ktrebor Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Tak przez przypadek trafiłem na stronę internetową firmy zajmującej się zabudową kojców dla psów. I trafiłem tam na parę perełek reklamowych - które mogą sugerować, że są to ważna informacje dla potencjalnych nabywców. A więc: " Drzwi otwierają się tylko do wewnątrz kojca. Rozwiązanie to eliminuje zagrożenie związane z atakiem psa" "Dzięki obrotowej klapie z karmidłem nie musimy mieć kontaktu z psem" Urocze, czy coś dobrego wyrośnie z takiego kojca? :) Quote
Gonia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Tak,wyrosną z tego bohaterowie prasy brukowej:angryy: Nie mogę wyjść z "podziwu"-Polak potrfi......!!!!!:crazyeye: Quote
ayshe Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 uo matko.niezle ktos ma podejscie do hodowli psow:mad: .ja tez mam kojce.ale otwarte.i tak psy ida sobie tam na wylegiwanko i spanko.no i jak np.ktos zawalu dostaje na widok mowiacych dzieeen dobryyy:lol: 16 onkow:sweetCyb: :grins: Quote
marisia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='ktrebor'] " Drzwi otwierają się tylko do wewnątrz kojca. Rozwiązanie to eliminuje zagrożenie związane z atakiem psa" "Dzięki obrotowej klapie z karmidłem nie musimy mieć kontaktu z psem" Dzielni producenci wymyślą wszystko, żeby zaspokoić oczekiwania klienteli. Quote
Anulka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Drzwi otwierają się tylko do wewnątrz kojca. Rozwiązanie to eliminuje zagrożenie związane z atakiem psa" "Dzięki obrotowej klapie z karmidłem nie musimy mieć kontaktu z psem" A może ta oferta jest też skierowana np. do schronisk, gdzie przecież nie wszystkie psy to aniołki ;) Quote
an3czka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Anulka']A może ta oferta jest też skierowana np. do schronisk, gdzie przecież nie wszystkie psy to aniołki ;) Poza tym firma ta najwyraźniej odpowiada na potrzeby rynku a nie kreuje trendy w wychowaniu psów:lol: Quote
ASICA Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 dzieeen dobryyy:lol: 16 onkow:sweetCyb: :grins: o matko boska:crazyeye: :crazyeye: toż to konia by zjadło z kopytami;) Drzwi otwierają się tylko do wewnątrz kojca. Rozwiązanie to eliminuje zagrożenie związane z atakiem psa" "Dzięki obrotowej klapie z karmidłem nie musimy mieć kontaktu z psem" mysle ze ta oferta dla niejednego właściciela psa jest zbawienna:razz: Quote
Recommended Posts