Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak przez przypadek trafiłem na stronę internetową firmy zajmującej się zabudową kojców dla psów. I trafiłem tam na parę perełek reklamowych - które mogą sugerować, że są to ważna informacje dla potencjalnych nabywców.

A więc:

" Drzwi otwierają się tylko do wewnątrz kojca. Rozwiązanie to eliminuje zagrożenie związane z atakiem psa"

"Dzięki obrotowej klapie z karmidłem nie musimy mieć kontaktu z psem"

Urocze, czy coś dobrego wyrośnie z takiego kojca? :)

Posted

uo matko.niezle ktos ma podejscie do hodowli psow:mad: .ja tez mam kojce.ale otwarte.i tak psy ida sobie tam na wylegiwanko i spanko.no i jak np.ktos zawalu dostaje na widok mowiacych dzieeen dobryyy:lol: 16 onkow:sweetCyb: :grins:

Posted

[quote name='ktrebor']
" Drzwi otwierają się tylko do wewnątrz kojca. Rozwiązanie to eliminuje zagrożenie związane z atakiem psa"

Dzielni producenci wymyślą wszystko, żeby zaspokoić oczekiwania klienteli.

Posted

Drzwi otwierają się tylko do wewnątrz kojca. Rozwiązanie to eliminuje zagrożenie związane z atakiem psa"

A może ta oferta jest też skierowana np. do schronisk, gdzie przecież nie wszystkie psy to aniołki ;)

Posted

[quote name='Anulka']A może ta oferta jest też skierowana np. do schronisk, gdzie przecież nie wszystkie psy to aniołki ;)

Poza tym firma ta najwyraźniej odpowiada na potrzeby rynku a nie kreuje trendy w wychowaniu psów:lol:

Posted

dzieeen dobryyy:lol: 16 onkow:sweetCyb: :grins:

o matko boska:crazyeye: :crazyeye:
toż to konia by zjadło z kopytami;)

Drzwi otwierają się tylko do wewnątrz kojca. Rozwiązanie to eliminuje zagrożenie związane z atakiem psa"

mysle ze ta oferta dla niejednego właściciela psa jest zbawienna:razz: