted

Serce mi się rozdarło... Kolega Granda jest bardzo kontaktowy i taki.... delikatny. Pamiętam jak przychodziliśmy w odwiedziny do Granda ze smakołykami, to jego kolega nieesamowicie delikatnie brał smaczki z rąk i łapą trącał do miziania. Nie chcę robić wielkich nadziei, ale znam jeden fajny domek, w którym chcą przygarnąć dużego psiaka na wiosnę. Pokażę im Napoleona i kolegę Granda (mam ich wspólne zdjęcie z ogłoszeń na trójmieście), może przyspieszą swoją decyzję.
Już jeden domek w zeszłym roku znalazłam dla psa, który się do nas przybłąkał. Pies jest szczęśliwy, może i tym razem.... Oby.
Pozdrawiam serdecznie! Przekaż duuuże uściski dla obu panów!

Posted

zdjęcia na pewno jutro, bo musze aparat pozyczyc od kogos... no chyba, ze uda mi sie jeszcze dzisiaj kogos znalezc.... narazie pies bardzo spokojny, obwachane wszystko co sie dalo, najlepszy przyjaciel jedzacego czlowieka ;)... teraz lezy kolami do gory ;)
Bał sie troche do samochodu wejsc, ale zachecony parowka, przelamal strach i podroz spedzil glownie z nosem w szybie ;)

Posted

jop... psina cudowna i strasznie kumata... wczoraj troche osowialy, ale byl po szczepieniu i duzo wrazen... dzisiaj natomiast oczy dookola glowy to za malo :P... skubaniec nauczyl sobie nawet szafki w kuchni otwierac ;)... co do zdjecto caly czas mam problmy z aparatem... i na razie sie udalo tylko jendo w miare wyrazne zdjecie...pozniej cos wrzucei jutro na pewno ;)

Posted

Dziękujemy serdecznie za zdjęcia, wstawiam pełny obraz na forum, tak będzie się lepiej oglądać wszystkim ;)

PS: Przy jego wielkości proponuję miski na stojaku, kopiuję ze strony ich zastosowanie,bo nie chce mi się pisać:
"Stojaki są zalecane dla psów średnich i dużych ras - schylanie się zwierzaka podczas jedzenia może doprowadzić do niezwykle niebezpiecznego skrętu jelit! Jedzenie prosto z ziemi przez większe pieski mocno obciąża przednie łapy, co jest niewskazane u szczeniąt i młodych, rosnących psów"

• 1 month later...
  • 4 months later...